Jump to content

Toaru Kagaku no Railgun S (2013)


Razzormaw

Recommended Posts

75610l.jpg

 

A Certain Scientific Railgun S

 

Оригинална творба: Фуюкава Мотои и Камачи Казума
Озвучават: Сато Рина, Ито Канае, Араи Сатоми и др.
Тип: ТВ
Жанр: комедия, екшън
AniDB и MAL: AniDB // MAL
Държава: Япония
Година: 2013
Епизоди: 24
Времетраене: 24 мин. на епизод
Резюме: Втори сезон на поредицата Toaru Kagaku no Railgun. Действието ще бъде насочено към събитията от акрата със Сестритеq след като Мисака Микото открива съществуването им и това, че са използвани при експеримента Смяна Ниво 6.

 

Линкове: 
- в момента не са налични подходящи -

(При интерес, попитайте в коментар дали все още може да се открие)

 

_______________________________________________

Бележка: Най-чаканото заглавие от мен поне за пролет 2013, а и по принцип тази година предвид изключителните добрите ми впечатления от Индекс и Рейлгън. Рагнос го знам, че и той го чакали човека тъй, че дано да продължат това аниме по най-достойният начин за да не останем феновете му разочаровани. За незапознатите цялата поредица е препоръчителна за любителите на фентъзи екшъна и по добре да изгледате първият сезон преди да почнете този! Днеска или утре ще го пуснат епизода така, че няма как да не потривам доволно ръце от сега! Biri Biri Ganbatte! :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

misakaw.jpg

 

Доволно като встъпителен епизод дадоха ги и в действие, което е най-хубавото, а аз си мислех, че ще минат лежерно нещата. Като видях сцените с предстоящите им опоненти накрая определено дадоха заявка за доста интересно развитие. Песничката, която вървеше тогава "sisters noise" доколкото разбрах трябва да е OP-то и не беше лоша точно в тон с досегашните парчета от индекс и рейлгън. Нямам търпение да дойде Акселератора и сестрите, но май ще стане след някой друг епизод напред.   :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами сигурно то нали той беше ключов персонаж в тази арка така или иначе. Въпреки, че целта тук ще им е да представят тези събития, но под друг ъгъл и по детайлно да не говорим за страничните сюжетни линии покрай новите персонажи като онази блондинка с онзи уред дето беше като дистанционно. Интересно ми е й тази Сатен дали ще развие някакви еспер способности някак си ми се струват леко излишни с онова момиче дето му растат цветя от главата. :D Вярно, че се намесиха решаващо на места в първи сезон ама ще е хубаво да ги поразвият повече. Иначе само хахо хихи в компанийката и да си повдигат полите.. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха-ха, тази дето й растат цветя от главата :D Много се смях на един момент от първия сезон, където беше намерила някакво дете в парка, и Сатен й каза: "Оооо, ти си имала дете?! Кога ще почнат да му растат цветя от главата?" :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.youtube.com/watch?v=kGicolK_VUE

 

Оупънинга и ако някой иска да си свали и mp3 на sister's noise. Новият епизод беше определено интересен явно нещата отиват вече към сестрите. Още в началото дадоха интересен факт относно появата им питам се дали това момче няма да изиграе някаква роля по-нататък или по скоро го дадоха като част от мотива за днк-то. Интересно как това мистериозно момиче дето се появи е свързано с цялата работа и какво беше всичко това с кредитните карти..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Време беше сюжета да приеме по сериозен оттенък и в тоя епизод се видя тъмната страна на тази поредица. Иначе епизода започна лежерно и доста забавно както досегашните като тоя сериен номер от сестрите беше изключително забавна и като анимиране и като диалози..особено това с котката и после със сладоледа много се смях. :D И все пак най-важното и най очаквано лично от мен включване и катализатора за първите сътресения в иначе безгрижните животи на тея момичета вече е реалност...

 

accelerator.jpg

 

 

Беше време да се появи вече, а този отрязък от историята им с Мисака ми беше любопитен още от времето, когато седнах да гледам Индекс. Екшъна е гарантиран за следващият епизод и дано да вдигнат оборотите още повече..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След един месец и около седмица за съжаление ще приключи. :( Но така е с хубавите неща рано или късно им идва края. Засега съм повече от доволен от този spin-off, засегнаха доста любопитни и интересни неща, а след първите да ги наречем уводни епизоди действието стана особено интензивно както беше в първият Railgun. Битката на Тоума с Акселератора беше просто епична като бяха добавили някои нови неща към нея като особено ми хареса това с плазмата създадена от въздушните течения. Новите попълнения в противниците също ми харесаха особено тази мацка Мелтдаун и двете й дружки, а сблъсъка им с Мисака си беше доста напрегнат и изпълнен с екшън. Сега се задава нов сблъсък с тази организация, която задейства проекта с Ниво 6 и сестрите като предпоставките за добър финален биткаджийски шоудаун са повече от благоприятни! Искаше ми се да видя Ласт Ордър, но май няма да я дадат понеже момента, когато тя се появява беше в малко по късен етап и за оставащите епизоди едва ще могат да я вместят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...