Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Love 911


Страна: Южна Корея
Година: 2012
Времетраене: 120 мин.
Жанр: Романтичен, Мелодрама
Режисьор: Jeong Ki Hun

В главните роли:
Ko Soo
Han Hyo Joo
Ma Dong Seok
Kim Sung Oh
Juni
Jin Seo Yeon

Сюжет: Във филма се разказва за пожарникара Канг Ил (Ko Soo) и докторката Ми Су (Han Hyo-Joo), които си помагат взаимно и лекуват наранените си души...
 

 

С български субтитри: :click: :click:

Онлайн с български субтитри: :click:
С български и английски субтитри: :click: 

С руски субтитри: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледаше ми се нов филм с Kim Sung Oh (залипсва ми муцуната му) и през последните седмици след като се разрових, за да разбера какво е излязло с него, изгледах два - Love 911 и My PS Partner (тук двамата с Ji Sung ме довършиха от смях). Нямат все още субтитри на английски, но не ми се и чакаше. Мислех, че само ще ги претупам и все пак ще видя Kim Sung Oh, но не. Допаднаха ми първите кадри и се загледах. Прочетеш ли и на двете заглавия резюметата ти става ясно и какво можеш да очакваш. Нямах неприятни корейски изненади (големи), дори и без субтитри щом ме грабна корейска продукция - доволна, не ги критикувам, а и не помня от кога не съм гледала техен филм.

 

Обожавам пожарникари, а пожарникар Kim Sung Oh беше... хаха, ох... Шапка му свалям, един от малкото корейски актьори (винаги с второстепенни роли поне от всичко, което аз съм гледала с него), които ценя. Уникално присъствие има пред камерата. Заради него свалих и изгледах филма, и дори останах доволна.

Любовната история е основна (бла-бла-бла, дрън-дрън-дрън), предполагам, че на романтичните души ще им допадне, но аз не се впечатлих от нея, а се фокусирах основно върху пожарникарите и техните приключения в службата. Имаше и драма, типично по корейски, но търпи се или поне аз не се впечатлих. Някои сцени ме учудиха,

Off Topic

като финала с оцеляването,

но... както и да е. Ако го преведат скоро на английски бих го изгледала отново, този път разбирайки всичко, дума по дума, най-вече заради комичните ситуации с пожарникарите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах филма с англиийските субтитри и много ми хареса, напоследък все попадам на филми, които са нетипични за корейците. Прилича повече на западна продукция. Химията между главните актьори беше много добра, много ми хареса как играха, допълваха се взаимно. Това е една страхотна романтична комедия, без излишни драми и стари закостенели принципи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямах търпение да чакам български субтитри и с моя "перфектен" английски го изгледах :) Много ми хареса :) Главните актьори баха много сладки - и поотделно и заедно. Пуснах да го гледам и въобще не усетих кога минаха 2-та часа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз изгледах филма с тях. Хареса ми, то между другото това момиче - Хан Хьо Джу няма слаб филм. Все се урежда с роли във филми с топ актьори и на тази млада възраст вече и тя се превърна в топ актриса - лично мнение.
 
Също за пореден път ми направи впечатление, че докато в сериалите им не можеш да чуеш ни една мръсна дума, то филмите изобилстват с нецензурни такива и този не прави изключение. За мен е странно всичко това и все оставам с убеждение, че прекалено усърдно копират холивудските продукции с "шибаните" думи. <_<

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оооо, колко ми хареса! Страхотен! Една добре разказана история, предвидими, но интересни герои, отличен актьорски екип, добра операторска работа. Главните ги харесах още като ги видях на постера – и тук се представят перфектно. Ко Су пак е тоооолкова готин, а Хан Хьо Джу - как едно не особено красиво момиче може да е толкова хубаво! Много си “отиваха”, хареса ми как показаха развитието на отношенията им, как всичко вървеше без гръм и трясък, съвсем неусетно и естествено, както е в живота. Много  се смях, когато той я спасяваше на моста – “не гледай, не гледай” :rofl: ! А един от любимите ми моменти е пътя, пълен с пиленца, а тия, големите и силните пожарникари, внимателно ги събираха едно по едно, контрастът беше силен и трогателен, мммного сладко! Пожарната ми се стори много интересно място с различните чешити там и, да си призная, ругателните думички очовечиха филма. Не че ми харесват, но естественото положение на нещата е такова по целия свят, особено при такива рискови професии, пък и повечето са мъже. Единствената жена в екипа ме изненада приятно, като се преоблече в рокля :i love this: . Бяха големи образи с тоя нейничкия. А той тук много ми допадна, че досега само в леко видиотени роли съм го гледала, браво, че показа нещо различно. Шефа на пожарната ме кефи във всеки филм, много добър актьор.

Филмът ме разсмя и ме разплака, докосна ме...

Благодаря за българските субтитри на целия екип, благодаря за всеотдайната работа!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Невероятен филм!

Не знам защо толкова ме трогна- дали заради смелостта на главния,съдбите им злочести или 100% - вата химия между главната двойка,но задължително ще го гледам отново и то скоро/ това е голяма рядкост при мен/.

Страхотни артисти,образът колоритен Ким Сунг и тук е неповторим,неговата мацка от пожарната ми се стори позната,май от първия Ирис беше агент на НСС,Ко Су /гледам го за пръв път/ ми събра очите- то бива ,бива,ама лице ,фигура,игра -давал Господ,та се забравил.Главната - и тя супер чаровна,естествена ,хареса ми,че не е кожа и кости. :)

Препоръчвам с две ръце и два крака!

PS A песента на Ноел е божествена,слушам я непрекъснато..Благодарности за превода!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубав филм, хареса ми и оста му беше добър. Аз до края си останах фенка на мацката, която работеше като пожарникар, силна личност, ама накрая как постигна целта си :) Хареса ми как главната се осъзна накрая, а пък главния разбра, че не може да спаси всеки, но поне трябва да цени собствения си живот...много хубав филм :) оставя едно приятно чувство...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не усетих снощи кога го изгледах. Хвана ме в подходящото настроение и много ми хареса. И актьорите, и историята, и музиката... всичко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятен, забавен. Страхотни актьори. Доставиха ми удоволствие - както главните, така и второстепенните. Хареса ми, че нямаше излишна мелодрама. А главната героиня беше за мен ключов образ - умна, оперена, нахакана, освободена млада жена. Повече гледам сериали и наистина ми бяха омръзнали образите на глуповати, добросърдечни момичета. Този образ внесе много свежест! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубав филм - приятен, забавенчаровни артисти. Химията както между главните актьори така и между второстепенните беше много добра, много ми хареса как играха. Допадна ми тази романтична комедия, без излишни драми и много свежест и смяхБлагодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, и на мен ми допадна. Имаше и весели моменти, имаше и тъжни. Изобщо, доста емоционален се оказа. Показаха и доста по-нормални отношения, без излишни скромности и инфантилност на героите. Хареса ми промяната и в двамата. Абе, успя да ме грабне, даже пролях и някоя сълза, но това вече не ме учудва, голяма ревла съм станала. Краят ме накара да се усмихна щастливо :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен филма ми хареса. Беше доста различен като цяло, предвид че липсваха обичайните за корейците отношения, драми и т.н. Най-голямо впечатление ми направиха характерите на персонажите. Приятно ме изненадоха с образа на героинята на Хан Хьо Джу. Тя самата се представи много добре, както винаги, а и не само тя, целия каст беше прекрасен. Имената на актьорите говорят сами. Песента на Noel - също страхотна и във връзка със сюжета на филма. Трябва по-често да правят такива филми. Макар че имаше някои моменти, които ми се сториха измислени и смешни, но няма как без тях :D 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм 50:50 и не мога да кажа дали ми хареса, или не. Напоследък съм станала прекалено придирчива. Струва ми се, че жанрово са се оплели като пате в кълчища. Започва като романтична комедия, която на мен никак не ми беше смешна. После става романтична драма и се започва със сериозните теми. Някъде тогава си помислих, че главната ще излезе нелечимо болна и затова се държи толкова освободено и нахално, ама не стана така.
Мисля, че ако не бяха правили опит да докарат комедия от първата половина на филма, можеше да се получи много добра драма. 

 

Много набързо стана това влюбване, чак не разбрах кога се взеха младите и се почна с драмите. Никак не ми хареса как неглижираха представените професии. То е ясно, че не е някой супергеройски американски филм, където в най-нереалните ситуации всички оцеляват, но няма нужда да показват пожарникари, полицаи и лекари толкова некадърни. Особено сценката в хладилното помещение - толкова непрофесионален подход. После и на ЖП релсите като лумна камиончето. Не, не, първата част беше изцяло нагласена, за да докарат моменти на близост между главните. Все още главата ми не побира как в зверския студ двамата се съблякоха голи, за да се топлят. А преди това как тя заши в полеви условия рана с разкъсана артерия.
Идеята за израстването на главната беше добра. В началото никак не харесах поведението и и даже мислех да се откажа от филма, но тя изживя своя катарзис и осъзна колко самонадеяна е била. За пожарникаря - супергерой, не знам. Очаквах, че ще има по-голяма драма около нейните припадъци, пък те представиха нещата така, сякаш е нищо и никакво. Определено щях да се радвам на "хепи енд" след по-голям драматизъм относно нейното състояние.


Ако беше изграден изцяло като драма, щеше да се получи, както трябва. Комедийните ситуации не ми бяха смешни, а тъпички (изключая сцената с полата - беше ми много забавно как се е облякла за самоубийство). Много клишета бяха нароили. Напомни ми за The perfect couple, но той май ми беше една идея по-забавен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хареса ми, нищо ново и оригинално, но пък задържа вниманието. Вкараха малко повече драма в началото и в последствие много бързо се размиха нещата, ама нали пък финалът беше 

 

мааалко странен имайки в предвид, че главният хукна да бяга без проблем, след като едва не умря под руините на срутилата се сграда, ама ЛЮБОВ какво, да я правиш :)
И всички заживяли щастливо :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...