Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Заглавие: 野ブタ。をプロデュース / Nobuta wo Produce / Makeover
Период на излъчване: 15 октомври 2005 до 17 декември 2005 г.
Жанр: Училищна драма
Програма: NTV
Песен: "Seishun Amigo" - Shuuji to Akira
Брой епизоди: 10

Главни герои:
Kamenashi Kazuya като Kiritani Shuji
Yamashita Tomohisa като Kusano Akira
Horikita Maki като Kotani Nobuko
Toda Erika като Uehara Mariko
Ukaji Takashi като Kiritani Koji

Daito Shunsuke като Taniguchi Kenta

Okada Yoshinori

Резюме:
Киритани Шуджи е много популярен в училище и се разбира с всички, той е този, на когото всички могат да разчитат. Но това, което те не знаят, е, че Шуджи знае колко предвидими са неговите съученици и го използва в своя полза. Неговата показна фасада като "Шуджи-кун" е просто роля, която играе в училище. Честно казано, той просто е отегчен.
Човекът, когото Шуджи не може да понася, е Кусано Акира. За разлика от Шуджи, Акира е просто досаден, смее се странно, говори странно и действа странно. Никой в класа не взима Акира на сериозно. Шуджи не може да го понася и се вбесява, когато Акира прави каквото си иска, дори когато Шуджи му показва колко му е неприятен.
Нещата се нагорещяват, когато в класа на Акира и Шуджи идва нова ученичка, Котани Нобуко. Момиче без никакво самочувствие и увереност, с тежко минало, което цял живот е било тормозено и подигравано от всички (най-вече от съучениците си).
Тогава Акира и Шуджи решават, че за да употребят младостта си както трябва (понеже са отегчени от всичко), ще продуцират (ще превърнат Котани Нобуко в най-популярното момиче в училище). Едно от условията обаче е никой да не разбира, че работят заедно.
Като цяло това е история за истинско и силно приятелство между хора, които, ако не са попаднали в подобни специални обстоятелства, не биха били заедно.

Лично мнение: Още не съм изгледала всички епизоди, но сериалът ме грабна още от от първите 10 минути, като го видях тоя сладкиш Kamenashi Kazuya biggrin.gif ... *потича малко лига* biggrin.gif
Всъщност, като прочетох резюмето, ми се стори много банален и глупав, но не е! Наистина си заслужава, тъй че, който не го е гледал още - препоръчвам го много горещо!

:essub:

 

Свали с български субтитри :subs: :click: :click:

Онлайн с български субтитри :subs: :click: :click: :click:

Английски субтитри :click:

Свали с английски субтитри :click:
Свали с руски субтитри + OST :click:
Онлайн с руско озвучаване :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ученическите драми от Япония са много добри, защото засягат доста неща като приятелството, честността, доверието, предателството, трудностите на аутсайдерите в училище и т.н. И тримата главни актьори се справят страхотно с ролите си - Хорикита Маки с нейното невинно и плахо излъчване, Ямапи е незабрави в ролята на Акира с типичния си провлачен маниер на говорене, а Каменаши - той както винаги се справя превъзходно :). Единственият му недостатък на последния е , че е изключително слаб като физика в този сериал - бил е под 50 кг - само торба с кокали, като излязъл от Освиенциум, но после се оправя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По принцип не гледам много японски драми,но училищните им се отдават и тази е от сполучливите,много е поучителна.Тримата главни герои са страхотна комбина,но май нямаше голям смисъл

 

да зарязват момичето накрая.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето е супер, много ми хареса. Много ви благодаря за превода. Едва ли щях да му обърна внимание иначе (с тази обложка), а сега ми стана сред любимите сериали. Няма да разтягам локуми, самият факт че го изгледах целия за един ден, говори сам за себе си. Направо ме върна 6-7 години назад във времето, когато вършехме щуротии и мечтаехме за бъдещето. Не че нещо се променило де... Нобута беше много смешна през цялото време и вобще всички бяха много сладки.Ааа също и Ерика Тода, която само с присъствието си радва. Хареса ми и това, че във всеки епизод се засягаше някаква интересна тема или ситуация. Много поучителен и интересен сериал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала ме очарова. Започнах го с очаквания за средно добра ученическа драма, но е направен чудесно. Много фино са засегнати цености като приятелство, любов, честност, говори се за себелюбие, самозаблуда и т.н. За пореден път изказвам възхищението си от азиатците и начина, по който възпитават младежта и градят обществото си! Вярвам, че независимо от таргетираната възрастова група, всеки един от нас би се насладил на сериала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мен най-много ме впечатлиха мероприятията, които организираха в училище bunkasai - чудесна възможност за изява на талант....

 

е, разбира се и чудесната игра на Yamapi....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мен най-много ме впечатлиха мероприятията, които организираха в училище bunkasai - чудесна възможност за изява на талант....

 

е, разбира се и чудесната игра на Yamapi....

Да нали, ние що нямаме такива Т.Т

За сериала, ще кажа само че ми беше 1вия и си ми е оставил много добри спомени Ама Нобуко много ме кефеше с дълга косичка и с куклата, тая гледка беше убиец

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ооо този сериал ми напълни сърцето,,,беше първия японски,който гледааах ...Мн яко,въпреки че на моменти ме плашеше...Силата на нобута и аз я правя,хората събират смях с мен,но какво да се прави обсебващо е ... а също и "кон-кон"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това ми е втория японски сериал след Liar Game и ми хареса страшно много Японските са адски различни от корейските, но са супер интересни и поучителни по друг начин Този беше и много забавен, изобщо и на мен ми стана от топ любимите и го препоръчвам горещо на всеки,оценка 9.5/10. Голямо благодаря и на преводачите Явно трябва да обърна по-голямо внимание на японските сериали П.П. на мен ми беше много смешен поздрава "бааайййсикл" , който така и не разбрах какво значи Много сладка беше и песента на края на всеки епизод с анимацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз скоро го изгледах, хубаво е филмчето, особено си падах от смях колко са деликатни

но това, което не ми харесва в японското кинокато цяло, е когато дават вътрешния монолог на героя, и то някакви философски отвлечени мисли на фона на тъжна музика

от двете момчета Косано повече ме кефеше

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отдавна го бях забелязала и дълго се колебаех дали да го гледам, тъй като не си падам много по японското кино, но накрая се престраших и останах много впечатлена, защото не очаквах да ми хареса толкова много.

 

 

Набляга се на училището, изграждането на характера през тази възраст, мечтите, плановете и приятелството. Показва как можеш да бъдеш себе си и да си щастлив с правилните хора до себе си, дори това да са тези, които най-малко очакваш, но накрая именно те ти дават най-много любов заради това, което си, заради това, че са успели да видят в теб човека, който да обичат докрай..

 

 

Horikita Maki съм я гледала в друг сериал и много ми хареса за японка. Страшно чаровна е и играе много добре. Двете момчета също бяха много готини :sunny:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не очаквах в "гимназиална" драма да има толкова смисъл.Очаквах нещо супер смешно като в Хана Йори Данго,но този е доста по-различен с мислите на Шуджи и всички неща,които показва серияла.Абе доста ми хареса

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам точни думи за сериалчето, на моменти си беше забавно, на моменти дори ме просълзи... Като цяло ми хареса ужасно много. Единствения ми проблем беше с Yamashita Tomohisa, защото преди Nobuta wo Produce, гледах Kurosagi и да свикна, че от супер сериозен персонаж минава в ..... не много обикновен беше малко трудно. (на моменти изглеждаше на пиян като говори, но Акира като цяло ми хареса като персонаж ^^)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнах сериала специлано заради Каме, но в последсвие ми стана интересно. Иии, накрая...

Не очаквах в "гимназиална" драма да има толкова смисъл.Очаквах нещо супер смешно като в Хана Йори Данго,но този е доста по-различен с мислите на Шуджи и всички неща,които показва серияла.Абе доста ми хареса :)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ААААААА супер, страхотно, много забавно, с много смисъл.

Обаче разбрах едно две неща:

Може много лесно да се превърнеш от най-обичания и добър за другите човек в най-мразения и лош. Известността поставя и отговорности и най-малката грешка е фатална (персонажът на Kamenashi Kazuya )

Че може да си никой, една сянка, но ако си истинки, стойностен човек светът рано или късно ще те оцени.(ролята на Horikita Maki)

И, че не е лошо от време на време да приемаш всичко на шега, защото животът е игра, забавлявай се винаги когато ти се отдаде възможност.Да си малко луд не е лошо!!! (Ямито бе!)

 

Ей за това ги уважам тия сериалчета- карат те да оцениш живота, да направиш равносметка и да се убедиш, че мечтите стават реалност само давай всичко от себе си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

с голямо желание започнах да гледам филма и наистина си заслужаваше :0

 

Този сладур " АКира" направо ми обра точките :>

 

това беше първият ми японски сериал! Впечетлена съм

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чесно казано, на мен не ми хареса особено много. Целта беше да я направят популярна, накрая нито я направиха популярна, даже на всичко отгоре я изоставиха. За мен така се губи смисъла, а изгуби ли се смисъла, тогава няма смисъл от цялата драма. Хареса ми само, защото е с любимия ми актьор и любимата ми актриса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами да,трябваше да я направят императрица на Япония,и да останат до нея на смъртното и ложе,тъкмо чукнала стотака.

Затова го уважавам сериала,и ще е един от тай-любимите ми японски,защото не свършва с захаросания хепи енд.

Потрудиха се момчетата,направиха каквото можаха за нея,но трябва да може да се справи и сама,за да е наистина успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...