Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Заглавиe: 파스타 / Pasta
Държава: Южна Корея
Режисьор: Kwan Seok Jang
Сценарист: Seo Sook Hyang
Година: 2010
Епизоди: 20
Жанр: Романтика
Период на излъчване: 4 януари 2010 - 9 март 2010
Телевизионен канал на излъчване: MBC
Дни на излъчване: Понеделник и Сряда 21:55


Актьорски състав:
* Gong Hyo Jin като Seo Yoo Kyung
* Lee Sun Gyun като Choi Hyun Wook
* Lee Ha Nui като Oh Sae Young
* Alex като Kim San
* Choi Min Sung като Jung Eun Soo
* Jang Yong като Seo Jong Gyu
* Kim Dong Hee като Seo Yoo Suk
* Byun Jung Soo като Kim Kang
* Choi Jae Hwan като Jung Eun Soo
* No Min Woo като Philip
* Baek Bong Ki като Min Seung Jae
* Heo Tae Hee като Han Sang Sik
* Yoon Yong Hyun като Kwang Tae
* Lee Hyung Chul като Geum Suk Ho
* Jo Sang Ki като Jung Ho Nam
* Ha Jae Sook като Lee Hee Joo
* Lee Sung Min като Seol Joon Suk
* Son Sung Yoon като Park Chan Hee
* Jung Da Hye като Park Mi Hee

* Hyun Woo като Lee Ji Hoon

 

Резюме

"Паста" разказва за мечтите и успехите на една млада жена, която се стреми да се превърне в главен готвач в елитен ресторант. Со Ю Кьонг започва кариерата си като трети помощник-готвач. Че Хьон Ук е главният готвач в същия ресторант, учил е кулинарно изкуство в Италия и е започнал кариерата си като помощник-готвач в хотел в Сицилия. Хьон Ук е работил много, за да стане най-признатият италиански готвач в Корея. Дали той ще бъде изместен от първото място на главен готвач в ресторанта, ще разберете, ако гледате сериала.

:essub:


С български субтитри :subs: :click: :click:

Онлайн с български субтитри :subs: :click:

Свали с английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Lee Sun Gyun си изигра ролята прекрасно. Беше много естествен (напомни ми за Coffee Prince). Останалите актьори също се справиха чудесно.

Изобщо едно готино сериалче, в което можеш да се нагледаш на разни вкусотиики. dn1zxe.gif

Има и доста приятна музика за фон. Заслужава си гледането. 34io8b5.gif

 

П.П No Min Woo (Rose от групата The Trax) не го познах в началото, с черна коса, но си е все така готин 2irlvs9.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такаааа и Паста-та вече е история. Аз лошо ги подкарах обаче, гледах Antique Bacery, веднага след това започнах Pasta. Нагледах се на вкусотии. Явно кулинарията ме влече подсъзнателно :lol:

Сериала е доста свеж и динамичен. Хареса ми. Е, не е нещо кой знае колко запомящо се и невероятно, но определено е приятен сериал. Много лек и разтоварващ. Да не говорим, че има и познавателна цел - поне 3 рецепти научих вече :D Главната героиня беше такова невзрачно същество горката, че се чудих дали да я съжалявам или да я цапна с мокър парцал. Но, ролята беше такава, а актрисата я пресъздаде страхотно. Много невинна и семпла изглеждаше. Chef-а ми е абсолютния любимец. Егати човека. Направо ме изкефи на макс, сякаш ролята е правена точно за този актьор. Много хубав мъж също така искам да добавя. Рядко мъжествен азиатец си е. Общо взето целия каст ми хареса. А асистента направо ме убива, всеки път като се появеше, даже и нищо да не прави, пак ми беше забавен. А от екипа с готвачите вниманието ми грабна Hyun Woo. Няма такъв сладур. Особено с това бомбенце, хахах как да не му нащипеш бузките :P Да ме извини Мин У, ама ролята му беше смотана, с нищо не изпъкна. Въпреки, че той е радост за окото ми, даже и да стои и да говори за гоблени, тук не ме грабна

 

с изключение на 20 секундната сцена, в която свиреше на барабаните. Мда, тогава определено ми напомни за себеси и ми кипна кръвта

 

Саундтрака също беше добър. Нямам забележки като цяло. Е, винаги има какво още да се иска, но и това е задоволително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Паста" - името на сериала си го го казва:" Не сядайте да ме гледате без порция паста. Иначе рискувате да приличате на ето този емотикон: :tongue: " :lol2:

Невероятен каст. Няма ни един актьор, който да не си е на мястото. Ни един!

 

Много силно присъствие на Jung Eun Soo. Всяка серия се надявах

действието да се разиграва в кухнята и да го вбесяват, ама много, за да може да вика с пълно гърло и да размахва шефските клечки. Но определено не ми хареса в любовните сцени. Някак си не му се отдават, не и в този сериал.

 

Ю Кьонг в началото много ме дразнеше с

амбициозността си. Почти бях готова да я намразя, че предаде приятелките си, но... После ми стана любимка с упоритостта си да се докаже в една "мъжка" кухня.

 

Умрях си от смях как се създават семейсни връзки.

Визирам сцената в последния епизод, когато шеф Че и бащата на Ю Кьонг се напиха и заспаха един до друг. :lol2:

 

Освен това ги нямаше обичайните за корейските сериали опити

да се раздели влюбената двойка.

 

 

Очаквах всяка серия със затаен дъх и ни една не ме отегчи от разтегляне на действието, спомени или разни други баналности. Определено ми е един от любимите сериали. Гледайте, няма да съжалявате!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От много време очаквах сериала и много се радвам, че има превод.

Засега съм още в началото, но много ми харесва. Обожавам го! Скоро може да се превърне в новия ми любим сериал.

Lee Sun Gyun е напълно различен от Coffee Prince, да не говорим за PaJu. Никога не ми е харесвал, защото ми изглежда лош човек, но героят му в Pasta много ме радва - непрекъснато крещи, дава нареждания, нервен е, на моменти симпатичен. Пълна откачалка. А в комбинация с Gong Hyo Jin се получава абсолютна лудница.

Много съм ентусиазирана за този сериал. Докато съм във ваканция ще го изгледам. Дано да не стане боза накрая. :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен сериала много ми харесва. Ще кажа и аз като Койзора, че го обожавам и ми става любим. :) Забавлявам се всяка минута, когато го гледам, харесват ми приятелските отношения, хумора, добрата игра на всички артисти и те са ми безкрайно симпатични. Това е филм, който ме зарежда Възхитена съм от него и чакам с нетърпение всяка следваща серия.

Огромно благодаря на екипа по превода, да сте живи и здрави и все така да ни радвате с приятни проекти. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:)Определено в началото ми беше малко странен много много не ми допадна ама към 6-7 серия вече се бях пристрастила и чаках с нетърпение да излязат другите серии.Определено ми харесва и заема някои от началните места на Корейските сериали. :)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Грабна ме от първата серия,което ми се случва рядко....Нямам търпение за всяка следваща серия и умирам за порция паста

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много интересна драма, хареса ми още от първият епизод!

Най-много в драмата ми хареса Jung Eun Soo - много интересен образ. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено това стана един от любимите ми сериали. Много ми хареса, гледала съм главните герои и в други филми, но определено ще ги запомня с този сериал. Ужасно си заслужава да се гледа. Нещо, което най - много ми хареса е че имаше тъжни моменти, но не чак да те накарат да се разплачеш и да ти е гадно. Разтоварващо е. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса имаше доста забавни моменти и леко драматични обрати,всичко беше подбрано с доста умерена лъжица,което ме зарадва :P .Определено ще повторя гледането след време.Които не го е гледал,сега е момента да го направи. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно сериалче ,много естествена игра от артистите дано до край да си остане тъка.

Някой да знае къде има и руски суб. ще му бъда благодарна ,ако ми даде саита .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Толкова много ми хареса, че се замислям дали да не отида да си купя 2-3 тигана и да почвам да се уча да си правя паста! Много се забавлявах как главната постоянно му се усмихваше като побъркана :lol: А още повече на серията, в която той я гледаше постоянно и й се хилеше, беше голям сладур.

Не ми хареса едно нещо - сериалът свърши :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм се разписала за един от любимите ми сериали... :)

Първо, съм изключително благодарна на desjer и bealonenomore, че му спретнаха такъв прекрасен превод. Второ, ще споделя, че този термин "шеф" ми взе здравето заради съвпадението си с ръководната позиция и се наложи да се допитам до истински готвачи как наистина го използват в ежедневието си. Трето, главният актьор направи страхотна роля - преминаваше изключително естествено от ядосан към мил човечец. Четвърто, хареса ми историята, в която освен прекрасната кулинарна украса имаше страхотни характери и нито един напълно лош. Липсваше прекалената драма, която понякога е твърде преувеличена, актьорите бяха много чаровни, а взаимоотношенията между тях много естествени. Единственият минус беше главната актриса, към която не изпитвам особена симпатия, защото всеки път играе по почти еднакъв начин, но в случая героинята й пасна, така че се примирих.

Заради Pasta утре ще пробвам един паста ресторант, да видим доколко има общо между сериала и реалността ;)))).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Толкова много ми хареса, че се замислям дали да не отида да си купя 2-3 тигана и да почвам да се уча да си правя паста!

Мдааа, това си е неизбежен страничен ефект от гледането на Pasta. Аз го направих :D Даже си купих и различни видове паста, като почнем от панделките, та до плоските....луда работа. 3 дни готвех само паста. Да не ви казвам колко натежава тигана като го напълниш с паста, и колко трудно е да се подмята нагоре-надолу. Сега ми е малко необяснимо, ама тогава в такова настроение бях. И някой ден ще врътна едни Vongole :D Сериала толкова много зарибява, че чак не е истина. Като се замисля само, че в началото го сметнах за прекалено посредствен сериал, който не заслужава толкова внимание...чак се срамувам от себе си. Но в никакъв случай не съжалявам. Съжалявам само, че свърши, и че го гледах прекалено скоро, че да го повторя :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди всичко останало, едно предупреждение: никога, ама НИКОГА не сядайте да гледате този сериал на празен стомах или поне без голяма чиния нещо за чоплене. :lol:

Много благодаря за превода на трите грации, беше си кеф да се поглезя с български субтитри. Ама голям кеф! :)

Сега за сериала - не че съм гледала много-много актьорите де, то и какво да им гледаш, като ти размахват чиния след чиния вкусни манджи пред окото. Но актрисата не знам защо леко ме дразнеше. Хареса ми това, че беше наш човек, както някой по-горе писа, гот си е да видиш свястна жена, която не се държи като фльорца, не тропа с краче и не прави муцки. Всъщност тук такива чак толкова омразни образи наистина нямаше. Голям плюс според мен за целия сериал. Вярно мацката много забавно ми се лендзеше насреща на шефа, ама малко повече гръбнак нямаше да я убие. Добре, че по едно време обърна и тя дебелия край. :lol: А, да, и не беше мърла, дето да те е гнус да я гледаш! Хип, хип, урааа!

Шефа - ммм. От любимия ми тип дървено мрънкало, което към края на драмата яко омеква. Много се кефя на такива емоционални Рамбовци, които по едно време стават душички, когато намерят някой с по-дебела глава от тях. Само не ми стана ясно той откъде-накъде реши, че

ша й пречи тя да замине, а не отидоха и двамата в Италия например. Не че и тоя край беше лош, ама на мен така гаджето ако ми направи нещо подобно зад гърба, автоматично минава в графата "бивш". В крайна сметка любов, любов, хубаво, ама как така някой ша ми прецаква нещо, за което съм се изгърбила от бачкане години наред, без да ме пита? Така де, ок, тя сама си беше решила да остане, но той трябваше да остави решението на нея. От едното просто уважение най-малко.

 

Като изключим това, сериалът беше много симпатичен, много лек, ненатоварващ. За кой знае какви актьорски предизвикателства няма как да говорим, но поне бяха ги наредили скица до скица.

Малко за г-н Кактус -

е нЕма такъв ръб! Вярно, че беше мегадобродушкото на кака, ама на коя жена й е нужен плужек? Ша се остави той някаква мижитурка да му се разпорежда в собствения ресторант и няма му каже и 'гък'? И друго, ще чака 3 години някаква мацка и ша реши да се размърда едва когато тя вече си е намерила друг? Алооо, аланкооолу! Аре у лЕво!

 

За шефката - ъмм. Определено интересна муцунка има, но не знам дали поради ролята или по неведоми за мен причини, не успя да ми хареса. То и образа й беше един такъв печален и обречен... Само се размотаваше като муха без глава, щото милата ама грам не й беше ясно кво точно и що го прави. Ама нищо, поне красеше кухнята с тия трапчинки (добре де, трапчинките са ми слабост, ако някой още не е разбрал :) ).

Абе забавно си беше сериалчето. Не е кой знае какво чудо на чудесата и не мисля, че ше го повторя, но и не съжалявам, че го гледах. Определено освежава. Като порция Вонголе. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина беше много забавно. Благодаря на екипа за превода на сериала! Като цяло - не е нещо невиждано, но е приятно, размива те и... определено кара корема да къркори, ако нямаш нещо за похвапване до себе си.

Шефа - страхотен, много му ходеше да крещи, навиква, нарежда... А пък като ги удряше по челата умирах от смях. Со Ю Кьонг на моменти дразнеше... Ще те пъдят толкова, ти пак ще се вреш, където не те искат! Като по филмите! :D

О Се Йонг пък беше разочарована от себе си, заради онова, което е направила и беше като покайваща се грешница с надежда за опрощение. Страхотна красавица, нищо чудно, че е била Мис Корея. Помощника в кухнята не стига, че ми беше любимеца, но и когато почна с тия близалки тотално се смазах от смях.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...