Jump to content

If in Love... Like Them (2007)


Recommended Posts

If in Love... Like Them

spacer.png

 

Алтернативно заглавие: Perhaps Love

Жанр: романтичен
Епизоди: 4
Телевизионен канал: SBS
Субтитри: български

Участват:
Lee Hyo Ri в ролята на Lee Na
Lee Dong Gun в ролята на Jung Tae
Jung Joon Ho в ролята на Yeong Noh
Lee Bum Soo
Ha Suk Jin в ролята на Kang Deo
Jung Eun Taek
Jung Chul
Bong Tae Kyu
Shin Dong Yup

Сюжет: И На (Lee Hyo Ri) е млада изгряваща певица. Всичко е прекрасно до момента, в който научава, че има левкемия. Друго момиче открадва дебютната ѝ песен и я изпява на нейния концерт. Сега всички си мислят, че другото момиче е И На. Джонг Те (Lee Dong Gun) оцелява, след като прекарва доста време под развалините на разрушена сграда само за да открие, че има рак. Двамата с И На се срещат и откриват един в друг последното щастие от живота...

С български субтитри

С български субтитри (2)

Онлайн с български субтитри

С английски субтитри

С руски субтитри

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Историята беше наистина трогателна и пресъздадена по много хубав начин, макар че не е нещо, което не сме гледали на други места. Хареса ми играта на Hyo Ri, страшно красива и талантлива е, жалко, че не участва в повече продукции. Тук преоткрих и Dong Gun. Честно казано, след My Boyfriend Is Type-B и Friends, мислих, че никога няма да ми хареса. Но тук се появи с нова визия и различна роля и ме грабна.

Сериала ме накара да се замисля.. дали истинския живот на човек не започва, когато вече е на ръба на смъртта, когато осъзнава, че има ограничения и че ще живее в рамките на определено време? Дали тогава намира смелостта да постъпва както иска и да прави неща, за които не му е стискало, докато цялото време е било пред него? Дали докато умираш и всичко изглежда изгубено, не можеш да срещнеш любовта? Дали двадесет години живот могат да се сравнят с четири дни? А ако живееш пълноценно и се радваш на всеки даден ти ден, дните имат ли значение?

В сериала не става въпрос за четири дни живот, такава асоциация направих с епизодите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласна съм с Коизора. С тази разлика, че И Донг Гон ми е влязъл под кожата отдавна. И въпреки това продължава да ме изненадва приятно и да ме очарова с играта си. Много талантливо и естествено момче.

Тъжна история... Не е непредсказуема /още отначало усетих какъв ще бъде краят/, но това не ми попречи да си я изживея и да си поплача.

Една много корейска любов, изразена по техния си начин, със всичките му караници, хокане, загриженост, дори без да казват "обичам те".

Текстът на финалната песен беше много хубав и тъжен :( .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жалко, че е само 4 епизода - имаше хляб за поне още толкова. Бях чела някакви коментари, че драмата била по-скоро рекламен клип около AnyCall и Lee Hyori, но ако е имало реклама, в никакъв случай не е била натрапчива, а Хьори си игра много добре. Разбира се предизвестеният край не ме зарадва, но имаше много красиви и въздействащи сцени. Определено си заслужава да се види, най-малкото, защото е различно от масата драми, с които сме свикнали.

В dramawiki пише, че в сериала участва Lee Bum Soo, но никъде не го видях :unsure: Пропуснала ли съм го или има някаква грешка?

А ето и сингълът на Хьори към сериала, направо не ми излиза от главата тези дни това Tok Tok Tok :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току що приключих със едно сериалче, където Dong Gun ми стана не много симпатичен. Обаче не знам защо тук ептем не ми хареса, а реално като актьор никак не е зле. Hyo Ri, много красива, много добре избрана за ролята. Кефеше ме как успява да изиграе тъжната, ядосаната, милата, добричката, като детенце. Абе за тази драма мога само да кажа, че не очаквах изобщо да ми хареса, при положение, че е само 4 епизода. Ама не ми направи впечатление да са ми малко, щях да гледам с голямо удоволствие 16-20 с тези герои. Много красива история! Браво!х

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...