Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Потъването на Япония

Гибель Японии, Nihon chinbotsu, The Sinking of Japan
По романа на Саку Комацу
_____________________________________________________________________________________

Произход: Япония
Жанр: фантастика, приключенски
Времетраене: 135 мин.
Режисьор: Shinji Higuchi
В ролите: Tsuyoshi Kusanagi, Kou Shibasaki, Etsushi Toyokawa, Emoto Akira и др.


Сваляне:
Свали с английски субтитри :click:

 

Свали с български субтитри :subs: :click:

 

Онлайн с български субтитри :subs: :click:

_____________________________________________________________________________________

Сюжет:
Японски учени на база глобални данни изчисляват, че Япония ще потъне под водата в продължение на 40 год. поради постепенното преместване на запад на тектоничната плоча, намираща се под Японският архипелаг. Единствено д-р Тадокоро, който оглавява изследователска група в океана, изчислява че потъването ще стане в рамките на 338-358 дни. Правителството не се доверява на налудничавото твърдение и едва след началото на разрушителни земетресения и изригвания на вулкани, точно и последователно както предсказва д-р Тадокоро, вижда единственият изход в надеждата да стигне времето за преговори и евакуация на всички японски граждани в други страни. Ще успее ли правителството в този кратък срок? Какво ще предприемат учените? И всичко това на фона на грандиозни земетресения и изригвания...
_____________________________________________________________________________________
 

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста внушителен филм: за съдбата. трагедията, безразличието, вярата, надеждата , любовта и саможертвата. Много добра анимация, актьорска игра и представен сюжет. Дълго след последните надписи оставяш замислен за стойността на човешкия живот и ценните неща в живота..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, mary21 написа:

Къде мога да го гледам онлайн с бг субтитри 

 

@mary21, здравейте и честита Нова година!

 

Тъй като непрекъснато задавате този въпрос, а никой не е длъжен да ви отговаря по сто пъти едно и също, казвам отново и се надявам да го разберете:

 

Първо, дали един филм или сериал има превод на български, може да се ориентирате, като погледнете заглавието на темата – ако пред заглавието стои надпис в зелено bg или bgeasternspirit, значи ЕДВА ТОГАВА е редно да търсите български субтитри (в каталозите надписите са в червено и са след заглавието). Ако няма такъв надпис, значи, филмът или сериалът просто не е преведен на български. В случая, както може да видите в тази тема, този филм НЯМА таг за български превод.

 

Всички линкове – независимо дали става дума за теглене или за онлайн гледане, на български или на английски или руски – се публикуват в първия пост на темата. Първо погледнете там, проверете различните опции, потърсете какво ви върши работа и едва тогава питайте, ако не сте намерили каквото търсите и ако това, което търсите, реално съществува. 

 

И не забравяйте, че това са теми, в които дискутираме филмите и сериалите – може поне да оставите едно мнение за филма или сериала, който сте изгледали, след като толкова настойчиво сте търсили субтитри или опция за гледане онлайн.

 

В този ред на мисли, питанията за субтитри не са особено желателни във форумните теми – редно е да бъдат трити и ще се трият, особено там, където са напълно излишни – визирам питания за български субтитри в теми за филми и сериали, които изобщо нямат български превод.

 

Благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При местенето на сайта се е изтрил явно тага за бг. субки но има линк за теглене в замунда той поне не се е изтрил :D, иначе за онлайн ще проверя дали някъде го има качено...:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сложух линк за онлайн гледане за жалост само на едно място е качено и е нарязан на три части...:D. Когато го отворите ще ви излезе страничка с много видеа давате малко надоло и ще го видите на три части...пише „Потъването на Япония“ (2006) – фантастика...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...