Jump to content

Rozen Maiden (2004-2013)


Razzormaw

Recommended Posts

15723l.jpg

 

Rozen Maiden

 

Оригинална творба: PEACH‐PIT
Озвучават: Танака Рие, Куватани Нацуко, Саваширо Миюки и др.
Тип: ТВ + други
Жанр: екшън, драма, фентъзи
AniDB и MAL: AniDB // MAL
Държава: Япония
Година на начало: 2004
Епизоди: 12+
Времетраене: 24 мин. на епизод
Резюме: Сакурада Джун е ученик, но прекъсва училище, понеже има проблем със социализирането със своите съученици. След като напуска училището, той прекарва цялото си време в своята стая, поръчвайки всякакви странни или "прокълнати" предмети само за да ги върне точно преди да трябва да ги плати. Един ден намира сайт, в който му казват да постави писмото с поръчката си в чекмеджето на бюрото си. Той така и прави мислейки, че е шега, но изведнъж писмото изчезва и странна кутия се появява в средата на стаята му. Вътре Джун намира изящна кукла, която оживява...

 

Линкове: 

- в момента не са налични подходящи -

(При интерес, попитайте в коментар дали все още може да се открие)

 

Линк към темата за сезона от 2013: тук
 

__________________________________

Лично мнение: Не се подългвайте по постера историята в това аниме действително си заслужава. Главният като всяка патетична очиларка буди повече съжаление, но в един момент може дори да ви допадне или най-малкото да го разберете. Кукличката е очарователна и действително диаманта в тази поредица - хич не си поплюва и здраво натиска очилаткото под чехъла! Музиката ми хареса доста определено са подбрали точните мелодийки пасващи идеално на атмосферата, а тя самата бих я определил с една дума..creepy! Дори само заради самата идея си заслужава да му се отдели време определено интересно хрумване пълно с фантазия. После ще добавя тук и втория сезон..ако не ме домързи де.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера разбрах, че подготвят трети сезон и останах приятно изненадан. Още една порция battle royal с тея кукли ще ми дойде отлично понеже тази поредица наистина ми допадна много. Само се надявам да не го претупат и да е толкова ако не и по-добър от предишните два. Докато търсих материали когато правих темата видях, че доста хора са като мене на опашката и чакат от 2004-та до сега за продължение и сега изведнъж ни дават надежда за такова. Явно, че ще е 2013, но няма да е януари със сигурност дано да не го изтеглят за лятото или есента ама ще се чакали за официална дата и трейлър! Ето и линк със сегашното инфо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...