Jump to content

Ixion Saga DT (2012-2013)


GFotaku

Recommended Posts

42863l.jpg
 

Ixion Saga DT

 

Оригинална творба: Capcom
Озвучават: Егучи Такуя, Фукуяма Джун, Камия Хироши и др.
Тип: ТВ
Жанр: комедия, фентъзи, исекай
AniDB и MAL: AniDB // MAL
Държава: Япония
Година на начало: 2012
Епизоди: 25
Времетраене: 24 мин. на епизод
Резюме: Хоказе Кон е, разбира се, нормално момче, което обича да играе различни компютърни игри. Един ден попада в странен свят и успява да спаси, без дори да си го е помислил, малка принцеса, чийто дълг е да се омъжи по политически причини. Кон, който не знае абсолютно нищо за този свят, а и как е попаднал в него, бива въвлечен в пътешествието на детето и неговите пазители.

 

Линкове: 

- в момента не са налични подходящи -

(При интерес, попитайте в коментар дали все още може да се открие)

_____________________________________

 

Лично мнение:

 

Анимето определено се отличава от тазгодишните на пазара, както и сами сигурно може да прецените - именно с не толкова добрата си анимация. Поне ми се стори, че почти никой не му обърна внимание поради факта, че не е от бляскавите си събратя, а и нещо повече - навъдиха се поне четири анимета, в които са замесени игри, и то остава на заден план.

Да си кажа честно, и аз трудно се навих да го гледам... Видя ми се и на мен някак еднотипно и предполагаемо скучно, но! Оказа се адската простотия xD Вече не знам дали да плача, да се смея ли... Чух, че е правено от хора, замесени в Гинтама и това много ясно си пролича, когато главният герой взе на мушка "лошият" Ерек и направо да си кажем си го осакати... Изобщо, оказа се много забавно и разтоварващо (дори не мислех, че Фукуяма Джун може да стигне до такива висоти!), а и песента за край е много приятна xD Запомних я толкова лесно, колкото и тази на Psy :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хей, как си минава времето, вече сме на шести епизод... Като че ли се усеща как малко по малко анимето вече влиза в една линия, не е толкова хаотично, колкото в началото ми се струваше. Или пък аз вече му свикнах де, то това е другата крайност xD

 

Накай Казуя и Фукуяма Джун направо рулираха този епизод, не съм се смяла така от началото на анимето. То на Фукуяма специално няма какво да му се коментира тук... това е най-откачената роля, която някога е получавал, кълна се... А пък с това готвене, леле, леле... Той това го прави от времето на Уатануки насам, но тук вече е достоен за готвач от Торико... или готвачка?!

Колкото до Накай - ами, самата мисъл, че това е Зоро от One Piece и Тоши от Gintama, ме кара да се напикая от смях, когато каже най-простичкото и обикновено... "нян" :lol:

(Като започнах със сеюта - Егучи Такуя е голяма изненада...)

 

Та да се върнем на шести епизод и извода, който си направихме от него...

Не вярваш, че три перчема могат да направят от принцеса чудовище? Помисли си пак!

Горката капа...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...