Jump to content

Recommended Posts

spacer.png


Ninja Kids!

AsianWiki IMDB

Година: 23.07.2011
Страна: Япония
Времетраене: 100 мин.
Жанр: комедия, приключенски
Режисьор: Takashi Miike
Сценарист: Yoshio Urasawa
По мангата на Soubee Amako


Участват: Seishiro Kato, Roi Hayashi, Futa Kimura, Mikijiro Hira, Susumu Terajima, Takahiro Miura, Koji Yamamoto, Arata Furuta, Anne Watanabe, Tamao Nakamura, Akira Emoto, Renji Ishibashi, Yusuke Yamamoto, Yuma Ishigaki, Shunya Shiraishi, Takuya Mizoguchi, Ryo Mitsuya, Naoto Takenaka, Shido Nakamura, Rei Dan, Takeshi Kaga, Hiroki Matsukata, Kitamura Takumi, Uchi Hiroki

Резюме: Рантаро е роден в семейство на посредствени нинджи. Родителите му се надяват един ден той да стане елитна нинджа и семейството му да се гордее с него. Ронтаро оправдава очакванията на родителите си и влиза в Нинджа Академия. В академията той става приятел с Шинбей (Фута Кимура), син на заможно семейство и Киримару (Рой Хаяши), който е загубил баща си във войната. Студентите в академията се наричат Нинтама – което означава бъдещи нинджи. Ронтаро и приятелите му се забавляват в академията, но имат затруднения с обучението си. Един ден се появява убиец в дома на Юкитака Сайто (Такеши Кага) и неговия син, 4-ти курс в Нинджа Академията Такамура (Такуя Мизогучи). Въпреки, че Юкитака Сайто ръководи собствен бизнес, в миналото с Такамура са били членове на Юсутаке нинджите. Юсутаке нинджите, имат за цел да убият бащата и сина. Дали студентите от Нинджа Академията ще успеят да ги спасят?
:essub:

 

Торент + български субтитри :click: :click:

Торент + английски субтитри :click:

Английски субтитри :click:

Торент + руско озвучаване :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този филм на Такаши Миике го имам вече близо година и никога до сега не му идваше ред, въпреки че го свалих, защото исках да видя любими за мен японски актьори като Наото Такенака, Такахиро Миура, Анне Уатанабе, Акира Емото, Такуми Китамура и един от подрастващите млади таланти на агенция Amuse - Такуя Мизогучи. Точно, защото тези дни гледах нещо друго с Мизогучи-сан и Кимито Тотани, реших, че е ред и на тази история за нинджи.

 

Забавно филмче. Имаше сцени, в които доста се посмях. Малкото фъстъче Сейширо Като отново ми изпълни душата. Гледала съм го в няколко продукции (Миике го включи и в Ai to Makoto), а разбрах, че това лято излиза и още един филм Ninja Kids (2013), в който той отново е в главната роля.

Тези малки кандидат-нинджи бяха големи образи. Посмях се и с новия райдър Шуня Шираиши, а какъв сенсей беше само Такахиро Миура (хаха). Такуми Китамура бе в ролята на Микиемон Тамура. Филм на Миике, комедия (пародия) и приключенията на една малка нинджа. Видях също и различните класове нинджи от Академията, всеки от тях с различен цвят, според възрастта. От най-големите, които бяха в зелено, т.е 6-та година, ми се стори, че видях много познати лица, но заради облеклото и грима, не успях да ги разпозная.

Доволна съм и от представянето на Такуя Мизогучи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех, на мен още ми стои неизгледан този филм. Все имах проблеми със субтитрите, а желанието ме кара да разбера, как са се справили с филмовата версия. Сценичната беше превъзходна - Д2 плюс амюзчета в комбинация.

Попадна ми инфо за новата екранизация, но ми се струва странно, че ще я правят толкова скоро (обявена е за юли месец), при положение, че вероятно няма да бъде продължение и режисьорът ще е друг. Поне мъничето Като остава в каста.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах още веднъж някои от сцените с нинджите, на които им предстоеше така да се каже.. дипломиране (тези от последната година) и този път вече съм сигурна, разпознах две от лицата. Мотоки Очиай е единия, а второто момче е Джуня Икеда. За Очиай-сан ми светна лампичката, защото следя от доста време личния му блог, но така добре са го гримирали, с тези кърпи на главата наистина е много труден за разпознаване.

Процесът на обучение още веднъж ме "впечатли" (хаха). Не е никак лесно да станеш нинджа. Рантаро си беше наистина, както и сам каза: "Chotto kowai!" в някои от ситуациите, но се справи със завидно за годините си мъжество. Не съм фен на подобни продукции, но ме грабна най-вече образa на малкото момче, както и кадрите в самото начало с невероятната природа. Тук открих и другото хлапе Рой Хаяши, в ролята на Киримару. Много добре изигра своя герой и той (как съм се смяла само в сцените с бебетата в класната стая, хаха). Изобщо хлапетата бяха невероятни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...