Jump to content

Recommended Posts

220px-2012TWbadgirls.jpg

Bad Girls (2012)
Страна: Тайван
Език: Мандарин
Алтернативно заглавие: Nu Hai Huai Huai, 女孩壞壞
Българско заглавие: "Лоши момичета"
Година на излъчване: 3 Април 2012
Времетраене: 90 мин.
Жанр: романтична комедия
Режисьор: Weng Jingting
Субтитри: английски

Участват: Ella Chen, Mike He, Fang Zhiyou, Zhu Luhao и др.


Резюме: "Лоши момичета" е младежка романтична комедия за гимназистката Дан (Ella Chen), която е като Арамис в пола - истински рицар. Тя и нейните две най-добри приятелки формират група в училище наречена "Лоши момичета", за да се борят с хулиганите. Един ден снимачен екип наема училището на Дан, за да снима романтичен филм. В главната роля на филма участва Джъстин (Mike He), популярен айдъл, по който момичетата в училището са полудели. Дан е избрана в главната женска роля и ще партнира на арогантния Джъстин...
Почувствайте безгрижната любов, романтиката и цветовете на лятото!

 

 

 

 

:click:

Торент + БГ субки тук и тук и тук
P.S. Нямам търпение да излезе видеото, за да се насладим на тези двама сладури smile.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Готино филмче, типичен романс... Майк е адския сладур с онази престилчица :kiss2: . Ела в началото не ми хареса, но после свикнах с нея :D

 

най ми хареса сцената, когато Ела му захвърли франзелката и розите и той горкичкия отиде в дъжда да търси специални рози да й направи нов :inlove:, дожаля ми за него :(

 

Иначе филмчето много ми на помни на Love Keeps Going само че с разменени места на главните и без Синди. Разбира се и сюжета е съвсем различен, но сигурно е от сцените с приготвянето на хляба :)

 

Ще го преведа, ако не се намерят желаещи скоро ;)

 

Джайо, ще чакам с нетърпение да го изгледам с бг. буквички :D

Лека и спорна работа

Шиешие за темичка :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С гледането съм почти наполовина. Ела не ми е първа любимка, но тук я понасям и то добре. Майк си е Майк! По-изчерпателен коментар след целия филм. :)

П.П. Изгледах го, но...

 

трудничко. През повечето време на екрана беше Ела. Главната роля си беше нейна. Не разбрах кога точно Майк/Джъстин/ се влюби. Замисълът може и да беше добър, но ако го бяха развили в сериал, щеше да е по-добре. Малко множко ми дойдоха "прелитанията" покрай земното кълбо на първоначално влюбеното в нея момче. Не пропуснаха и редовната намеса на роднина /чичото/ по отношение на това, че момичето не е за момчето. Добре че беше за кратко и накрая се подразбираше, че ще е съгласен, когато чу да казват, че момичето ще стане звезда. И как пък разбра от целувката във филма, че момчето е влюбено...

Много кратичка историйка и нещо ми се видя несериозна. Отишъл във Франция, искал да прави хляб за нея, че да е винаги усмихната. Ако Майк беше на екран по-дълго време, щеше да е друго, но... както и да е. А Ела се е разхубавила, поне в сравнение с това, което е снимано преди с нея, сега е много по-различна.

Толкова го чаках този филм заради Майк, не съжалявам, че го гледах, но все пак не е като да си беше Майк в сериал. :D

 

Редактирано от acabaca
Изтрити други мения.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле, колко му се прозявах...

Майк и Ела са страхотна комбинация и биха направили от всеки друг филм разкошно забавление. Тук обаче беше такъв тюрлюгювеч, че направо е в графа "Неспасяеми". Остави идеята 30-годишни дангалаци да ми играят ученици, ама нещо по-тъпо не успяха ли да измислят? В смисъл, тук главната история е толкова зле, че даже се радвах на околосветските полети на влюбения бедуин-хаваец-космонавт. :slap:

Не само Майк беше трудно да му се проследи мисловната логика, Ела също клекна за отрицателно време. Чичото беше съвсем неадекватен образ по принцип, еле пък това с Париж и дежурното учене на ... на географията уж сме му свикнали, ама момента с положението "Аз ше замина на майната си, за твое добро, ама няма ти се обадя, пък ти ме чакай и ела ме посрещни с отворени обятия" ми дойде в повече.

Изобщо през голяма част от времето се чудех толкова ли са го закъсали за пари и Майк, и Ела, та да се прежалят така нечовешки. Вярно, криза, ама чак толкова ли???

 

Maat,

 

Той се влюби още в началото, на сергията с лучения хляб или с каквото там беше. Момчето с таблата, което й държеше хляба, докато ступваше наглото момченце, беше Майк. Ама разбира се, как няма да се влюбиш в безцеремонна мърла, която плюска отривисто и бие деца? Но конкретно тук това да им е кусура...

 

 

 

Остана да изкажа похвала за визията на Ела на финалните надписи. Много й ходи такъв стил и конкретно опушения грим и изкуствените мигли с тази прическа. Само това си заслужаваше тук, уви.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ааа, верно, speedy.

 

Изобщо забравих тази сцена в началото. Да, бе, с какъв поглед й гледаше "вкусничкото" похапване на хлебчето. Беше с маската на лицето и само очите му се виждаха. Лелее, а пък аз толкова се чудех кога точно се влюби. Даже останах с впечатлението, че беше при прескока й, когато гонеше сестра си и нахлуха в залата, където снимаха филма. Нали точно той каза, че имал право да избира кой да участва... Ами така става като го спирах и пусках поне 10-тина пъти. И всеки път си казвах: "Абе, аз на инат, ама ще го изгледам до края. И го изгледах, но през цялото време се ядосвах и ми идваше непрекъснато да го дропна и да приключа с гледането. Обаче заради Майк все пак го догледах.

Ами, да. То ни мисловна нишка, ни логическа. Не ми се искаше да пиша много негативни неща, за да не обидя фенките, ама сега вече отприших. И аз съм от големите фенове на Майк, но няма как да кажа на черното бяло и наистина ме е яд, че участваха с Ела в такъв хаотичен филм. Те, милите, си играха, но нито сценарият беше като сценарий, за режисурата да не говорим. И аз така мисля - как изобщо можаха да се съгласят! Ще ми бъде интересно да разбера как се е приел филма в Тайван и в Азия, и какви са отзивите там. Още го мисля този филм и му се нервя... B)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пълно разочарование... :slap:

Тази девойка не се сещам да съм я гледала другаде, за което се радвам. Гласът й е ужасен :huh: и ми дойде в повече.

Толкова бързо се разви любовната "магия", че дори не успях да отреагирам и да се зарадвам. Наистина жалко, че й бяха дали главната роля...

Искаше ми се да гледам само Майк - причината да го догледам.

 

За мен лично не си заслужава и превода на този филм. -_-

 

Мимс, права си. Онзи влюбен идиот беше най-забавен...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доживях да не видя химия между Майк и същество от женски пол. А това си е голямо нещо!

Двамата са страхотни поотделно. Много харесвам Майк и Ела, но тук... по-добре да не се беше случвало това недоразумение.  :wacko:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не очаквах, но ми хареса.  Убих малко мозъчни клетки, поразтоварих се и се посмях с някои от простотийките :28558: 

Имаше глупави моменти и сцени, които бяха под всякаква критика и за които използвах опцията "превърти напред" и въпреки това не беше чак толкова зле.

Ела беше абсолютен шемет. По начало съм много критична към образи като нейния във филма и ме дразнят с физиономиите и поведението си, но тя беше някак чаровна, макар момента с преиграването да беше налице.

Майк също ми хареса. Като визия и игра страшно се е променил. Още в Love Keeps Going се зарадвах на различната му прическа. Симпатяга беше и тук. 

Като цяло филма не е нищо непознато, всички клишета от азиатското кино са наблъскани във времетраенето му, казах вече за дразнещите моменти и преиграването,

героите бързо се влюбиха и се опознаха един друг /точно кога, как и по какъв начин остана малко назад, а щеше да е интересно да се развие темата, особено във връзка с характера на Дан/, та чак си промениха живота заради това, естествено за целта единия напусна пределите на страната - за да открие  себе си :lol: 

но се посмях и времето ми мина бързо, така че не се оплаквам много

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...