Jump to content

Recommended Posts

mfyW6X9vNc5BvOhcksIBrBFlemO.jpg

スイッチガール!! / Switch Girl!!
Излъчване: 24.12.2011г. старт
Формат: Renzoku
Жанр: романтика,училище
Канал: Fuji TV Two
Епизод: 8 по ~ 25 мин
По едноименната манга на Aida Natsumi
Субтитри: английски и руски
Manga: info / online

Участват:
Nishiuchi Mariya as Tamiya Nika
Kiriyama Renn as Kamiyama Arata
Rikako Sakata as Ninohara
Shinohara Tsugumi as Kizaki Akira

Akiyama Shintaro като Someya Keiji (епизоди 7-8)

Резюме: Tamiya Nika е най-популярното красиво момиче в училище.Въпреки това когато се върне у дома става съвсем различна.По цял ден тя играе видео игри,чете манги и носи очила.В училище само най-добрата и приятелка знае това.Но тайната й е разкрита от новия ученик Kamiyama Arata,за Nika това е проблем.Оказва се,че и Arata е като нея.

Свали:  :click:  :click:

 

Свали с български субтитри:  :click:  :click:

 

Онлайн с български субтитри  :click: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако не знаете как се купуват краставици, е тук ще разберете. :lol::lol::lol: Още ми става смешно, като се сетя за този момент от сериала, че и за някои други де

 

Иначе Ника като я видях в началото в каква се превръща след училище, стаята и каква кочина е,направо се бях отвратила от нея. Но това усещане в един момент изчезва, защото усещаш чара на това момиче, виждаш колко е добра, борбена, помагаше на съучениците си ,беше и забавна доста се посмях на лудориите й, на физиономиите й .И започва да ти става жал, че трябва да се преструва на друга в училище, защото истинското и аз никой не би го приел. И най-важното, когато трябваше да е сериозна, си беше. Та тя помогна на Акира толкова пъти .Той се криеше от света, странеше от всички ,ама взе, че попадна на този тайфун Ника и край с всичко.Харесаха ми отношенията им от началото да края, особено когато Акира вече я харесваше, но се дърпаше и след първата им целувка, оправданието му ,че бил дрогиран .А към края той доста се разстрои като я видя с друг, защото вече си бе патил от изневяра.Но пък сдобряването им беше във възможно най-добрият момент, Свети Валентин!

Друго което ми хареса е, че нито един от лошите герои не бе някакво чудовище, всеки имаше мотив за това което прави, но с малко помощ и след като си научиха урока от Ника, успяха да спрат злиянията си. Например Масамуне какво им стори и все пак накрая им стана приятел .Той между другото ми допадна много като герой, нищо че бе лошото момче. Историята около учителя в последните серии също бе интересна .Както и войната в целия сериал между Ника и втората красавица в училището. Мразеха се, мразеха ,ама когато трябваше, застанаха една до друга .

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като се замисля, всички сме такива, двулични /че и три-, четирилични/ - имаме специфично лице за типа хора, с които общуваме - децата, роднините, колегите, приятелите... Най-съкровеното, онова лично-личното, него показваме само на семейството си и колкото и да е нелицеприятно или странно понякога, пак ни обичат, въпреки или точно заради това.

Малко странно беше как като си сложеха той - лупите, тя - трите черешки и очилата и никой не ги разпознаваше... Да, може би е художествено преувеличение, но е истина и това, че като очакваме да видим определено нещо, само за него имаме очи, друго и да ни се натресе в лицето, пак не го отразяваме.

Очарована съм от актьорите, макар да ми изглеждаха старички за ученици. Главната, Nishiuchi Mariya е наистина много красива и ми харесва играта й. За първи път виждам актриса толкова пълно, плътно и светкавично да преминава в манга-поведение - лицето, физиономиите, жестовете, стойката, все едно, че гледах някое от тия рисуваните клечковидни, дългокоси, целеустремени, озъбени момиченца, от които изскачат искри... Добре, че тези превъплъщения се редуваха с нормално поведение, но си беше истинско откритие за мен. Ужасена и същевременно очарована бях от коренната разлика в двете й "аз", много силен ефект се постига, тези кадри ми станаха любими, а стаята й в първа серия ме хвърли в тих потрес. Главния също ми допадна, макар през повечето време да си мислех "аа какво му харесват толкова...". Повече съм впечатлена от Масамуне, страхотна визия и излъчване има този актьор.

Филмът много ме забавлява. Благодаря за нашенските субтитри!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забавно сериалче. Точно от такова имах нужда! Изгледах и двата сезона за ден и определено съм доволна.

На Марчето много й тичат такива роли и си ги изпълнява чудесно. Помня я от "Ямада и седемте вещици", където беше достойна конкуренция на Юске Ямамото по идиотизъм. С Рен обаче ми допаднаха много повече като екранна двойка. Сега, че той трябва да играе по-скоро сенсей, отколкото гимназист, го оставям настрана. Момичето, което играеше БФФ на Ника също ме спечели, особено във втори сезон, където показа, че е адски корава мацка. :yes: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...