Jump to content

Recommended Posts

solp2.jpg

 

 

solp3.jpg
solp4.jpg
solp5.jpg



Repeat I Love You (2012)
Страна: Китай
Също така известен като: Shadows Of Love
Българско заглавие: „Сенки на Любовта”
Година на излъчване: 02 Февруари 2012
Времетраене: 84 мин.
Жанр: Романс
Режисьор: Calvin Poon Yuen Leung
Субтитри: Английски в торента
IMDB - No

Участват:
Cecilia Cheung - Paris / Qin Xin
Kwon Sang-Woo
Tian Jing
Sphinx
Angela Chang
Boran Jing
Niu Tien
Taishen Cheng
Richard Ng
Yuan Lu
Hai-ming Gong

Резюме: Paris (Cecilia Cheung), студена жена от богато семейство, внезапно изчезва. Нейният приятел (Kwon Sang-Woo) среща в същото време жена на име Qin Xin (Cecilia Cheung), която изглежда точно като Paris. Qin Xin е цветарка, която произхожда от бедно семейство. (Kwon Sang-Woo) я моли да се прави на приятелката му в продължение на една седмица, докато той се опита да намери истинската Paris ...

 


Торент

Много харесвам такива комбинации между Китай и Корея... laugh.gif

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И то какъв филм има Фъфльо :yes:

Не е някаква революция в жанра, историята е позната и дъвкана под разнообразни вариации, но е така добре направена и изиграна. Всичко във филма за мен беше свеж полъх в сравнение с повечето романтични комедии, които наскоро съм гледала. От А до Я е изпипано както трябва, няма някакви съмнителни напъни за креативност, а това, което може да се отчете като минус според някои, тотално се компенсира от прекрасната актьорска игра (вкл. и на второстепенните образи).

Cecilia Cheung ме изненада много приятно, двата образа, които изигра, й стояха много естествено. Сякаш самата тя беше 2-ма различни души. Много убедителна и непринудена в което и да е превъплащение.

Добра работа на сценаристите с изграждането на образа на богатата студена наследница - момичето се появава точно за 3 мин. накрая, но останалите герои така убедително представят образа й задочно, че щом влезе в кадър си казах: Ето, я Парис, бе! Същата к*чка си е. :lol2: Qin Xin беше много приятен образ също - добродушието й не граничеше с наивност и не беше някава използвачка, която поради бедността си преследва само парите. Честно казано, ако филмът беше корейски и героинята съответно - корейка, имам съмнения, че щяха да се получат подобни изкривявания.

 

Да си дойдем сега на думата за Куон Санг У. Който може, си го може. Романтичните роли ги прави от раз - нямам за споделяне нищо ново. Хареса ми как беше изграден героят и избора, който направи накрая, показа, че е претърпял голямо развитие по време на цялата история.

Много ми хареса края, защото беше щастлив и захаросан до нагарчане. Имах нужда напоследък. :lol2: Още една причина, въпреки че съм фен на корейското, да се радвам, че филмът не е корейски, че имаше голяма вероятност да спретнат една Вартоломеева нощ за финал.

 

Помагачите, както аз ги наричам, или второстепенните герои, се справиха много на ниво, за да има нужната класа филмът. Нямам никакви забележки към тях, допринасят за доброто впечатление.

За обобщение: получава от мен оценка: 6/5 и допълнителната единица е за:

сцената край басейна! :inlove: Да снимаш филм с Фъфльо и да не го съблечеш...що за хабене на филмова лента е това...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...