Jump to content

Whispering Corridors 5: A Blood Pledge (2009)


Recommended Posts

spacer.png

 

Whispering Corridors 5 Double Suicide

 

Жанр: Ужаси, Трилър

Година: 2009

Държава: Южна Корея

Режисьор: И Джонг Янг

 

В ролите: Son Eun Seo, Jang Kyoung Ah, Oh Yeon Seo, Song Chae Yoon, Yu Shin Ae

 

.: Резюме :.

Странни слухове започват да се разпространяват в колеж на момичетата католици след една нощ, в която Юн Джу се самоубива. Сестра й, която учи в същия колеж, има подозрения, че има нещо неясно около самобийството на сестра й. След като започва собствено разследване, тя разбира, че в нощта на смъртта на сестра й четири момичета опитват да се самоубият, след като правят древен ритуал, наречен Обетът на кръвта. Но три от тях оцеляват, само Юн Джу умира. Желанието, ревността и лъжите са мостът, свързващ момичетата, както и истината за самоубийството.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами тази част я гледах и ми хареса. Това което я различава от останалите е, че е доста лесно разбираема. Накрая всичко стана кристално ясно, което може да се счита и за плюс от някои. За мен обаче чара на тези филмчета е, да са малко безумни и неразбираеми... Да те карат да си казваш накрая "а стига бе, какво стана" или пък "какво по дяволите гледах" Абе гледайте и се кефете. Новата част пристигна и даже си има буквички.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да не съм много offtopic ще кажа, че средната продължителност на филмите от поредицата намалява обратно пропорционално на цифричката до подзаглавието, явно се изчерпват от към идеи. Филмчето не беше лошо и да, липсва ми по-заплетения от необходимото съспенс и whodoneit момента. И сега е момента да спомена колко ми текат лигите за още корейски духове. Обожавам как се мъкнат по коридорите, как се гушат в ъглите, как им тъмнеят очичките и устничките, как се усмихват хищно... Това беше намек, че имам нужда от специализирана психиатрична помощ и да си напускате теми за любимите ви kishin филми

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...