Jump to content

Recommended Posts

spacer.png


Dummy Mommy
Страна: Южна Корея
Също така известен като Dumb Mom
Година на излъчване: 2012
Време на излъчване: Събота - Неделя 21:50
Жанр: Семеен, Комедия
Канал: SBS
Епизоди: 20
Режисьор: Lee Dong Hoon
Субтитри: Английски

Участват:
Kim Hyun Joo като Kim Young Joo
Ha Hee Ra като Kim Sun Young
Ahn Seo Hyun като Park Dat Byul
Kim Jung Hoon като Lee Je Ha
Kim Tae Woo като Park Jung Do
Shin Hyun Joon като Choi Go Man
Yoo In Young като Oh Chae Rin
Gong Hyun Joo като Han Soo In
Park Hyung Sik (ZE:A) като Oh Soo Hyun
Kim Ha Kyoon като Oh Min Suk
Kim Chung като Jang Young Sook
Sa Hee като Park Jung Eun
Jo Duk Hyun като Butler Kim
Lee Joo Shil като So Gop Dan
Suh Dong Won като Bae Il Do
Baek Bo Ram (백보람) като Hong Yi Rim
Lee Se Na като Kim Soo Ri
Lee Eun Jung като Jo Sun Hee
Park Jae Rom като Na Jae Won
Chun Jae Ho като Robert Oh
Park Chul Min като Kim Dae Young
Yang Eun Yong като Kang Hyun Joo

Резюме: Сериалът разказва историята на три жени от различни поколения. Йонг Джу е изключително интелигентна жена с IQ 200. Тя е главен редактор в известно модно списание. Глупавата ѝ майка постоянно я излага и Йонг Джу се срамува от нея. Задушена от привързаността на майка си към нея, тя решава да избяга и да се омъжи. Когато обаче тя самата ражда дъщеря, се озовава в същото положение.


Свали с английски субтитри :click:

 

Свали с руски субтитри :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам защо са го определили като комедия, когато комичните моменти са много по-малко от мелодраматичните.

Високото IQ го притежава всъщност дъщерята на главната героиня. Kim Young Joo ненавижда близките си и ги напуска, с мисълта да създаде своето идеално семейство, но както става обикновено, нещата не винаги следват плановете ни. Съпругът - самовлюбен професор по право, когото тя е издържала през последните 10 години, докато той учи, си има любовница и иска да се разведат. Дъщеря й - 7 годишен гений, я обвинява за всичко, без да знае, че майка й просто се опитва да я защити. Брат й с неговата пристрастеност към залаганията непрекъснато създава проблеми, а малоумната й сестра я дразни с изблиците си на обич и загриженост. В един момент всичко около нея започва да рухва, когато на яве излиза и една семейна тайна.

 

Много необичайна роля за мен на Shin Hyun Joon, с която той се справя великолепно както винаги. Математически и финансов гений със странни фобии, ужасно държание, откровен до болка и арогантен с всички, без да го интересува това до какво води.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнах да го гледам, но само заради Park Hyung Sik от ZE:A. Стигнах до 8-ми епизод. Сериалът, т.е историята в него ме влудява, изблиците, крясъците, особено когатo разбрах и семейната тайна, но заради сцените с детето и Park Hyung Sik, и заради героят на Shin Hyun Joon (за първи път гo виждам, но браво, отлична роля) - странен, но много интересен, само заради тях ще го довърша. Гледам с много превъртания, защото този сериал е "тежка" корейска категория за мен и ако вляза сериозно в драмата, на финал може и да имам нужда от нещо силно, за да го преживея. Смях няма (изключително малко сцени), не зная и аз защо е описан тук като комедия, след като драмата е много.

Малката умница е намерила страхотен оппа в лицето на героя на Park Hyung Sik. Той свири и на китара, пее, има и мотор, а сцените с двамата са забавни (много добре го използва и като такси, хаха). Оппа е добър и грижовен към малкото дяволче, голяма упора за нея. Виждам сега и постера, неслучайно наистина двамата са един до друг. Момиченцето се справя много добре с ролята си, изобщо сцените с двамата са удоволствие.

 

Park Hyung Sik в кадър от 7-ми епизод

 

7f6c943eda14e406.PNG

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Истински die hard-корейски сериал и въпреки...

 

 

... сестрата, която всъщност не беше сестра на сестра си, а нейна дъщеря (покъртително), която бе и с болно сърце, оставаха и само няколко месеца живот, въпреки майката (сестра), която се оказа с тумор в мозъка (малко ми беше сърдечната трансплантация, та трябваше и един тумор...), въпреки ревовете в абсолютно всеки епизод, задължителния труп на финал (макар че в даден момент залагах дали няма да се увеличат), въпреки всичко това издържах. Не бях виждала до сега подобно нещо, не че и опитът ми с корейските сериали е кой знае колко голям, но наистина буквално ми скриха топката.

 

 

Останаха ми поне добрите впечатления от детето, сцените с Park Hyung Sik и най-вече странният математик, който ми стана безкрайно симпатичен.

Повече няма да си причинявам подобни продукции, но със сигурност след време ще си спомням, как съм опознала на екран Park Hyung Sik. То може ли и това да се забрави лесно. Гледам постера на сериала и... има някаква ирония в тези нахилени физиономии на героите, които се виждат на него, а като прочета комедия и свържа с това, което всъщност видях... Корейски манджорляк, който не препоръчвам на никого, само ако има такива като мен, които много са приритали да видят симпатичното момче от ZE:A.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първите два епизода бяха великолепни, но след солидно количество спойлери много му се чудя...интересно ми е, но мелодрамата ще ме съсипе. 
Бившият и новата му приятелка наистина предизвикват нелицеприятни емоции, не знам ако главната героиня беше малко по-друг тип човек

дали на финала нямаше да се появят повечко трупове, по корейски

 

Наистина съм на кантар относно това заглавие, с повечко John Hoon може би бих се решила да изгледам докрай. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...