Jump to content

SKET Dance (2011-2012)


Recommended Posts

spacer.png  spacer.png

 

SKET Dance

 

Оригинална творба: Шинохара Кента
Озвучават: Йошино Хироюки, Сугита Томоказу, Ширайши Рьоко и др.
Тип: ТВ + специални
Жанр: комедия, училищно
AniDB и MAL: AniDB // MAL
Държава: Япония
Година: 07.04.2011 - 27.09.2012
Епизоди: 77 + специални
Времетраене: 24 мин. на епизод
Резюме:  В гимназия "Каймей" има най-различни клубове, но един от тях е по-специален. Това е Скет отрядът.

Историята е фокусирана върху приключенията на трима ученици от гимназията, участващи в този клуб. Това са Босун, Химеко и Суич. Дейността на клуба се изразява в оказване на помощ на всеки нуждаещ се, без значение кой е той и какво е естеството на проблема му. Основното правило е никога да не се казва "не" на отправена молба!

 

Линкове: 
Част от епизодите онлайн: тук

 

_______________________________________________ 

Ето ги и членовете на Sket Dance:

 

Босун

 

spacer.png

 

Ръководителят(шефът) на екипа, експерт стрелец, артист, самоук музикант и художник, чиято обикновено хаотично личност се съчетава с брилянтен дедуктивен начин на мислене, който "активира" чрез поставянето на очилата, които винаги носи. Това му позволява да прави невероятно точни изводи, като се концентрира върху всички налични доказателства. Обича да помага на другите, защото смята, че така е правилно и често приема много лично проблемите, като прави всичко по силите си, за да ги реши. Изключително предан на хората, които смята за свои приятели. Tой е готов на всичко за тях, включително и на върховнa саможертва и не се спира пред нищо, за да им помогне когато изпаднат в беда. Въпреки своята популярност Шефът се чувства изключително неловко в компанията на красиви жени.

 

Химеко(Онихиме)

 

spacer.png

 

Макар и красавица, е вечната побойничка, мъжкарана, мускулите на екипа и винаги готова да пребие някого с верния си циклон- стик за хокей. Има слабост към близалките Пелолипоп, които са известни със странните и отвратителни вкусове- на черен дроб, на риба и други. Родом от Осака тя се мести в Токио заради работата на баща си. В новото училище се запознава с Чиаки Такахаши, симпатично момиче, играещо в отбора по софтбол. Към опитите на Чиаки да разчупи стента, която Химе е изградила около себе си се присъединява и Босун. Случва се така, че Чиаки е изнудвана от трима бандити и именно Химеко я спасява. Така се разкрива истината за нея - тя е легендарната побойничка Онихиме. Това обаче не смущава нито Чиаки, нито Босун, който я кани да се включи в замисляния от него клуб.

 

Суич

 

spacer.png

 

Суитч е мозъкът на екипа. Той е специалист по намирането на всякаква информация с помощна на своя лаптоп, с който никога не се разделя. Той е хладнокръвен, уравновесен и поведението му рязко контрастира с емоционалността на Босун и Химеко. Боготвори науката и се позовава единствено на доказани факти, като отказва да признае съществуването на свръхестественото, което е причината за вечните му спорове с Юки Рейко- почитателка и твърда привърженичка на паранормалното. Суич е любител на мангата и глупавите компютърни игри. Проявява се и като изобретател, макар че изобретенията му са изключително странни и да нямат особено практическо приложение. Той е известен и с това, че не говори. За да общува използва своя лаптоп и специална програма за говор.

 

И нещо любопитно:

Гакт озвучава герой от анимето - Данте(Дате Киоши).

spacer.png

 

Също така третият опенинг на анимето е с песента Graffiti на Гакт. Ето го и него:

 

http://vbox7.com/play:6235185839

 

Лично мнение:

 

Страшно забавно аниме. :D В началото първите серии вървяха по-бавничко, но после така те грабва, че няма оставяне. Анимето е чисто и само за забавление. Много смях, а как си правят гавра с доста известни анимета :lol: Голями образи са триото, да не говорим за страностите им. Много е добро за разпускане.^^ Да не забравяме и Гакт :i love this:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...