Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Заглавие: Medaka Box
Тип: Телевизионни серии
Година: от 05.04.2012
Категория: High School, Manga, Shounen
Продуценти: Gainax

Резюме: За първи път новия президент на училищният съвет е първокурсник - Куроками Медака. Със смазващо предимство и 98% от гласовете тя бива избрана, обещавайки, че ще обърне внимание на всеки който даде някакво предложение за подобряване нещата в училище или за свои лични проблеми. Медака идва от богато семейство, с множество награди и първи места във всичко в което се е пробвала. В училищният съвет тя въвлича както обикновено и своя приятел от детство - Зенкичи, въпреки че той се дърпа първоначално, но понеже е влюбен в нея се съгласява винаги.
Първият сигнал за помощ идва от кендо клуба, които стават и първата „жертва” на Медака.

 

:essub:

 

Свали с български субтитри: :click:

Онлайн с български субтитри:  :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първите епизоди на анимето ми бяха доста безинтересни. След това взе да се пооправя анимето, но държанието на главата героиня ме дразни...

Просто Медака се прави на някаква света вода ненапита и това ме дразни.

 

Добре, че са второстепенните герои, че да спасяват положението. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Анимето хич не е лошо доста забавно и разтоварващо. Главната героиня нищо й няма поне аз както видях нещата. Не за първи път ставам свидетел на хиперболизиран персонаж направен до съвършенство, че и отгоре, но самата история предполага Медака да е такава ако беше захлюпена неудачница щяхме да говорим за съвсем друго нещо. Има си и еччи елементи с пантсу, пищни деколтета, секси косплеи и други такива познати прийоми на този жанр, но поне до сега не се прекалява с него. Второстепенните персонажи са интересни, но в никакъв случай не може да се твърди, че по някакъв начин изместват двамата главни от светлината на прожекторите просто цялата история е интересна именно заради отношенията на Медака и Зенкичи другото е пълнеж. Все пак най-комичният персонаж онова малкото момиченце със синята коса Ширануй е за отбелязване понеже наистина внася свежест и хумор в сцените с нея особено като се тъпче като невидяла и прави разни физиономии да не говорим за коментарите и подмятанията. Абе ще се следи със сигурност само да понаправят още епизоди!

Между другото този постер малко ме обърка...Медака не изглежда точно така в анимето да не би да е от мангата тоя ковър или това е някаква чиби версия? :D Ето как изглежда в дейсвителност:

medakabox.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече може да гледате първи сезон с български субтитри и онлайн.

Медака е фурия, в началото с различните мисии тръгна добре и като замисъл бива, накрая го скофтиха - с тия фантасмагории как бута цяло училище и разни други тъпоъгълници... айде това как и да е, но много ме издразни пикльото с топчетата, пък и цели 3 серии му слушах противния гласец.  :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...