Jump to content

Takahashi Ryūki (Такахаши Рюки)


ukio

Recommended Posts

spacer.png

 

Takahashi Ryūki

高橋 龍輝

Роден на 28 март 1993 г. в Сендай, Мияги

Професия: актьор, певец

Височина: 173 см

Зодия: Риби

Кръвна група: А

Агенция: Watanabe Entertainment

Година, в която стартира: 2008

Година, в която се оттегля от разлекателната индустрия: 2016 (по здравословни причини)

Хоби: танци

Групи: D-boys

 

Дорами

Kamen Rider Fourze (TV Asahi, 2011-2012)

Kamen Rider OOO (TV Asahi, 2010-2011) - гост поява в последния епизод

 

Филми

Kamen Rider × Super Sentai: Super Hero Taisen (2012)

Messiah (2011)

Mahou Shoujo wo Wasurenai (2011)

Kamen Rider × Kamen Rider Fourze & OOO: Movie War Mega Max (2011)

High-Kick Girl! (2009)

 

Мюзикъли и спектакли

D-boys stage Karasu 04 (2009)

D-BOYS Stage 2010 Trial 2 Last game (26 август – 12 септември)

Harudoko (2010)

Natsudoko (2010)

D-boys stage: The Merchant of Venice (2011)

 

Тенимю

Tenimyu (Cast 5 Seigaku) - Echizen Ryoma

- The Final Match Rikkai Second feat Rival (декември 2009 – март 2010)

- The Final Match Rikkai First feat Shitenhoji (юли-октомври 2009)

- Dream Live 6th (май 2009)

- The treasure Match Shitenhoji feat Hyotei Gakuen (декември 2008 – февруари 2009)

- Imperial Presence Hyotei Gakuen feat Higa (юли-ноември 2008)

 

Радио:

- Invité de quelques D-radio Boys

 

Списания:

Cool Up, Cast prix, Good come, Kindai, Wink up, Neo actor, TV Homme…

 

Фотокнига/DVD:

- D boys – Boy friend serie (DVD – Mars 2010)

- Calendrier Avril 2009/Mars 2010

- D-boys - DASH (2008) Photobook

 

Инфо

През май 2007 г. Рюки достига до финалната фаза на Junon Superboy Contest. След по-малко от година, на 6 юли 2008 г., се присъединява към Д-бойс, точно когато Ю Широта напуска групата. Той е най-малкият в състава, но ролите, които започна да прави в последно време, разкриват неподозирани способности.

Шашнах се, като го видях във Forze. Предварително четох позитивни изказвания за играта му, но е различно, когато човек се убеди лично в това. Още по-невероятно е как успява да предаде необходимата бледост на персонажа, който страда от заболяване, по толкова убедителен начин, при положение че физически не изглежда изпит и слаб.

Зърнах го и в Тенимю. Той се явява пета генерация Рьома Ечизен. Идва на мястото на Шого Сакамото и сам предава щафетата на Огое Юки след това. И там е перфектен.

С Тайто са големи приятели. В началото на 2009 г. няколко момчета от Д-бойс се подложиха на изпитание, свързано със спортната синхронна гимнастика. Сред тях бяха и двамата новаци – Тайто и Рюки, за които сложните акробатични упражнения не представляваха особена трудност, имайки предвид крехката им възраст по онова време.

Имам желание да го гледам в Mahou Shoujo wo Wasurenai с Усуи.

Проследих играта на Рюки и Ацуши в Месия и много ми допадна сътрудничеството им, въпреки че не схванах изцяло идеята на лентата. Нещо ми се губеше без превода.

 

Клип

 

 

Снимки

 

Чиби Рюки

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Рюки и Тайто

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Рюки и Сота - Kamen Rider Forze

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Тенисист и ученик

spacer.png

С Шион Цучия от Д2

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Карасу стейдж - Рюки е участвал на мястото на Усуи

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Венецианският търговец

spacer.png

spacer.png

Mahou Shoujo wo Wasurenai

spacer.png

Отново с ученическа роля в Месия

spacer.png

Тенимю - пето поколение Ечизен

spacer.png

Редактирано от bealonenomore
Обновяване.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво! Отлично подхванахме темите за представяне на членове на агенциите Amuse и Watanabe Ent.

 

Видях го за първи път в сериите на Kamen Rider Fourze. Гледах го и тази дни заедно с Ацуши Арай в Messiah. Тази муцунка веднага се набива на очи.

Направи ми впечатление във Fourze (който започнах да следя от 17-ти епизод, но трябва да прегледам и първите) още в първите минути, когато ги видях с Сота Фукуши, че явно за Рюки ще е сериозната роля, докато Сота го раздава определено по-весело. Метеор-а (ролята се изпълнява от Рьо Йошизава) пък го раздаваше на двата полюса, заради ролята си, а Шион Цучия - него трудно го коментирам, без да започна да се смея на глас (той е просто роден да е с широка усмивка на лице и с тази уникална прическа, която се оказа, че и на мен много ми допада).

Наскоро си свалих и сканирани броеве на Neo Actor 17, Good Come 21 и мартенския брой на Junon. Рюки заедно Фукуши-сан са на много от снимките.

 

С Ацуши Арай бяха голяма картинка в Messiah. Сещам се сега за кадрите в учителската стая, когато се запознаха и след това в басейна. Арай дали все пак разбра каква е точнo статуята, мм? Мъжка или женска. Много добре се представи Рюки и на финал в сцената на стълбите... Tomodachi da yo.

 

Много млад е, тепърва ще се налага, но определено има какво да покаже.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз напреднах с Fourze. Еп. 19 и 20 бяха прекрасни! Чак ме разплакаха. На този ранен етап не ми се беше случвало, но Рьо, Сота и особено Рюки вложиха толкова чувства за 2 епизода, че ме трогнаха още повече.

Рюки е голяма работа! Дано да го забележи някой сериозен режисьор и да го пробва в голямото кино!

Добавям малко весели снимки с Шион

spacer.png

spacer.png

И Тайто

spacer.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В един от японските сайтове, които следя ме изненадаха много приятно днес. Всяка седмица там поставят за лого различни герои, а днес дойде ред на Сота Фукуши и Рюки на снимка от последния брой на Neo Actor 17.

Това ме подсети и да се разпиша в темата на Такахаши-сан. Много впечатлена бях от неговия герой в Kamen Rider Fourze - Кенго Утахоши, в последните излъчени тези дни 31-ви и 32-ри епизод. Мога да кажа едни от най-интересните, които съм виждала от тези поредици. Рюки се справи страхотно, в много драматичен момент спаси своя верен приятел. Сцените с него бяха много убедителни, моментите му на безсилие...

Бесен и на Метеор-а и предателствотo, което той извърши, но както се случва във всички детски филмчета - имахме хепи енд. Шион Цучия ме изуми също. Постъпи много мъжки.

 

Снимката на Сота и Рюки

 

spacer.png

 

и още няколко...

 

 

 

С Фумика Шимицу и Сота Фукуши в Kamen Rider Fourze

 

spacer.png

 

с колегите си от сериалчето (Ах, този Шион Цучия!)

 

spacer.png

 

spacer.png

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По време на обратния полет от Япония, реших да гледам Рюки в Тенимю. Знаех, че двамата с Тайто стартираха с участието си в този мюзикъл и за мен беше важно да проследя, как са се справили на голямата сцена. Особено Рюки, който беше поел главната роля. Преди няколко дни успях да се добера до Бункамура и гледах Тайто в Самиший магнет /в Тенимю Фуджи имаше малка роля в първия мюзикъл/, заедно с още 3ма негови колеги от Д-бойс. Останах страшно впечатлена от играта на всички, в това число и на Тайто, но за стейджа ще споделя подробности в темите на Томо и Сето.

Връщам се на Рюки и играта му в Принцът на тениса. За пореден път се убеждавам, че той влага цялата си душа и сила в пресъздаването на даден образ. В постановката неговият герой заемаше централна позиция, но ме удиви факта, че тук Ечизен буквално не слизаше от сцената. Останалите дори се губеха като присъствие за сметка на сценичното време на Рюки. Сигурно някои хора са забелязали възможностите му и са решили да го изцедят максимално, с песни, танци и реплики.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво на Рюки. След всичко, което виждам от него в KRF ме спечели за фен. Отлична игра, въпреки че филмчето е детско. Фумика Шимизу с нейното лигаво поведение ми идва страшно много, Шион и той ми бяга "по тъч линията" с някои свои "изпълнения". Наясно съм, че гледам сериал за деца, но търпя това само, за да видя какво показват останалите герои. Ролята на уравновесения, сериозен и много премерен във всичко, което казва - Кенго Утахоши му пасва много точно на Такахаши-сан. Браво, Рюки!

Не е никак случайно, че е влязал директно в D-Boys, замествайки Ю Широта.

 

Изгледаният епизод 35 на KRF е причина да се разпиша с впечатления отново за Рюки. Миналата седмица Арай, а тази Рюки. Добре е винаги да имаш "под ръка" някой от D-Bоys. Тези дни е предвиден и с Такахаши-сан - Mahou Shoujo wo Wasurenai (2011).

 

Скрийншот, който направих на снощната серия на KRF - Рюки, Шион Цучия и Рьо Йошизава. Главно действащо лице в нея е героят на Шион - JK и е с продължение.

 

spacer.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, раздава се максимално, детето.

Като спомена Mahou Shoujo wo Wasurenai, има интересна случка между него и Усуи, докато са снимали този филм. Една вечер Рюки отишъл при Масахиро и му казал: "Семпай, не мога да запомня репликите. Ще ми помогнеш ли?" - нещо подобно беше. Тогава двамата седнали да разучават сценария, докото Рюки не заспал директно, напълно изморен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никакво дете не виждам аз в Рюки. Нито в него, нито в Арай. Поотраснали са, а и това, което наблюдавам и от двамата на екран ми го потвърждава.

 

Mahou Shoujo wo Wasurenai (2011) го има на много места в интернет. Трябва само малко да се разровиш. Има ги всички 5-ет части на филма и пароли.

Ще го изгледам, а и тъкмо да видя най-после Масахиро Усуи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Права си. Понякога ми се струва, че действа по-разумно от семпаите си.

spacer.png

П.П. За Усуи очаквай големи писания в темата за Япония. В Киото направо промих мозъците на момичетата с него. Вече и на сън могат да разпознаят зеленият Го-онджър.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера (бел.ред 11 юни) в Токио се състоя пресконференцията на предстоящия филм Kamen Rider Fourze THE MOVIE Minna de Uchuu Kitaaa! (2012), с участието на Рюки. Интересно е, че тази продукция ще излезе заедно със сентайската Tokumei Sentai Go-Busters THE MOVIE Tokyo Enetower wo Mamore! (2012) на 4 август.

 

От липса на Рюки нa екран не се оплаквам. Всяка седмица редовно го гледам и му се радвам в епизодите на KRF. Чета и блогове посветени на D-Boys, разгледах и календара им (Рюки ми хареса най-много). Очаквам тези дни да пуснат сканираните броеве на Hero Vision vol. 44 и Cast Prix Zero 23. Разгледах някои от снимките, публикуваха ги наскоро и "видях" какво точно ме очаква. Рюки Такахаши, Рьо Йошизава, Шу Уатанабе, Юки Ямада, както и други знайни и незнайни супер герои.

 

Рюки на представянето вчера на Kamen Rider Fourze THE MOVIE Minna de Uchuu Kitaaa! (2012)

 

spacer.png

 

Рюки с Шион, Сота и Рьо в новия брой на списание Hero Vision vol.44. Ще духне в ухото на Шион, а той няма нищо да разбере. Шион, Шион... роден си е за ролята на приятно разсеян ученик в KRF.

 

spacer.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Anna Tsuchiya - Voyagers PV

Ана и райдърите си сътрудничат в още една песен за последно.

Понеже съм на еп. 30 от поредицата, все се надявам да включат по-сериозно Кенго-Рюки в битките нататък. Все пак той е главният мозък на райдърския клуб и ще е нелогично да стои вечно в сянка.

В блога си наскоро Рюки е писал, че ще участва в D-sutefesta - D stage festival, събитие, което ще се проведе с талантите на D-boys и D2.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да размърдам малко темата на Рюки...

 

Вчера бе премиерата на новият райдърски филм Kamen Rider × Kamen Rider Wizard & Fourze: Movie War Ultimatum (2012), който официално вече стартира по кината в Япония. Момчетата отново бяха заедно - Сота Фукуши, Рьо Йошизава, Шиня Шираиши, Рюки. Видях и много снимки, но само една от блога на Фумика Шимизу ми хареса и публикувам сега в темата на Такахаши-сан. Нейният личен блог е най-шареният, най-розовият и бонбонест блог, който някога съм преглеждала. Като ги видях и тия тримата как гледат, а по принцип винаги са нахилени... Само за снимка.

Нищо ново (поне за сега) не предстои с Рюки. Надявам се на нещо интересно с негово участие през идната 2013 г.

 

Фумика Шимизу с Сота, Рьо и Рюки

 

spacer.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм бака, бака, бакааа! Детето е станало пълнолетно миналата седмица, а не съм го отразила. Да е жив и здрав!

Колкото и да не го включват в нови проекти, за мен Рюки си остава голям талант, който трябва да бъде развиван. Потенциал има, това се забелязва. Където и да реши да продължи - на сцената или в киното, удоволствие ще е да го гледам отново.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 25 юли Рюки е уважил своя семпай от Д-бойс, който вчера имаше рожден ден - Ямада Юске (днес рожденик е друг бивш супергерой - Шинва Катаока!). Ходил е на негов стейдж и е постнал в блога си снимка с Ямада и Янаги. Представлението се е оказало доста забавно, по думите на Рюки.

spacer.png

spacer.png

Dream High 

spacer.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рюки се завръща в райдърските редици. Ще участва във филма Kamen rider Sengoku movie Battle.

spacer.png

spacer.png

Рюки е бил гост в Triple zone 18 през август

spacer.png

На 9 октомври Мичи е публикувал снимка в блога си, където е заедно с Рюки, Тайто и Джун Шисон.

spacer.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Otanjoubi omedetou!
Никак не съм доволна от факта, че Рюки няма достатъчно изяви напоследък. Само един райдърски филм и нищо ново на хоризонта. Искам повече да го виждам на екрана!
Ганбаре!

 

Stage: New Bakumatsu Junjo Den - август-септември 2014г, с Кей Хосогай, Коуске Кууано, Ямашита Шоон, Окубо Шотаро и Юки Саотоме.

 

И още един стейдж - WBB vol. 7 Barista to Koi no Kakumajutsu, със Сано Мизуки (бивше Джони, чиито имена са взети за героите в Хана Кими), по-малкият му брат Сано Дайки и Мацумото Шиния.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, не знам, как да го приема това, но за мен новината е доста притеснителна. Рюки напуска индустрията по здравословни причини. Не споменават подробности, но определено казват, че той се нуждае от повече време за възстановяване.

Дано да не е нещо сериозно! Не мога да понеса Д-бойс да изгубят още един свой талант.
Много ми е мъчно. Като се сетя, как семпаите му го носеха на ръце, понеже беше най-мъничък в групата...

Напоследък той наистина ми се губеше от полезрението, но това е понеже се е изявявал в театъра.

tumblr_nwzoazunjA1r0hgg7o1_540.jpg

 DStage 17th [Yuuhiden]

tumblr_o7plyuPKeK1sglzgho3_400.jpg

 

 

tumblr_o7plyuPKeK1sglzgho5_400.jpg

tumblr_o7plyuPKeK1sglzgho6_540.jpg

tumblr_o7plyuPKeK1sglzgho7_540.jpg

Рожденият му ден тази година - stage Gem club (Show House)

tumblr_o4sbguDidB1r26zpio1_540.jpg

tumblr_o4sbguDidB1r26zpio2_540.jpg

tumblr_nyqy6xZpDK1r0hgg7o1_540.jpg

tumblr_nwzoazunjA1r0hgg7o3_r1_540.jpg

tumblr_nzu7sydmOi1sglzgho1_500.jpg

tumblr_nru9xeJlGM1sglzgho1_500.jpg

tumblr_nujwy1CSNQ1r0hgg7o1_540.jpg

tumblr_ntxux5SDDO1sglzgho3_r1_540.jpg

tumblr_nszzarYznb1r0hgg7o4_540.jpg

7 days boys

tumblr_inline_nqtyy8lAAl1qla9uc_540.jpg

tumblr_nqms0lc8lS1r0hgg7o1_500.jpg

D Boys 17th stage

tumblr_nswalngQ1P1r0hgg7o2_1280.jpg

Имали са D-Live 2015

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...