Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Love In Shadow (2010)
Страна: Тайланд
Също така известен като: Ngao Ruk Luang Jai
Година на излъчване: 2010 – Април – 23 до 2010 – Май -20
Време на излъчване: Петък – Неделя 20:30
Жанр: Драма, Романс
Канал: Channel 3
Епизоди: 13
Режисьор: Krit Sukramongkol
Субтитри: Английски вградени
Основа песен: "Baeb Nai Tee Ter Ruk" на Zeal

Участват:
Prin Suparat as Techit
Mint Natwara Wongwasana as KhaoHom
Nadech Kugimiya as Nawa
Sumonthip Leungutai (Kubkib) as Ratee
Jariya Anfone as Ranya
Duke Panudeth Wattanasuchart as Mongkol
Eed Ron Banjongsang as Phupa
Man Patthanapol Minthakin as Mungkorn
Santisuk Promsiri (Noom) as Tomorn
Pawinar Chaleewsakul as Bua
Sui Pornnapa Teptinnakorn as Yuwarin

Резюме: Една невъзможна любов между богата наследница и обикновен шофьор. Ranya (Jariya) и Mongkol (Duke) се обичат много, но бащата на момичето не може да позволи такъв съюз. Той планира убийство, но Mongkol оцелява като по чудо, оставайки инвалид. Мъртъв за света, той се приютява в едно сиропиталище ръководено от Bua. В същото това време Ranya разбира, че е бременна и под предлог, че иска да продължи да учи, заминава извън страната. Там тя ражда дъщеря, от която е разделена заради едно недоразумение. Детето изчезва заедно с медальона, който й оставя Ranya.
18 години по-късно, в едно сиропиталище, две момичета, различни като слънцето и луната, израстват заедно. KhaoHom (Mint) е щедро и мило момиче, а Ratee (Kubkib) е нейната противоположност - ревнува и иска да я победи във всичко.
Двама братя Phupa (Eed) и Tomorn (Noom) са наследници на голяма компания във вечна вражда помежду си. Вражда, която се пренася върху техните синове Nawa (Barry) и Techit (Mark). Братовчедите стават играчки в ръцете на съдбата и те се озовават на място, което ще промени животът им. Те ще трябва да премерят сили за едно парче земя и любовта на една жена...


ON-LINE С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ
СВАЛЯНЕ С АНГЛИЙСКИ HARDSUBS

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видях му сметката и на този сериал :lol:

 

Вече официално се убедих, че Марк ще бъде наследника на Кен. Толкова да му отиват ролите с тежък характер, пък и гадняр като го раздава пак си е сладур от класа. Ако някога направят римейк на "Да разплачеш ангел" ролята на Кави със сигурност е негова. Обаче не мога да кажа същото за Минт. Колкото и да се опитват да ги наложат като двойка не става работата. Няма химия между тях, пък и тя самата е едно дърво и до там. Надявам се скоро да открият на Марк неговата Анн и със сигурност сериалите с тях ще чупят рейтинги както тези на Кен и Анн.

 

А сега за сериала...

 

Историята не е толкова типична, но не е и нещо, което въобще да не е разглеждано. Тачит още от малък не получава любов, докато неговия братовчед получава всичко, което поиска. Това ги кара непрестанно да са във вражда един с друг. Но докато Нава се прави, че има някакво сърце и не е егоист, при Тачит нещата стоят обратно. Носещ белезите на детството си, той напълно се е скрил зад грубоватото си държание. Но толкова се е самозабравил, че не знае на кой може да разкрие сърцето си и на кой не може. За Нава мога да кажа, че е доста подло същество. Дават го миличък и невинен, но всъщност е пълен егоист. Когато Тачит пренебрегна работата си, за да се грижи за болната Кхаом, накрая Нава обра овациите, защото най-нагло излъга, че той се е грижил за нея. Такова безочливо същество не бях срещала. Видя, че братовчед му най-после иска нещо и то със сърцето си и реши, че ще му го вземе на всяка цена. Цял живот получава всичко на готово, докато Тачит се скъсва от работа и накрая пак Нава е великият. Кхаом не беше кой знае какво и мога да кажа, че съжалявам и двамата главни. Тачит можеше да открие далеч по-добра жена за него. Тя нито веднъж не показа загриженост за него, нито веднъж не му благодари за помощта или затова, че се грижеше за нея каквото и да се случеше. Знам, че я изнудваше, но за него това беше единственият начин тя да остане до него. Той просто не знаеше как да покаже любовта си. Ако тя наистина беше толкова мила и нежна, на каквато се правеше много отдавна щеше да открие истинския Тачит, а не винаги да го обвинява за всичко.

 

 

Краят...

 

Това е първият ми сериал, в който исках главния наистина да си отиде. Кхаом не заслужаваше да бъде с Тачит. Въпреки, че знаеше какво изпитва към нея, тя предпочете Нава. Ами ако Ратее не го беше убила?! Какво щеше да се закопае с човек, който не обича и ще оставеше другия да страда, заради глупавата си гордост. Всъщност каква гордост в мекотело?! Направо смешки говоря. Та в нея през цялото време нямаше и следа от любов, към който и да е от двамата. Жалко е наистина, но според мен Минт не става за актриса. Не знам колко ще са на моето мнение, но тя просто не знае как да пресъздава чувствата на героините си. Хубаво, че Бари и Марк знаеха какво правят, но куцаше третото колело, което и беше целият проблем. Не мога да повярвам, че така свърши. Идваше ми да ревна, че той остава с тая тъпачка Кхаом. Толкова ме беше яд, че не знам. Само си казвах: "Ура, той заминава". Но ето ти я нея във всекидневната. Един мил поглед и той в краката й. Къде отиде суровия Тачит. Дори накрая романтиката беше убита от играта на Минт хD

 

 

Ами заслужава си да се види заради Марк и Бари. От там нататък сериала не струва въобще. Просто играта на Минт обезсмисля сюжета. Дори не мога да определя на кой ще му издържат нервите да я гледа 13 епизода да си вее байрака и накрая... От мен 3 от 10 за сериала и то тези три са заради сладура Марк!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен пък ми хареса главната двойка

даже не можах да повярвам ,че момичето е същото което играе тук

 

Може би и затова ми хареса сериалът, а и сюжетът не е чак толкова зле

Актьорът, който играе Тачит наистина е много добър, особено ми хареса в последните серии как пресъздаде страданието и тъгата си по Кхаон.Особено в онази сцена в последната серия ,когато бяха на обяд и Кхаон и Нава влязаха хванати за ръце и той ги видя, а после тя седна срещу него .Иначе и аз се питам тя дали ако Нава беше останал жив щеше да се омъжи за него или не? И как така накрая дойде ей така и спря Тачит да не замине. Малко неестествено ми се видя след всичко случило се и всичките ситуации ,можеше да е малко по-логично. В смисъл до вчера, въпреки че обича Тачит, тя искаше да се омъжи за Нава. Дори и не е споменавала на Тачит, че го обича, а и нямаше никакво намерение да се събира с него и изведнъж идва и го спира.Не беше направено много-много както трябва, но въпреки това ми хареса, че се събраха

 

 

Когато имам повечко време ще напиша по-обстоен коментар за сериала и всичките му герои

Особено Ратее, добре ще я подредя макар, че от друга страна тя допринесе голяма част от това сериалът да е по-интересен и раздвижен с всичките нейни гадории.В Тайлйнд гадните герои ги правят направо безбожно лоши

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал го бях загледала миналото лято, но точно заради изпълнението на главната актриса или по-точно статичното и присъствие просто претупах серийте.
Много ме дразнеше с ''добрината'' си и въобще ми беше толкова неубедителна като игра, че няма на къде. Не доумявам как са я избрали за главната роля? :slap:

Честно, ако накрая лошата беше застреляла нея вместо Бари щях да съм доволна. biggrin.gif


И съм съгласна с Nagisa, че това същество не заслужаваше нито единия от двамата братовчеди. (между другото Минт, срува ми се игра малко по-добре в Evil Game loses to Love Game. Поне на мен там не ми изглеждаше да е толкова бездарна актриса.)
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май ще се окажа единствената, на която от гледалите сериала и е харесал.

Тачит си беше гадняр, още докато се запознае с главната героиня и почна да се държи грубо, но неговите действия бяха продиктувани най-вече от завист. Среща момиче ,което не му мълчи ,освен това е красива и се оказва, че тя е много близка с братовчед му ,който той мрази и изпитва завист към него. Защото Нава има всичко-по-добър баща , по-добър е в спортта ,а сега и Кхаон го хвали постоянно .Много се дразнеше той и понеже не знаеше какво да стори все правеше нещо гадно, а накрая дори я принуди да се сгодят, да живее в дома му ,да търпи отвратителното държане на баща му ,а и неговото .Но той просто я искаше дo себе си ,защото я обичаше. Но не го каза и продължавайки с лошото поведение, все повече я отблъскваше от себе си. Но много ми хареса ,когато я изгуби, как тъгуваше за нея, ставаше му гадно, че тя все го отблъсква при всеки негов опит за помирение ,а виждайки ги с Нава болката направо го разяждаше. Както вече писах в предния си пост любим момент ми е в последната серия, когато всички бяха на обяд и Кхаон и Нава влязаха хванати за ръце , а Течит ги гледаше тъжен. Този актьор определено ми стана любимец и то най-вече заради тъжните моменти в сериала. Много добре ги изигра,а те не са никак малко, особено към края.А и той си беше самотник по-принцип, а аз харесвам такива герои.
Кхаон и тя ми хареса. И от нейна гледна точка тя постъпи правилно с Тачит. Още от запознанството им тя не го хареса ,той се държеше зле.После я принуди да му стане годеница, да живее с него, а тя дори не искаше да го вижда. Затова все опитваше да избяга от него и накрая успя. A когато Тачит започна да идва при нея с букетите и извиненията тя не го прие,защото не може толкова лесно да забрави всичко. Но явно в тия моменти тя е усетила нещо ,щом успя и тя да се влюби в Тачит и после да страда и тя за него.За мен тя си постъпваше логично в повечето случаи ,с малки изключения- към края тя също обичаше Тачит, страдаше за него и въпреки това искаше да се ожени за Нава. Освен това Ратее и стори какво ли не ,а тя все и прощаваше.
Нава доста се бъркаше в отношенията на главните герои, все беше залепен за Кхаон и с това ме дразнеше .От друга страна обаче смятам, че той си беше добър човек.Всичко правеше за любовта. И заради тази любов постъпи егоистично и дори знаейки ,че Кхаон обича братовчед му, а и той нея ,виждайки ги че страдат ,не им помогна да се съберат ,а обратното .Но аз като че ли не го упреквам ,има възможност възползва се .От друга страна с братовчед си не се понасяха ,караха се, биха се ,но успяха да оправят отношенията си най-накрая.
Ратее беше истинска к***а .Толкова противна личност ,психясала от всякъде.Как манипулираше хората, а който не й е удобен и го убиваше .Но най-яко беше, че умираше от яд ,че Течит не я поглежда .Все измисляше интриги да ги скара с Кхаон и те, че се караха ,караха се, но нея пак не я огряваше. Смъртта й беше перфектна .
Майката на Кхаон, беше много положителен герой. Това което ми хареса при нея е, че когато се появи дъщеря /фалшивата по-скоро/ не се залепи за нея от радост ,не й угаждаше толкова, по-скоро бе справедлива към нея. Тоест ако не й хареса нещо, си го казваше. Е имаше един-два момента в които Ратее я заблуди ,но тя бързо се осъзнаваше. И с Кхаон се сближиха, без да знаят за връзката си помежду си. Има един момент между нея и Тачит ,който ми хареса ,когато тя го попита обича ли Кхаон.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...