Jump to content

Recommended Posts

Evil Game loses to Love Game

spacer.png

 


Saichon и Nang Fah

NYFC1.jpg

Charles и Fahlada
S6BJN.jpg
202a13dfed842a02744137943717fb55.jpg
xBjLb.jpg
wUvbg.jpg


връзки между героите
tree-36160.jpg?=1321028881

 

Други заглавия: Game Rai Game Rak
Страна: Тайланд
Година: 2011
Жанр: драма, романтика
Епизоди: 21

Участват:
Urassaya Sperbuen (Yaya) as Nang Fah / Fahlada
Nadech Kugimiya (Barry) as Saichon / Charles
Mint Nutwara Vongvasana as Chompooprae (Prae)
Pope Thanawaht as Doctor Wattana
Methus Treewattanawareesin (Jack) as James
Chalermpol Thikamporntheerawong (Jack) as Taeloy
Kajanathaneeya Srirojwattana (Kitty) as Suay
Beau Savitree Suttichanond as Mamee

Сюжет:
Историята започва на остров Мин. Saichon намира на плажа момиче в безсъзнание (Fahlada). Успява да я спаси, но тя не помни нищо за себе си, нито своето минало и се държи като наивно малко дете. Той я нарича Nang Fah, приютява я в дома си и се грижи за нея. Двамата се влюбват и женят, но щастието им не продължава дълго. Един ден Chompooprae, която безуспешно търси изчезналата си сестра, попада на нейна снимка в туристическо списание. Водена основно от користни цели, плаща на хора, за да я върнат обратно. След престой и лечение в клиника Fahlada си възвръща паметта, но забравя за живота си като Nang Fah. Междувременно Saichon, съсипан и обезверен след напразни опити да намери любимата си, напуска острова и тръгва с Майкъл (американец, на когото е помогнал и който ще промени бъдещето мy).
Съдбата разделя двойката, но не за винаги. Три години по-късно случайността отново ги среща - Charles и Fahlada - променени и различни.
Ясно е, че историята не приключва до тук, а интригитe тепърва предстоят.......

Сваляне:

онлайн с руски субтитри
свали с руски субтитри или тук /изискват регистрация/
руски субтитри 1 - 21
видео + ru.sub

 

OST
Pramote Pathan - ''Sweetheart"
Crescendo - ''Can we be the same?''
Lula & Tar Paradox - '' The Dark Sea''

Лично мнение: Бари и Яя са една от любимите ми екранни двойки. Харесах си ги още от Akkanee's Heart, а и тук са супер сладури, поне в романтичната част заснета на острова (да вметна, че докато гледах кадрите - слънце, плаж, море, романтика, така ми се искаше да се прeнеса там). С тая амнезия мацето чупи тъпомера, ама е забавна. Втората драматична част, когато действието ще се пренесе в големия град, също се очертава да бъде интересна. Очаквам да има гняв, отмъщение, ревност, интриги, въобще проява на познатите чувства и номера. А и се насройвам за подобаващо развитие на сюжета и хепи енд разбира се.
Разкошен сериал!!!


N6ybY.gif19.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го преди доста време, но тъй като днес ме е ударила музата ще пусна едно коментарче :lol:

Сериала го започнах заради Бари и Яя, обожавам ги като двойка и нямам търпение да започне излъчването на най-новия им сериал.

Този сериал нещо не ми допадна кой знае колко. Сигурно, защото очакванията ми бяха големи и взеха, че рухнаха...

 

Подкрепям Дани, че докато мацето беше с амнезия чупеше тъпомера. Но не съм сигурна, при коя от двете амнезии беше по-зле. В първата част доста се посмях, но в крайна сметка не останах кой знае колко доволна от развитието. Най-забавно ми беше, когато се правеше, че нищо не разбира и когато влезе гола във водата, защото видя момчетата да се плискат. Направо ме уби погледа на Чарлз, когато я видя гола във водата, а Нангфах избиваше с този невинен поглед, който крещеше: "Искам и аз да се включа". Но тъй като си падам повече по сериалите с отмъщението втората част едвам я дочаках.

В нея очаквах да има много шамари и разбити сърца. То пък едни шамари бяха <_< Дори не се опитваше да му се съпротивлява като хората, но най-тъпото беше, че сама осъзнаваше колко много го обича и пак се правеше на интересна. Но когато се отказа заради алчната и сестра направо превъртях. Тия тайландки няма ли да се научат веднъж завинаги, че към всички трябва да подхождат еднакво... Но края си го биваше, поне свърши като хората, въпреки че можеше и по-добре.

 

Ами не съм очарована от сериала. Радвах му се само заради Бари и Яя. Не бих го повторила, но за всички, които обичат двойката поне на тях ще се радват. Оу, да не забравя да кажа, че това е Единственият сериал, в който Минт да ми хареса как игра. Един път и тя да покаже, че има някакви актьорски заложби :lol: Явно по-често ще трябва да го раздава гаднярката, а не наивната душица.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен пък този ми е един от любимите не само заради Бари и Яя. Гледала съм го вече два пъти, но няма да е за последно. Признавам им го двамата са страхотен тандем таланти, отива им да играят заедно, подхождат си, дори ги определям като перфектната екранна двойка - нещо като Кен и Ан. Даже четох, че Ан е присъствала на снимките на острова и е била ментор на Яя.
Сега за сериала - това било екранизация на тайландски роман, но не са се придържали съвсем по книгата. (подробности тук) Помня с какво нетърпение следях излъчването и развитието на историята. Първата половина на острова много ми допадна, супер забавна, сладурска, романтична и някак по детски невинна във взаимоотношенията между Сайчон и Нангфах. След това, когато вече действието се пренесе в града, също ме радваха отношенията между двамата. До някъде очакванията ми се оправдаха, но и аз имам някоя и друга забележка. Искаше ми се да видя повече страст между тях в някой конфликтни моменти. Нещо като при сериала ''Отвръщане от рая'' и страстната натура на Кави. Тук някак бяха омекотили нещата. И все пак Чарлз беше толкова сладък в ревността и гнева си (е слабост ми е момчето wub.gif ) Това, което най ме подразни беше развръската за Чампопрае. След всички лъжи и интриги, които надроби само дето медал не й дадоха за заслуги. Меко се размина и не си получи заслуженото. dry.gif Колкото до поведението на Фахлада на края и готовността й да се пожертва и емоционално и физически заради сестра си, май вече имам имунитет и не ми е такъв дразнител това им поведение на положителните персонажи. Разбира се доядя ме, когато обяснаваше на Чампопрае, че не била виновна и не трябвало да се извинява blink.gif ма я моля ти се, как така, та онази такива интриги въртеше. Ама тайландски синдром кво да ги правиш. :rolleyes: Края ми хареса, но винаги може и по-добре. Та ''Evil Game loses to Love Game'' си е един от любимите ми. И също така очаквам предстоящия им сериал, та отнова да им се радвам.



grgrfinale2.png


За Минт съм съгласна, тука не го играеше чак толкова бездарно. Ама как леко й се размина....... тц, тц, тц........ в романа я убиват.
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В момента го гледам с преголямо удоволствие. :yes: :yes: :yes: Прекрасен от всяка гледна точка.
Тук Надеч и Яя особено ми харесват, особено на фона на цялата тази красота и
романтика, които ги заобикаля в сериала. :yes:
По качество този техен съвместен проект не може да се сравни с Akkanee's Heart,
който мен лично не успя да ме очарова.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

В момента го гледам с преголямо удоволствие. :yes: :yes: :yes: Прекрасен от всяка гледна точка.
Тук Надеч и Яя особено ми харесват, особено на фона на цялата тази красота и
романтика, които ги заобикаля в сериала. :yes:
По качество този техен съвместен проект не може да се сравни с Akkanee's Heart,
който мен лично не успя да ме очарова.


Аз макар да си харесах Akkanee's Heart, също смятам, че този е още по-добър.
Не зная до къде си стигнала, за мен много емоционален и тежък беше моментта на раздялата и начина, по който се случи.
Наистина ме разчувстваха и двамата, начина по който преживяваха раздялата, особено той.
А това с топчетата, които събираше - по едно за всеки ден без нея. wub.gif
Песента на Crescendo - ''Can we be the same'' също много ми харесва.

yadech1.jpg02.jpg

две клипчета с моменти от сериала на острова и в града

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами минах раздялата, ако имаш предвид острова. От четените коментари тук-там си мислих, че

в Банкок няма да ми харесва, но засега съм доволна. Пак си е романтично и интересно, а и героят

на Надеч сега е много шик.

 

Само са ми странни всичките тези амнезии, които вече никой май не ги взема насериозно, а като

сценаристки похват. Защото неевропейските сценарии се пишат много повърхностно, без всякаква

представа за действителността, дори не си правят труд да се консултират с експерти в областта, преди

да пишат глупости. Но щом искат да не помни, ок. ;)

 

b87d24fa8955a64e879138d222e152f1.jpg

 

 

c270fc0a2c861048b2583058213a3b29.jpg

6d9bff8b0f8e23239b2da4a2f4bf6568.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотна двойка, страхотен сериал! Първата част на острова беше много сладка, романтична и мила, но втората, в града ми допадна още повече. Много интриги, действие и отмъщение /хехе, каква изненада!/ Шокирах се от прекалено различните светове, които показаха. Островът изглеждаше като джунгла, далече от всяка цивилизация, без следа от никакви дори и елементарни битови придобивки. Няма власти и всеки може да издевателства над жителите. Намираш изчезналата си сестра и почваш лечение с насилствено връзване, но не и един обикновен разговор, който щеше да свърши повече работа… И гадната зла и неблагодарна кучка накрая пак я реабилитираха. Бари е голям сладур в традиционните одежди, но с костюм е убийствен. А Яя е една от най-красивите и чаровни жени под небето. Имаха чудесни емоционални моменти. Много ми хареса филма - препоръчвам!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах това сериалче буквално на един дъх. Грабна ме още на първата секунда. То няма и как, след като главните герои са тези двама сладури, които изиграха страхотно ролите си. Имаше между тях уникална химия. Да не говорим, че и двамата са толкова красиви. Като изписани са! И на външен вид също много си отиват. 3224362782.png Сюжетът е типичен за този жанр, но за сметка на това компенсира със страхотна реализация и много мои любими актьори в главната роля. 3224362782.png Имаше драма, любов и романтика и комедия, която предимно присъстваше в първата част на сериала. Главната героиня на Яя (Fahlada, Nang Fah) е едно мило, красиво и много щуро и по-разкрепостено момиче. 3224362782.png Главният герой, този на Надеч (Saichon, Charles), е едно красиво, мило, добро момче, което среща своето щастие в лицето на героинята на Яя. Сюжетът се върти около една основна тема и това е любовта между двамата и през колко препятствия трябва да минат за да бъдат заедно. В сериала има толкова емоции, които се предават на зрителя! Аз определено изживях всяка тяхна емоция и определено не останах равнодушна: ядосвах се, радвах се и дори на тъжните моменти бях страшно емоционална. Тук можем да видим и прекрасната природа, която е показана в първата част на сериала, а във втората да се насладим на града. Сериалът си заслужава от всякъде. Препоръчвам го с две ръце на всички, които все още не са го гледали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...