Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Don't Laugh at My Romance
(Hito no sekkusu o warauna, 人のセックスを笑うな)

 



Жанр: Романтична комедия, драма
Дата на излизане: 19 януари 2008
Времетраене: 137 минути
Държава: Япония
Език: Японски


В ролите:
Юри - Hiromi Nagasaku
Миуме - Ken'ichi Matsuyama
Ен-чан - Yu Aoi
Домото - Shugo Oshinari
Инокума - Morio Agata
Йамада (учителя) - Yoichi Nukumizu
Дядото - Harudanji Katsura

 



Резюме: Мируме (Ken'ichi Matsuyama) е 19-годишен колежанин, който се влюбва в Юри (Hiromi Nagasaku) - почти 40-годишна учителка по изкуствата в неговия университет. Но не мислете, че Юри е вашият типичен професор с чудато чувство за хумор и науравновесен характер. Когато кани Мируме в нейното студио, тя игриво съблазнява все още наивния 19-годишен ученик. Нещата стават още по-сложни, когато Мируме открива, че Юри е омъжена за много по-възрастен мъж... 

 


 

Снимки от филма:
k1290852882.jpg
 


 

 


:essub:

 

Свали с :subs: :click:

Свали с английски субтитри :click: 

Свали с руски субтитри :click:

 



Лично мнение:
Страхотен филм. Доста шантав, но пък всичко шантаво в него ми хареса. И много ми напомняше на български - малко реплики, почти никаква музика, странни и несвързани с главната история сцени... ^^ Но както казват и другите - точно това му беше хубавото. Пък и актьорите бяха много добри. Ken'ichi естествено... :cheers: Hiromi Nagasaku също много ми хареса.
Иначе краят беше доста изненадващ... поне за мене де. Хареса ми, много ми хареса!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах филма още когато се появи без субтитри. Въпреки минималистите диалози пак се оказа, че (сега след като го гледах със субтитри) има някои интересни нюанси, които си струва човек да отчете своевременно.

Истинско съкровище се оказа тази лента, всичко ми хареса, лекото и плавно развитие на сюжета, инди привкуса, наистина добре уравновесената игра на всеки един от актьорите.

Леко катарзисно ми дойде, тъй като автобиографична се явява историята.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласна съм че филма беше много инди-стайл хаха, и в това му беше чара. Играта ми хареса, обаче малко в повече ми дойде безсъбитийността, ако изобщо има такава дума Аз обожавам филми с малко реплики, не е в това проблема, но този спокойно можеше да е с 20 минути по-кратък поне. Но пък тогава щеше да му се изгуби ефекта предполагам

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпреки многото суперлативи трябва да си призная, че едвам го догледах тоя филм. С нищо особено не го запомних, дори мимолетни някакви добри спомени не ми остави. Скука.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мене пък много ми хареса : )))

интересна история...леко забаваено действие но поносимо :P и актьорската игра си съвпадаше :D :D музиката не ми направи особено впечатление за това не съм я и прослушала...но историяте ми хареса :))))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес съм тръгнала да коментирам всичко изгледано...

Супер странен филм. Даже смотан филм. Не бих го гледала пак и определено не бих го препоръчала. Имаше идея, но нито я развиха, нито я разгърнаха. Ефекти - даже отрицателни. Отдавна не бях попадала на такава боза. Много се радвам, че има хора, на които им е харесал този филм. Жалко, че не съм сред тях. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен развитието в самия филм ставаше доста бавно. Имаше застой в някои от сцените. Изобщо нищо не се случваше. Гледах го с английските субтитри, но главно заради Кеничи. Като цяло и самият сюжет не ми беше толкова интересен. :unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Останах със смесени чувства, на моменти ми се искаше да се развива по-бързо действието и губех интерес, а в следващия миг не ми се иска да спирам с гледането. Ценното за мен бе изключително истинската история. В смисъл- това са персонажи, истории и поведения, които ги има във всяко едно населено място по света. Не съжалявам, че го изгледах, но и не бих повторила. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...