Jump to content

Shiroi Haru | White Spring (2009)


Recommended Posts

Shiroi Haru
81Gu1MQ6MyL._SL1500_.jpg

Английско заглавие: White Spring
Жанр: семеен, драма
Епизоди: 11
Рейтинг:12.5 (Kanto)

Излъчван по: Fuji TV
Период на излъчване: 14 април 2009 - 23 юни 2009
Свали EN субтитри

Участват: Abe Hiroshi, Ohashi Nozomi, Yoshitaka Yuriko, Endo Yuya, Konno Mahiru

Резюме: Бившият член на Якудза - Хару, е освободен от затвора, след като излежава присъдата си. Със спечеленото през 9-те години в затвора, той сяда в ресторант да си поръча нещо за хапване и... се оказва без никакви пари. След кражбата, той прекарва нощта в интернет кафе без да има и стотинка в джоба си, но успява да открие стар приятел. От него той научава, че бившата му приятелка, заради която преди 9 години е убил човек, се е омъжила и по-късно е починала. Разгневен и ядосан, той решава да проследи този мъж, който е бил неин съпруг. Така попада на малката Сачи, която се оказва дъщерята на търсения от него човек.

Награди: Най-добър актьор за Абе Хироши, най-добър сценарий и най-добра актриса в поддържаща роля на 61-те награди на Японската тв академия за драма

 

Свали с английски субтитри :click:

 

Свали с руски субтитри :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина великолепна драма - човешка и истинска.

Страхотна игра от страна на всички актьори. Отношения между героите и развитието на историята ми допаднаха най-много.

Абе Хироши и Кеничи Ендо, двама акьори, които бихме си ги представили повече в гангстерски роли, тук направиха чудесни превъплъщения като бащи.

Охаши Нозоми е детето, което изпя песничката към анимето на Хаяо Миязаки Поньо. Тя е един от най-обещаващите млади таланти в Япония. Представянето й в тази драма буди възхищение. За пореден път се убеждавам, че дацата не могат да бъдат заблудени от страна на възрастните. Те усещат истината за нещата по свой начин.

Второстепенните персонажи също ме плениха. Юрико Йошитака беше открила правилният образ в лицето на своята героиня. Но най-много се зарадвах, когато видях Юя. Не го срещаме често на екрана и затова тук беше добре дошъл (като го гледах, как си играе с детския меч, помислих, че винаги е искал да бъде райдър, а не лидер - хаха, Юян се най-добрият лидер!).

Хлебарницата беше толкова приятно място. Върна ме към спомените от Кьонгджу. Подсети ме и за една сладкарска драма - Antique.

 

Линковете към субтитрите за еп. 8-10 не са активни. Можете да свалите рускиза тях:

Линк

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Силен текст и силна игра. "Сблъсъка" на двата чепати характера на двата мъжки главни героя на фона на усмихнато дете бе през цялото време интригуващо. Абе Хироши бе напълно в свои води, все едно ролята за него писана. Дори и на не весели места съм се :lol: на физиономиите му. На пръв поглед сценария не е нещо свръх оригинало, но самото му изпълнение-режисьор и актьори го правят чудесен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...