Jump to content

Koukousei Restaurant (2011)


Recommended Posts

spacer.png

Koukousei Restaurant (2011)
Страна: Япония
Също така известен като: High School Restaurant
По истинската история на: Shingo Murabayashi – учител в Oka High School
Телевизионен рейтинг: 13.1 %
Година на излъчване: 2011-Май-07 старт
Време на излъчване: Събота 21:00-21:54
Формат: Renzoku
Жанр: Драма
Канал: NTV
Епизоди: 9
Режисьор: Hiroshi Yoshino, Ryuichi Inomata, Norika Sakuma
Субтитри: английски

Участват:
Masahiro Matsuoka - Shingo Muraki
Kazue Fukiishi - Haruka Muraki
Ryunosuke Kamiki - Yosuke Sakamoto
Umika Kawashima - Mai Yonemoto
Yuka Itaya - Ayaka Yoshizaki
Hideaki Ito - Hiroshi Kishino
Yoshio Harada - Sadamu Muraki

Nomura Shuhei - Nakamura Kouichi

Rena Nounen - Miyazawa Maho

Резюме: Shingo Murakia (Masahiro Matsuoka), опитен готвач, е назначен за временен учител в часа по готварство на гимназията в старият му град. Първоначално Shingo се изправя пред безразличието на студентите си, и училището като цяло. Бавно учителя и учениците намират общ език и започват да работят заедно, откривайки ресторант, който действа като школа за ученици. Сериала е направен въз основа на истинската история на Shingo Murabayashi преподавател в Oka High School в град Таки в префектура Мие. Водени от Shingo Murabayashi и неговите ученици, Oka High School е първото училище в Япония, отворило собствен ресторант на име "Mago Ni Mise". Той е отворен само в събота и неделя и се управлява от студенти, обучаващи се за готвачи...

 

Свали с английски субтитри :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:


Харесвам сериали по истински случаи....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятен и "вкусен" сериал. Доволна съм, че го изгледах преди няколко дни. Готварството ми е страст, за това за мен тези 9-ет серии бяха истинска наслада за окото. Научих и много нови неща от японската кухня. Нарадвах се и на две любими Amuse-момчета - Рюноске Камики и Шухей Номура.

 

Малко странно ми се видя само традиционното ястие Ochazuke - ориз със зелен чай. Но пък обичат ориза, обичат и зеления чай, защо да не ги смесят....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наскоро отново си припомних някои от епизодите на Koukousei Restaurant и то след като видях Такуя Кусакава в Taira no Kiyomori (2012). Оказа се, че и тук съм го гледала, но все още е бил непознато за мен лице и не съм обърнала внимание. В 8 епизод се посдърпаха с Рюноске Камики. Stardust-Amuse конфликт.

Припомних си и какво удоволствие бяха за мен тези хлапета, облечени в белите униформи, суетейки се около печките и тиганите. Страхотни бяха всички - и Рюноске, и Такуя, Шухей Номура, Умика Кавашима, Ито Оно (това девойче започна все повече да се налага), Рютаро Акимото и много други от хлапетата, чиито имена не зная. Браво на тях.

Японска дорама за приятелството, отборния дух, изключително "вкусна", заради ястията, които приготвяха, дорама, която остави у мен само положителни емоции. Действителната история на група ученици, които работят в ресторант през почивните дни.

 

 

Емоционална бе финалната сцена, когато се разделяха, дори и Хидеаки Ито напълни очите, когато гледаше хлапетата. Ревливите мъници могат да докарат всеки до сълзи. Как подсмърчаше и Камики-сан, гледайки Такуя Кусакава...

 

 

След като изгледах с Масахиро Мацуока и 13 sai no Hello Work преди две-три седмици, отново ми се затвърди мнението, че му се отдават ролите, в които героят му трябва да работи с ученици. Когато той ръководи парада те го следват, дори и да не са съгласни с някои от методите му. Така бе и тук в Koukousei Restaurant.

 

Линк към субтитрите на английски за всички епизоди на Koukousei Restaurant (2011) English Sibtitles Download. Този, който е посочен в първи пост не е пълен.

 

Рюноске Камики и Умика Кавашима в Koukousei Restaurant (2011)

 

3451a72fc3ba8125.PNG4b43cf40a46b2669.PNG

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...