Jump to content

Recommended Posts

spacer.png


Държава: Корея
Година на излизане: 2002
Жанр: Романтична комедия
Времетраене: 98 мин.
Режисьор: Kim Jin Sung


Участват:

Shin Ha Kyun

Lee Yo Won

Kim Min Hee

Kong Jyung Hin

Kong Hyo Jin

Kim Hak Chul

Трейлър:

 

Сюжет: Ха Йонг (Lee Yo Won) получава незавидна задача - да намира занимания на гаджето на най-добрата си приятелка Ми Рьонг (Kim Min Hee). Той пристига рано сутринта на летището, но Ми Рьонг има нужда от още малко време, за да убеди баща си (Kim Hak Chul) да се съгласи със сватбата и планираното преди това парти изненада за рождения ден на годеника. Момчето на име Джонг У (Shin Ha Kyun)  обаче е наполовина коренен жител на Хавай, което не се харесва особено на таткото. Ха Йонг трябва да занимава Джонг У, но без да се издава за предстоящото парти. Двамата прекарват целия ден заедно и изпадат в множество комични ситуации. А какво се случва, когато започваш да чувстваш привличане към гаджето на най-добрата си приятелка?

Лично мнение: Съвсем случайно попаднах на този филм онлайн и видях, че участва Lee Yo Won. Оказа се страхотна комедия, а мацката ме покори тотално със смешните си физиономии, наистина е невероятна актриса за комедийни роли. А филмът е лек и забавен, въпреки че е над 2 часа и накрая наистина завършва изненадващо smile.gif

Свали с английски субтитри

Свали с руски субтитри

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още като видях плаката и участието на Шин Ха Кюн, протрих доволно ръчички. Разбира се ми беше любопитно да видя и И Йо Уон в друга роля, освен в участието й в 49 дни. Оказа се, че участва, макар и с малка роля, Бисквитката-Конг Хьо Джин, която хич не долюбвам, ама играе мацката винаги на ниво. Та, филмето е непретенциозно, много предсказуемо(с лека финална изненадка), но пък имаше толкова забавни моменти, на които доста се посмях. На това му се вика да действаш на мига, защото то не бяха номера и какви ли не чудесии. Ама и нашто момче стоически издържа на всичко, че като за капак взе, че и залюби "мъчителката" си. :inlove:

Дани, благодаря ти! :kiss2: Определено ме зареди с позитивно настроение.

 

Само не разбрах ти що си го гледала над два часа?! :blink: Или на мен ми се губи някъде половин час, или на теб не ти е чиста работата. :i love this:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...