Jump to content

Recommended Posts

sKYpU0yl5PelRPPJ4DsXATxyBOQ.jpg

 

Royal Family (2011)
Страна: Южна Корея
Също така известен като: 皇室家族
Период на излъчване: 2 март 2011 - 21 април 2011
Време на излъчване: сряда – четвъртък 21:55
Жанр: Романтика, Семеен
Канал: MBC
Епизоди: 18
Режисьор: Kim Do Hoon


Участват:
Yum Jung Ah - Kim In Sook
Ji Sung - Han Ji Hoon
Kim Young Ae - Gong Soon Ho
Cha Ye Ryun - Jo Hyun Jin
Jun Noh Min - Uhm Ki Do
Jun Mi Sun - Im Yoon Seo
Seo Yoo Jung - Yang Ki Jung
Ahn Nae Sang - Jo Dong Jin
Kim Young Pil (김영필) - Jo Dong Ho
Kim Jung Hak - Jo Dong Min
Dok Go Young Jae - Kim Tae Hyuk
Dong Ho (U-KISS) - Jo Byung Joon
Ki Tae Young - Kang Choong Ki
Lee Ki Young - Kang Il Shik
Jo Sang Ki - James Dean
Ryu Dam - Kkak Chi
Kim Hye Ok - Seo Soon Ae
Lee Chae Young - Park Min Kyung
Ha Yun Joo - Ji Eun
Min Joon Hyun
Lee Da Hee

Резюме: 18 години Ким Ин Сук е била изолирана от всички в семейството на съпруга си. След неговата внезапна смърт, свекървата се опитва да я лиши от родителски права и да я прогони от Кралското семейство JK.
Тогава започва нейната борба за оцеляване,
в която се включва адвокат Хан Джи Хун, на когото тя помага от детските му години.
Следват оплетени отношения, много интриги, задкулисни игри и разкриване на тайни...

 

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ :subs:

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2 :subs:

ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ :subs:

С БЪЛГАРСКИ И АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ
СВАЛИ С РУСКИ СУБТИТРИ

Новата драма с Ji Sung, тъкмо ми се гледаше нещо с него... laugh.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ти благодаря за темата, lazeto!

На мен също ми се гледаше нещо модерно с него. Трудно се погаждам с историческите сериали.

И тук говорим за някакви си 16 епизода, което си е супер стегнато, ура!

 

Току-що изгледах първи епизод. Изглежда обещаващо!!! Ji Sung е голяма сладур, спор няма!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах 7 серии и искам да споделя, че скоро не бях гледала такъв тип сериал, в който да не се знае дали добрият е наистина добър и дали лошият е толкова лош. Всички крият някакви тайни, а цялото семейство е оплетено в толкова интриги и задкулисни игри, че не знаеш в крайна сметка кой с кого е и какво всъщност става. Надявам се да продължи в този дух.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина останах изненадана, че има толкова малко коментари за този сериал, който лично за мен се оказа много добро попадение. Заплетен и интересен сюжет, тъкмо си мислиш, че си хванал нишката и ти е ясно какво следва и изведнъж нещо ново изскача на хоризонта и отново си шах. Интриги, завист, борба за надмощие, предателства - филмът изобилства от тях. Действието се развива много бързо, хареса ми, че почти липсваха излишни пълнежи и разтягане на лукуми. Съгласна съм с предходния коментар, че е много трудно да се определи, кой от персонажите е добър и кой лош, всеки един от тях разкриваше с течение на времето различни черти в характера си. Много силна роля за Джи Сонг - прекрасен и на ниво, както винаги . Единствените ми забележки са за избора на главната, от къде я намериха с този кравешки поглед, много антипатична ми беше през цялото време. Финалът ми дойде малко изсмукан от пръстите, в главата ми имаше съвсем друга представа за завършек, но въпреки всичко, дори и това не успя да развали положителните ми впечатления от сериала, като цяло. Радвам се, че го изгледах, останах доволна. Препоръчвам!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал ме изненада. Стори ми се доста различен от това, което съм гледала досега. JK ми заприлича на "империя на алчността". Много интриги, предателства, много действие, обрати, унижения. Място за любов в тази империя нямаше. А накрая никой не си научи урока. Впечатлена съм и от сценария, и от играта на актьорите. Препоръчвам. :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз останах много приятно изненадана от сериала. Почти през цялото време се мъчех да отгатвам следващите действия на героите, но в повечето случаи съвсем неуспешно, което направи гледането още по-вълнуващо. В началото и на мен не ми хареса финалът. Но поразмислих и всъщност смятам, че е добро решение на сценариста, за да не приключи сериалът с блудкав и предсказуем завършек на иначе добре заплетената история. А и съм съгласна с Мацкова, че никой не си взе поука, та някак щеше да е странно "финалето" да не приключи както Председателката искаше.

Много добра роля на Джи Сонг. Изигра си чудесно ролята. Но за мен фаворит си е Кей. Смятам, че актрисата се справи перфектно с образа на кротката, унижена, съсипана и обезверена Кей, в която обаче бушуваха доста по-различни емоции.

И все пак, макар да нямаше почва за истинска любов в Империята, всъщност такава имаше, но почти всеки беше готов да пренебрегне собствените си чувства в името на властта и успеха.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравчето, не финалът ме издразни, по-скоро малко преди него: злополучната история на Джони и неговите действия. Твърде театрално и мелодраматично ми се стори, ама нейсе. Все пак не успя да развали цялостното впечатление от сериала. А за Кей - да, нямаше друго такова робско същество. Още веднъж да кажа: аз доволен :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Историята с Джони малко я поомотаха и наистина стана по-мелодраматично, но пък приемам, че още в утробата момчето е "натоварено" с негативни емоции, а и след това майката, бащата...да не преразказвам историята, но за крехки и лесно раними хора, това което направи не е съвсем невъзможно, по-скоро сякаш не беше в тон с останалия сюжет. Мен също малко ме разочарова, но пък какво друго да измислят, без да направят Кей такава каквато не е? Иконом Ом също не ми изглеждаше възможен вариант. По-скоро можеха да вкарат нова интрига, което и беше предположението ми. Ако пък бяха му дали още екранно време, тогава щях сериозно да се подразня. Така че на фона на тези миниатюрни недостатъци, сериалът е един от малкото, който определено си заслужава гледането.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добър един малкото сериали които ме приковаха към екрана.Ji Sung много добър и ми хареса,както и другите актьори.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено добър сериал! Нямаше и една скучна серия. Напрежението беше от начало до край. Моят любимец се представи перфектно...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен много ми хареса, доста различно най-вече заради силната женска игра. Главната беше просто невероятна, страшна игра направи. Единствената, която ме дразнеше, беше Малката, как се буташе навсякъде и колко беше нагла, ама такава й беше ролята :) От мъжете само иконом Ом забелязах и много се изкефих, че развиха повече неговия образ. Джи Сонг по средата се изчерпа и въобще не ми беше интересно какво ще се случи с него (ще ме извиняват феновете му, но във филми ми харесва ;) ) Иначе наистина заплетен сюжет с много изненади, обрати,интриги и борби. Какво облекчение, че не го развалиха с блудкава любовна драма, не й беше тук мястото просто.

Който харесва темата за отмъщението, да него пропуска.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал ме изненада. Стори ми се доста различен от това, което съм гледала досега. JK ми заприлича на "империя на алчността". Много интриги, предателства, много действие, обрати, унижения. Място за любов в тази империя нямаше. А накрая никой не си научи урока. Впечатлена съм и от сценария, и от играта на актьорите. Препоръчвам. :yes:

Подкрепям mackova с двете ръце! 

 

Лично за себе си открих още един мъж, чиито актьорски изяви бих следила с удоволствие ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко мнения, наистина.Съгласна съм с положителните мнения и аргументите.Сериал, който не би могъл да се разкаже, но и от тези, които не се забравят.Относно края- на мен пък много ми хареса,  сладникав би ме разочаровал, на фона на цялата драма.. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много е добър, сега след като го изгледах, твърдо заставам зад това си мнение, но е много труден за гледане. На моменти може да те подразни с тази прекалена загадъчност и държане до последно на нокти. И ако мога да кажа нещо, което ме подразни е точно в това - до последно ни държана на тръни как точно ще завърши всичко и накрая като му отпуснаха края... та се не видя и финала!  Някак не му отиваше на целия замисъл.

Но и нямам по-добра идея за финал.

 

Смятам, че проектът е бил завършен докрай, когато актьорите са вземали решение за участие. Такава история не се пише по желание на зрителите и затова вероятно е и толкова добра.

Джи Сонг е невероятен. Аз преоткрих този актьор в последно време.

 

Препоръчвам го!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...