Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

The Apple of My Eye

Страна: Тайланд
Епизоди: 13
Жанр: романтика
В ролите: "Tik" Jesdaporn Pholdee, "Cherry" Khemupsorn Sirisukha, "Aom" Sakawjai Poonsawas


Сюжет:
Chisanu е млад милионер, който преди няколко години е загубил зрението си в инцидент. Един ден той без да иска почти убива и без друго решилата да се самоубие Nathlada, но за всеобщо щастие не успява. Тази среща преобръща живота и на двамата. Тя си мисли, че той е беден рибар, който дори сляп пак намира сили в себе си да се бори и с надежда да прогледне да очаква утрешния ден. Щом той не губи вяра, как може тя - здравата и права жена - да сложи сама край на живота си? От благодарност и съжаление, тя обещава да му помага с каквото може. От своя страна Chisanu е очарован от доброто и сърдечно момиче, на което така внезапно се е натъкнал, и, повярвайте ми, добре успява да се възползва от даденото от нея обещание. biggrin.gif

Коментар:
За една вечер почти го преполових. Има една наивистична нишка от типа - "А бе то ако и в живота ставаха така лесно нещата..." и "Тия толкова ли са прости, та не знаят, че тая е Злата и все й се връзват на интригите?", която може да подразни някого, но като цяло е много увличащо, леко и приятно сериалче. Главните са невероятно сладка двойка. Той мило й се увърта, тя се черви и се дърпа. Ще допълня като го свърша, но не ми се вярва да си разваля доброто мнение.

 

Сваляне:

Свали с английски субтитри: Тук

Свали с руски субтитри: Тук

Онлайн с руски субтитри: Тук и Тук

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такааа. Три дена я влачих тая чудесия, та айде да споделя и аз мнение. Псувните ше ви ги спестя от уважение към Сини. :lol:

Та значи почва малко странно и наистина като на филм. Продължава забавно и леко до средата. После се натриса бившата и от тук нататък се чудиш дали да си издереш очите и ли направо да се гръмнеш, че да си спестиш мъките. Е то няма такава лепка бе, брато. Единствения, дето я надминаваше по уродливост на характера, беше бившият. Оня си беше чудовище в най-чист вид. За жена му да не говорим.

И сега най-дразнещото - главните герои. Ми няма такива тъпи парчета!

Начи бившата ти се натриса да живее у вас, командва СЪПРУГАТА ти като прислужница, а ти ше я търпиш?!? Еле пък въпросната съпруга - ще ми дойде някой в къщата да ми прави фасони, а аз ше търча да й вървя по гайдата? Я пак?

И друго - тоя тип беше най-некадърно преструващия се на сляп зрящ човек в историята на киното!

 

И, разбира се, да уточня най-дразнещото: тия са по-зле и от корейците бе!

 

15 часа умилкване и натискане от страна на главния и свенливо дърпане от главната и накрая, тъкмо като решаваш, че вече ше видиш поне една целувка, тоя я целува.... по челото?!? Йей! Идилия!

 

Та в общи линии тук си заслужава да отбележа преди всичко доста приятния за окото каст - и главната, и бившата бяха доста красиви мадами, също дребната и тъпата съпруга също не изглеждаха зле. Като се загледах, направо се оцъклих - тия бяха като манекенки всичките. И като ми извадили едни крака до сливиците...

За мъжката страна на отбора - главния малко блъскаше на индиец, ама малко, приятеля беше леко като маймунче, ама пак симпатяга ( и най-адекватния образ, де), а злия бивш... Абе ставаше. Ама не е кой знае какво.

Та, в заключение, ако наистина няма какво да правите ден-два и ви се иска малко почивка за мозъка, това е сериалът. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах този сериал преди време и честно казано не останах очарована. Сюжетът много куца, а всички герои са дразнещи с нелогичното си поведение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...