Jump to content

Misaki Number One! (2011)


Recommended Posts

Misaki No.1.JPG


Име: Misaki Number One!!
Формат: Рензоку
Жанр: Училище
Епизоди:
Телевизия: NTV
Период на излъчване: 2011-Jan-12 start
Време на излъчване: Wednesday 22:00
Theme song: Nanika Hitotsu feat. JAY'ED & Wakadanna by JAMOSA
Английски субтитри

Участват:
Karina as Tenoji Misaki
Fujigaya Taisuke
Kitayama Hiromitsu
Oomasa Aya
Ichikawa Tomohiro
Ohno Takuro
Tanaka Kei
Usuda Asami
Tsuchiya Yuichi
Hajime (ハジメ)
Tejima Yu
Kobayashi Yumi
Kuwano Nobuyoshi
Komatsu Ayaka
Tsukaji Muga
Kaneda Akio
Toda Keiko
Zaizen Naomi

Fukushi Sota

Suzuki Katsuhiro

Usui Masahiro

Kubota Masataka (епизод 3)

Sakurada Dori (епизод 8)

Резюме: Теноджи Мисаки (Карина) поема ролята на бивша компаньонка, която се налага да поеме учителска работа. Подобно на Янкуми в "Гокусен" и нейната героиня ще трябва да се оправя в най-непослушните възпитаници в училище.
Благодарности на parab.

 

Свали с английски субтитри :click:

 

Свали с руски субтитри :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мабуший - това си помислих, когато видях оупънинга в началото. Направо ми заслепи очите с тези розово-бели цветове.

Опитват се да намерят заместник на Янкуми, тъй като тя се изгуби цели 2 години. Карина има тежката задача да направи нов образ в подобен стил.

Едва ли ще постигнат успехите на учителката-гангстер, ако не обърнат повече внимание на учениците. А тук наистина са събрали сериозен брой хлапета - познати и не чак толкова.

Икемен-тачи тимът:

За къде е училищна драма, без участието на Джонита? Понеже Тама-чан беше последният възпитаник на Янкуми, сега са включили други две имена от Кисумай (те пеят и началната песен ). Изглежда Тайске и Китаяма ще бъдат неразделни до финала.

Ичикава Томохиро - мисля си, че подобна роля повече ще му отива, отколкото тази в Clone baby. Освен него, имаме още едни участник от конкурса на Junon - Сузуки Катсухиро.

Оно Такуро е миналогодишният победител за 50-тата годишнина на Horipro, считан е за новият Такуя Кимура и почти не отстъпва по височина на Томохиро. През 2010г. той се снима в лентата The Incite Mill, заедно с Тацуя Фудживара и Харука Аясе.

Ая Оомаса - Сунако-чан е добре дошла в училищни продукции.

Какво са направили с косата на извънземния Го онджър? Изрусили са я! Масахиро, като единствен прадставител на Д-бойс, ще трябва сериозно да ганбаримасва, пък макар и с подобна прическа.

"Даре?" - Такуя Йошимура имаше една единствена реплика в епизода. Обаче, понеже е участвал в Tokyo DOGS, може и да му отделят екранно време по-нататък.

Направих голямо откритие с разпознаването на Юто Кобаяши. Това дете се появи във филма Wakaranai (2009г)., който обиколи международните кинофестивали цели 2 години. За съжаление, все още не е видян от по-широка публика. Дано и това да стане един ден!

Изводът: обичам ученически дорами и ще гледам тази, дори без субтитри.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много обичам дорамки за откачени учители :) и тази ми хареса! Е, нищо не може да замени Янкуми в моето сърце, както и всичките и ученици ;), но има потенциал старателната даскалица и искам да продължат да я обличат с подобни различни костюмчета, има си страхотни данни мацката. Иначе това с дрехите винаги им е куцало на японците - разнообразието им... само като се сетя за Хаями и бежавия панталон, дето не го свали сума епизоди (не че не му стоеше зле, ама...) ... да не ставам дребнава :D Първият епизод бе добър, дано и следващите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Исках да изчакам поне 2 епизода преди да си съставя мнение. Като цяло беше забавно, имаше добри моменти, актьорите се справят добре.

Това, което на места ме подразни беше изключителната прилика с Гокусен. Разбирам, че тематиката е една и съща, но чак толкова еднакво...

Евала на Карина за толкова тичане на високи токчета :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Епизоди 4 и 5 станаха по-интересни, след като сценаристите насочиха погледите си към Сунако-чан и Томохиро Ичикава. В последния епизод дори имаше повече комични моменти.

Завършващата песен е наистина вдъхновяваща. Ето и неин клип:

Линк

PV

В еп. 8 гост беше Дори Сакурада. А в 9-и се появи Аки-чан от W! Много е пораснала за половин година. И съвсем друг персонаж изигра този път.

Драмата беше приятна, но за мен гангстерските елементи в Гокусен бяха доста по-оригинални.

Знаех си, че няма да включат всички ученици в действието, но ми се искаше да има повече раздвижване в тази посока. Масахиро дори си беше изрусил косата, специално за драмата. Казал на продуцента, че иска русо, повлиян от G-Dragon. В интервю споделя, че Карина запомнила имената на всички ученици от класа и за Коледа им изпратила подаръци и писма. Прекрасен жест!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...