Jump to content

Recommended Posts

9Z857f.jpg

 

Off Topic

c6820b8a3c71ae8e0d844c694db32df7.jpg


ДЕМОН


Епизоди: 12
Режисьор: Ким Хонгсон (김홍선)
Сценаристи: Чонг Хьонгсу (정형수) и Ку Тонгхуе (구동회)


В главните роли:
Чо Тонгхьок (조동혁)
Со Тойонг (서도영)
Чон Хьебин (전혜빈)
Сон Пьонгхо (손병호)
Со Техуа (서태화)
Пак Уонсанг (박원상)
Со Йонг (서영)
Сонг Йонггю (송영규)
Ким Минги (김민기)
Чанг Техун (장태훈)


Сюжет: Поставен на трона в бурни времена, когато политическата сцена е мрачна и различни хора се борят за власт, младият крал ще направи всичко, за да укрепи нестабилната си позиция в двора. Приятелят му от детството Пенг Нок предвожда таен военен отряд, верен на краля, на име "Мечовете на Черния облак". Животът му е отдаден на краля, брат му, Пек Кьол и любимата му Чонг Йон, но когато амбициозният му брат го предава и вкарва в капан, става беглец. Станал роб и гладиатор, в последствие се завръща в Чосон, за да търси отмъщение.

 

Сериалът съдържа еротични и брутални сцени и не се препоръчва

за лица под 18 години!

 

:essub:

 

С български субтитри: :click: 

С английски субтитри + OST: :click: 

С руски субтитри: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът ще е трепач.   :yes: Току-що прегледах първата серия и просто нямам думи. В него има всичко, и като казвам всичко имам предвид абсолютно всичко. От сега си го заплювам. Само да излезнат субки няма да му бъде простено. 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми харесва сериала, има бой и кървища както обичам laugh.gif мерси че направи тема k1227.

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах първите два епизода и бих казъл ,че е доста свеж.Психологическите сблъсаци,спотаени чуства ,конспирации,борба за власт...харесва ми :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като изгледах първи епизод, не съм толкова хвалебствено настроен. Има някакъв проблем със сюжетната линия. Запознаха ни уж с главните герои и останах с впечатлението, че всеки е свързан с всеки, ама ме засипа цял тон безсмислена информация и се оплетох като пиле в калчища. Дано ми се проясни със следващите епизоди, макар че ако и тях ги гледам със скоростта на първи (около 5 дни ми отне), ще свърша със сериала чак наесен. laugh.gif

Другото нещо, което адски дразни, са кървищата. Тотално са се самозабравили с тях. Аз не видях да убият някого, без да плиснат поне 2 литра кръв. Отгоре на всичко, червената боя не е част от филмовия реквизит, а е добавена дигитално - при това супер нескопосано.


Като актьорска игра някои от героите показват потенциал. Музиката с нищо не я запомних. Имаше няколко красиво заснети кадъра, но онова с кръвта доста бързо ме накара да забравя за тях. Абе, ще видим по-нататък... dry.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сериалчето хваща окото особенно женския състав,саундтрака много ми хареса,за жалост имам чувството че гледам 300 или спартак това с кръвта малко прекалиха и без нея щеше да стане страхотен сериал

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти к1227 за хубавото филмче. Снощи си пуснах първата серия и така изгледах 5 епизода, един след друг. Има си всичко - и сълзи и смешки - интересно е. И много ми харесва как хвърчи кръвта, а и тупаниците са добри.
Ами така ми се гледаше нещо хубаво и различно и май си намерих точното нещо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кървищата съм съгласен ,че са малко в повече ,но пък създават впечатление за бруталност което допринася филмът да изглежда потресаващ.Голям плюс е ,че епизодите ще са само 12 т.е няма да има типичните за подобен жанр разтягания на локуми с което печели само зрителят .Изгледал съм 5 епизода до сега и съм много доволен,чакам с нетърпение бг.превода за следващите серий ,за които големи благодарности на k1227 .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласна съм с мненията на всички :D .

За сега и аз съм го изгледала до 5 еп. и доста ме впечатли сериала. Особено след като чух песента от 3 еп. ох не мога да си я избия от главата. За това ето (ако случайно още някой я е харесал) :

тук :OST :es:

и тук :ОСТ

 

И Огромно Благодаря на k1227 за темата и суб :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аххахаха к1227 е номер 1

между другото ако ви се намират още от OST-вете може да ги постнете защото в тези които са тук я няма наи-хубавата

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

определено има някакъв проблем със фаила на 8 епизод с кодеците ми всичко е наред,свалих епизода първо от торент саита не тръгна после го свалих от мегаъплоад и пак не тръгва

Не знам за теб но аз го изтеглих от ТУК и нямах никакъв проблем да го гледам. :D

а песента е сигурно тази: сваляне -

а ето досегашните + тази (всички до сега който намерих) OST сваляне

 

малко снимки

 

Yaksha4.jpgYaksha5.jpg

Yaksha6.jpgYaksha1.jpg

Yaksha2.jpgYaksha3.jpg

fullsizephoto143844.jpgfullsizephoto143843.jpg

fullsizephoto143840.jpgfullsizephoto143837.jpg

fullsizephoto143836.jpgfullsizephoto143835.jpg

fullsizephoto143834.jpgphoto143846.jpg

photo143842.jpg826f475b.jpg

Suh%20Do%20Young.jpgJo_Dong_Hyuk.jpg

Jo-Dong-Hyuk-Six-Packs-Photos.jpg20101122_1290391612_88145200_1.jpg

.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така, след като вече го изгледах, мога да кажа с ръка на сърцето, че влиза директно в не малкия ми топ. Страхотен сериал, уникална картинка, много, ама много красиви и талантливи актьори и умопомрачаващи сцени на сеч :D. Кръв, която в 1 епизод много ме издразни, а след това започнах да й се кефя и като капак на всичко това завладяваща история, на предателства, обрати и естествено любов.....(къде без нея). А музиката, нямам думи, красива, красива, уникална.

И не на последно място благодарности на к1227 за субтитрите и привилегията да ги гледам първа :thanks::kiss2:.

Гледайте и няма да сбъркате :yes:.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хиляди брагодарности на к1227 за положения труд ,страхотен сериал с невероятна музика .

но мислия че 12 епизода бяха краино недостатъчни за да се разкаже тази история ,съжалявам че ще го кажа но съм много изненадан от последния епизод и то не в добрия смисъл на думата, последния епизод е пълна трагедия според мен всичко го претупаха толкова бързо и несполучливо че нямам думи

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първият път като видях темата си казах този сериал със сигурност няма да го гледам, защото не харесвам филми и сериали със Съспенс и брутални сцени. Мислех че ще представлява нещо като филм на ужасите с малко историйка, но останах много изненадана от сериала. Страхотен е :yes:

От първата серия не ми направи голяма впечатление, но после след всеки епизод ми се искаше да гледам още и още, не знам защо заради това че излизаше по една серия на седмица или нещо друго но наистина ме караше да искам още. И сега като свърши искам още...

Искам да кажа още веднъж Огромно Благодаря на k1227 за бързият превода и че ни предостави този фантастичен сериал :thanks:

 

Не знам на мен от първата серия любимец ми стана Му Мьонг великолепно си изигра ролята :kissx:

жалко че умря по този гаден начин сладура, това ми беше най-тъжният момент в сериала. Дори края не ми беше толкова тъжен.

 

Също много ми хареса и Чо Донг Хьок като И Бек Нок стахотен актьор :i love this:

Всички много ми хареса, просто актьорите се справиха блестящо.

Сериала си имаше своите недостатъци, но точно те ме накараха да го харесам.

На мен пък края ми хареса

не ми беше тъже , като повечето исторически сериали или вече свикнах не знам

остави ме със страхотно усещане и ми се иска да правят по-вече такива сериали.

А да не говоря за ОСТ не мога да си го избия от главата. :i love this:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да зема да напиша нещичко и аз.

 

Още когато видях трейлъра си казах, тука ще има яко сеч, битки и дано да има по-малко драма, че корейците много се оливат в това отношение, но не.

 

Е, все пак се получи доста добре, краят малко го претупаха, и докато гледах всяка серия се чудех защо са ги направили по 45мин, могли са малко да поразтеглят. За качеството на видеото няма защо да споменавам - ясно е, че като се заемат хора дето не разбират от видеообработка ще омажат работата(не казвам, че разбирам, но картина направена на 29,97 кадъра, при положение, че очевидно трябва да е на 23,97 беше изключително гадна). Относно субтитрите, нямаше как да пускам по-бързо субтитри при положение, че екипът на вики не бе готов със следващите, по едно време имаше голяма вероятност проекта да замръзне на едно място, човекът който отговаряше за него беше много ядосан от постоянните питания, кога, кога... Така че, трябва да сте доволни

 

Като забравим горното, нека започнем по същество...

 

Значи, актьорската игра беше на ниво(не е нужно да давам подробни описания, по-добре да гледате сериала и сами ще си прецените, няма смисъл да разказвам сцени от сериала, само ще загубите интерес). Но мацката която изигра Чи Хянг (Со Йонг) беше трепач, по ми хареса от Чонг Йон (Чон Хье Бин). Бойните сцени, супер, но не можаха ли да направят излизащата кръв от раните в сцените малко по-истинска(ако оставим настрана претупания край и късичките серии, мисля, че това бе най-големият минус на сериала, другото го преодолях, но с това не свикнах). Саундтракът беше малко постен, но съвсем на място. По-добре малко, но качествено.

 

Който не е гледал сериалчето, нека го гледа. Но да не го сравня с "Ловци на Роби" или други като него, няма да е коректно, тъй като доколкото можах да видя, основните актьорите в "Демон" играят за първи път в по-главни роли.

 

И тука мисля вече да спра. От мен толкоз. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво на момчето за превода, ако е момче......

Благодаря!

След Slave Hunters нещо се усещаше празнина в историческите сериали, но този е добър.

Само дето и на мен хвърчащата в изобилие кръв, ми приличаше на анимирана, ако изобщо разбирам от филмови ефекти

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...