Jump to content

Recommended Posts

snow-white-baek-seol-gong-ju.29947.jpg

 

Снежанка

 

Година: 2004
Страна: Южна Корея
Жанр: комедийна мелодрама
Продължителност: 16 епизода по 60-70 минути
Режисьор: Lee Jae Sang


В главните роли: 
Kim Jung Hwa 

Lee Wan 
Yeon Jung Hoon

Oh Seung Hyun 


Описание:

Живяло някога момиче на име Ма Юн Хи. Тя била много самотна, защото нямала приятели. Хората не я приемали насериозно, защото изглеждала нелепо: огромни кръгли очила, топка къдрици на главата, странни маниери и облекло. Също така нашата героиня, освен че била неугледна, притежавала необичайна физическа сила, за която може да ѝ завиди всеки мъж.
Още докато е ученичка, Юн Хи спасява от група хулигани едно красиво момче, в което се влюбва от пръв поглед. За учудване на всички спасеният Хан Джин У става най-добрият ѝ приятел. На него му е леко и удобно с нея, а тя тайно и безнадеждно е влюбена в него. Минават години, детството свършва. Джин У става популярен телевизионен водещ. Около него е пълно с красиви жени, които той сменя като носни кърпички. Юн Хи работи като отговорник по костюмите и мечтае да стане модел. Тяхната дружба продължава да е все така здрава, а любовта на Юн Хи все така безнадежна.
Нашата история щеше да завърши така, ако Юн Хи не беше тръгнала за Япония, ако не се беше напила до безсъзнание, ако докато е пияна, не я беше прибрало младо момче и не я беше закарало в стаята си в хотела, ако на сутринта тя не го беше обвинила пред съда в изнасилване…
 

 

Онлайн с български субтитри: :subs: :click:

С английски субтитри: :click:

С руски субтитри: :click:

Онлайн с руски субтитри: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е едно много сладко и забавно сериалче. Случайно попаднах на темата докато си търсех какво да гледам и реших да рискувам. Има много весели моменти и на който му се гледа нещо неангажиращо това е сериалът, а и Лий Уан е толкова сладък (знам, че е малък, ама какво да направя сладък е!). Любовната история много ми напомня на I`m sorry I love you, като изключим, че е

Off Topic

с happy end накрая

. Единственото лошо е, че го намирам само с гадно качество, но пак си заслужава гледането.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът е забавен, но не очаквайте много от него. Средна хубост като сюжет и като актьорска игра. Гледа се леко и има няколко красиви момента.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го и се попилях от хил с първите няколко серии. Няма такива образи просто! Мацката е направо култов образ, с тая нейна "пъва целувка", г-жа "голяма и малка" ми докара мускулна треска от кикот. :lol::lol::lol: Яко е, забавно, лекичко, симпатяги под път и над път... Гледайте го.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз току-що приключих. Подейства ми разтоварващо. В началото беше доста весело и въпреки че си е чисто клише ме накара да се усмихвам и не съжалявам, че го изгледах /е, признавам, че превъртах на доста места, но какво да направя като тия корейци обичат ластиците с поне 5-6 епизода/. Тук със сигурност няма трагедии...

А Lee Wan е сладурче. И както казва zdrav4eto76 -става за презаредждане на батериите. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето си го биваше,много се смях,но и пак си имаше едно разтъкаване на локуми,но пък много ми хареса главния герой (по-малкият) брат как си изигра ролята,а и главната си я биваше,ако някой иска да се разтовари може спокойно да си пусне филмчето.... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази комедия я гледах преди време, изтеглих я главно заради Yeon Jung Hoon .

Сега си спомням две неща - удоволствието от присъствието и играта на Lee Wan и Yeon Jung Hoon, изиграли двата основни мъжки персонажа и дразнещото лигаво преиграване на Kim Jung Hwa. Вярно, че ролята й тук го предполага, но и самата актриса има склонност към преиграване, забелязах го и в ''1% от всичко''. То и прическата и си беше дразнеща, но поне претърпя положителна промяна, та не се наложи да я гледам така до края.

Сериалът си имаше забавните моменти, става за разтоварване от напрегнатото ежедневие, но едва ли бих го гледала отново.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Големи шматки бяха тея двамата, много ми хареса серилчето. Супер забавно и позитивно, без големи драми. От началото до края не спрях да се смея :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бях писала коментар, но явно е останал в стария форум.

Преди година гледах сериала и много ми хареса. Беше забавен, позитивен и всички бяха големи образи. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина е много забавно и сладко сериалчето. Е да, към последните серии взе да става скучничко, но като цяло съм много доволна. Lee Wan кЪв е малък тука, още от край време си е бил сладур! А главната мацка( все не и запомням името на актрисата) е образ и половина, прическата и цайсите са трепач! :lol: И Jo Yoon Hee, като я сравнявам с ролята и в "Lie To Me", не можах да я позная в началото!

За лятото е перфектно сериалчето!

:asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е нещо особено, дори беше малко скучен сериала според мен. То и не съм очаквала нещо кой знае какво от тази актриса. Гледах я и в 1 %of anything и там не ми хареса. Не знам ще се намери ли за нея екранен партньор, който да изкара поне малко емоция и страст от тази жена, а тук с такъв сладур играе , че чак ме е яд на сковаността и.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разтоварих подобаващо. Готин и ненатрапващ се сюжет, приятни актьори, какво да искам повече. Само края беше типично корейски:

"Аз ще те чакам 700 дни" или нещо такова,

но нищо, преживява се.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е-хееее....това беше приятна изненада за почивните дни !

Благодаря за превода и инфото за бг буквите !

 

Запитах се колко ли още преведени сериали има за които не знаем !?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...