Jump to content

Kaichou wa Maid-sama! (2010)


Blue_Moon

Recommended Posts

spacer.png

 

Kaichou wa Maid-sama!

 

Оригинална творба: Фудживара Хиро
Озвучават: Фуджимура Аюми, Окамото Нобухико, Ишихара Каори и др.
Тип: ТВ
Жанр: комедия, романс
AniDB и MAL: AniDB // MAL
Държава: Япония
Година: 2010
Епизоди: 26
Времетраене: 24 мин. на епизод
Резюме: Аюзава Мисаки с много усилия си е извоювала място в ученическия съвет. Нейното училище допреди няколко години е било само за момчета и дори сега броят на момичетата е твърде малък. Тя следи за спазването на дисциплината. И след като хване нарушителите, те си получават заслуженото. Ето защо всички умират от страх, още щом я видят. Но има и друга причина за нейното поведение - тя мрази момчета!

Освен това, Мисаки има една тайна, за която никой не трябва да разбира!

 

Линкове: 

:subs: Свали: ТУК

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сладурско сериалче!!! За по-романтично настроените определено ще е удоволствие да го гледат, а за останалите - може да им се стори малко сладникаво... Е, тъй като съм от първите, определено бих го гледала отново като му излязат субките. Имаше си много весели моменти, без излишна драма, а и всички герои бяха много симпатични и най-вече ( естествено) Усуи, той си беше истински перверзник :D Това което ми хареса е че финалът си беше завършен и то както си се очакваше - happy end

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че се бъркаш. Няма такъв сериал.

Анимето е съвсем пресничко - от тази година, а мангата все още продължава и не е приключена.

Но много бих се радвала, ако му спретнат едно сериалче :D Определено ще бъде интересно и най-вече как ще го представят Усуи :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ведро сериалче , с особена романтична насоченост... мен ми се искаше да се развива малко по-бързичко като в мангата , но това не е концерто по желание... Усуи няма как да не спечели симпатиите на всички ... той е от моя любим вид герои - привидно е студен и дръпнат ,но отдолу е добричък и сладичък :P:D Анимето е определено за по романтично настроените натури , иначе може да се стори маааааааалко в почеве сладникаво :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добро е сериалчето, НО

 

по дяволите стана ясно че се харесват още в първи епизод, а на развиете до къде до докараха - до под кривата круша :( По едно време почнаха даже да ме дразнят с това тяхното - айде първите няколко епизода беше забавно, после беше сладко ... накрая (някъде от средата на анимето) вече почнах да се моля да се забързат малко.

 

Романтично - да :wub: , комедия -да :lol: , врътки в историята - добре ;) , развитие на ГЛАВНИТЕ персонажи - почти никакво <_<

 

И пак си повтарям първата мисъл - добро е сериалчето, но определено можеше и по-добре ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса, но и това ми е недовършено. Има хляб за още серии. Но по време на всяка серия се радвах от това, което виждах. Няма да ми е жал, ако не го продължат. Много романтика... супер беше.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kак ми се иска още един сезон да му спретнат, но едва ли ще стане. Големи образи бяха всичките... и особено Усуи :wub:

 

На 11 май излезе омаке (кратка добавка към анимето). Ето линк: ТУК + БГ суб

 

Pammy, ако четеш манга - Тук. Историята продължава... :i love this:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Комедията беше много добра в типичния японски манга хумор. Посмях се повече от колкото предполагах в началото, а и романтиката не е за изпускане (макар че беше малко на заден план) Не съм чел мангата, ама анимето са го направили направо като раздвижена манга. Надписи по целия екран, викове с големи букви... единствено можеш да прочетеш всичко като паузираш. (много подходящо за второ гледане и вглеждане в пропуснатите детайли) И много ми хареса стила на българските субтитри. Превеждаха всичко по целият екран, в най-различни големини и криви. Постарали са се доста в изготвянето им.

 

Аюзава най-накрая разбра голямата истина. Единствено Усуи наистина може да я изтърпи. :lol: Препоръчвам го, няма да сбъркате ако търсите нещо свежо в този жанр.

 

И не забравяйте, винаги на четвъртата вечер момчетата откачат и започват да преследват момичетата. Те няма да се задоволят само с игра на карти! :896767:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Реших и аз да обърна внимание на аниметата, та това ми е първото, обаче съм много доволна от него. Доста се посмях.

 

Аюзава беше такъв шемет, като вземеше да мята опасните погледи и всичко страх да видиш, дяволът е пред тях :lol: Усуи обаче знаеше как да я укротява, само пред него тя си глътваше граматиката. Края беше много добър, по-перфектен начин се събраха двамцата.

Всяка серийка ми хареса със своя сюжет, но за това естествено допринесоха и останалите персонажи в анимето.Тройката глупаци, които все висяха в кафенето ми бяха много забавни,момчето, което беше го страх от момичетата и това, което завъртя тогава, също ми хареса, всъщност той като герой ми хареса, затворен, вечно с качулка, страхуващ се, а после стана по-общителен .Заместник-президента също ми хареса, особено като го облякоха като момиче, за да се прави на гадже на едно момче и го отвлякоха голям смях падна. Хареса ми и другото момче, дето се обличаше, като русокоса барби в кафенето. Голям образ беше той.

 

 

Много е интересно анимето, хем всяка серия се случва някоя нова щуротия, хем има и за какво да се посмееш, а и романтика си има. Ученическа история, аз пък тях най ги обичам...

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

 

Може ли някой да ми препоръча някакво подобно аниме? :rolleyes:

 

Най-близко като лични характеристики, поведение и взаимоотношения на главните герои е това аниме. Кей е същият перфекционист като Усуи, а Хикари също прилича доста на Аюзава най-малкото и двете са типични тсундерета.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обожавам го това аниме :es: Освен Усуи и Миса-чан ,които са просто перфектната двойка и останалите персонажи бяха достатъчно интересни за да стане анимето,поне за мен най-доброто в жанра си.

:wub: :wub: :wub:

tumblr_m4n2feEQGR1r2qn7no5_1280.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...