Jump to content

Recommended Posts

Jotei
Jotei-772.jpg

 

Година: 2007
Произход: Япония
Формат: Renzoku
Епизоди: 10
Жанр: Романтика/Драма/Екшън
Субтитри: Английски

Участват:
# Kato Rosa - Tachibana Ayaka
# Matsuda Shota - Date Naoto
# Sakai Ayana - Hojo Rina
# Maeda Ai - Miki
# Saito Shota - Sugino Kenichi
# Ihara Tsuyoshi - Onoue Yuuichiro
# Katase Rino - Fujimura Sawa
# Kaneko Sayaka - Kudo Kaoru
# Takizawa Saori - Eri

# Hayami Mokomichi

# Kubota Yuki (епизоди 4 и 5)

Резюме: Tachibana Ayaka е 18 годишна ученичка, чийто живот е разрушен след като майка й (бивша компаньонка) умира, а самата Ayaka е принудена да напусне родното си място заради дългове и тормоз от страна на местния богаташ. Тя научава от майка си малко преди смъртта й, че баща й е още жив и е известен политик. Движена от ярост и омраза, Ayaka решава да отмъсти на мъжа, който е изоставил бременната й майка. За целта тя заминава за Осака, за да се превърне в Empress - най-добрата компаньонка, която манипулира елита според собствените си желания и цели. Пътят към целта и отмъщението не е никак лек и кратък. Помага й Naoto (Matsuda Shota) - млад член на Yakuza, който също се стреми да се издигне в йерархията.

Интересно: Главната актриса е наполовина италианка, наполовина японка. До шестата си година е говорела перфектен италиански, но след като се преместват със семейството й в Япония напълно е забравила езика.

Свали с английски субтитри :click:

 

Свали с руски субтитри  :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето ме грабна много бързо, вече съм на 5 епизод, въпреки че уж се готвя за матури ^^, главната героиня е страхотен характер, а актрисата е разкошна. Сценария на моменти е доста предсказуем, но мотивът за унижението явно е вечен в японското кино. Напомняше малко на "хана йори данго" в началото, но бързо се смени. Удоволствие да се гледа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много готин сериал, изгледах го на един дъх и колкото повече гледам Matsuda Shota толкова повече ми харесва как играе, има страхотно присъствие, а сладурката Kato Rosa с италанската кръв е голяма чаровница.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересен сериал. Действието на моменти е доста напрегнато, но пък на други се бави. Историята те печели, но като изпълнение - винаги може по-добре. Като Роса към края взе да ми изглежда доста изкуствена. В началото сякаш играеше по-добре, от колкото в последните епизоди. Първата и Маман бе много очарователна жена, но на Императрицата от Гинза и липсваше нещо - малко трудно ми влезе в образа. Можеше да завъртят някоя по-сложна интрижка с писателчето. Много ме издразниха, когато се надпиваха с шампанско, такива изкуствени погледи до сега не бях виждала, ама поне Хаями беше радост за окото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като атмосфера и въздейсвие ми напомняше Liar Game. Доста добро сериалче, грабва те от началото и почти до края те държи. Актьорите също добре подбрани. За Хаями pe6ito е много права и тук направи доста различна роля, при това много добре. Само на края попрекалиха с драматизирането, можеше и по-леко да мине. Ако някой се чуди какво японско да гледа, препоръчвам му този сериал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересен сериал. Доволна съм. Въпреки че бие на латинка. На мен ми допадна много, понеже си падам по подобни сюжети. Много даже.

Започнах и корейският вариант, но трябва да кажа, че този е по-добър. Прекрасна игра на Като Роса. Много добре се вмъкна в ролята. Мацуда Шота също. Има страст у него, която те кара да го харесваш. Интересни персонажи бяха писателчето и старият богаташ, както и таткото.

А тези двете главни, другите, бяха доста по изкуствени. Даже не им запомних. Особено втората - злобарката, дето въртеше постоянни номера и по едно време отвори собствен клуб. По-изкуствено същество не съм виждала..

Като цяло си струва гледането сериала. И финала също, дори да ми се стори тъжен и малко "по корейски"..;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...