Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Заглавие: 나는 전설 이다 / Naneun Junseolida
Жанр: романтика, музикален
Епизоди: 16
Мрежа на излъчване: SBS
Период на излъчване: 2 август 2010 - 21 септември 2010
Време: понеделник и вторник от 20:55
Режисьор: Kim Hyung Sik
Сценарист: Kim Yoon Jung

Официален сайт

Участват:
Kim Jung Eun като Jun Seol Heе

Lee Joon Hyuk като Jang Tae Hyun

Kim Seung Soo като Cha Ji Wook

Jang Young Nam като Oh Seung Hye

Jang Shin Young като Kang Soo In

Hong Ji Min като Lee Hwa Ja

Hyun Jyu Ni като Yang Ah Reum

Go Eun Mi като Kang Ran Hee

Cha Hwa Yun като Mrs. Hong

Jin Kyung като Hannah

Oписание:
Чон Сол Хи основава група, за да вкара живота си в релси,
след като наскоро се е развела, осъзнавайки, че заслужава по-добро отношение от своя амбициозен съпруг Ча Джи Ук и неговото семейство. Членовете на групата ѝ също са жени, които имат лични проблеми.
 

 

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2

ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

С РУСКИ СУБТИТРИ

OST

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах първите 2 епизода и отсега си знам ,че ще гледам сериала.Отначало Seul Hee ми изглеждаше много наивна и глуповата,неосъзнаваща колко кофти и фалшив е животът и ,но като заяви желанието си за развод веднага ми стана приятна :) Мъжът и ,както и цялото му надуто семейство,особено мамичка ,са ми адски антипатични ,изключение прави бащата,който изглежда винаги последен остава осведомен за нещата...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Харесва ми! Да видиме дали накрая ще остане при упоритият си, недостоен за сърцето съпруг или инстриктора, който ще ги првеърне бандата йм в истинска :)

Харесва ми, че засяга темата как една жена трябва да живее под крилото на един мъж, търпейки унижения.

Разбира се, че аз съм против това при положение, че са я нямали за нищо !

Учи френски, учи английски, но никой не се интересува от това каквото тя желае или изпитва:(

За това като толкова му е твърдоглава главата на мъжа й, сега да си търпи униженията в кариерата, а аз с огромен интерес ще следя провала му ! :DB)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Впечатленията ми от 5-ти епизод...

 

Ужас,Seol Hee и групата толкова много се готвиха за дебютът си и накрая онази вещица и мениджърът им изиграха такъв номер...

Може ли инструкторът Tae Hyun да е толкова cool & hot :rolleyes: Дали е играл в друга драма ? Вече си личи привличането между него и Seol Hee ,а това че и купи нова китара беше много мило от негова страна :P

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тя онази хиена Ран Хи спретна номера, ама ще и се върне тъпкано!

На мене любимата ми сцена е, кагато

Техюн я отърва от мъжа й, много ме накефи честно :Д"

, тва за 5ти епизод сега ще видиме шести ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май съм първата, която е изгледала драмата докрай тук, та да изкажа мнение.

 

Усещането ми е 50/50. Почна много ударно и ме впи. Изгледах първите пет епизода на един дъх. За съжаление после всичко почна да запада, драмата придоби едно провлачено, измъчено темпо. Мъчеше се да съчетае адвокатската и музикалната кариера на главната героиня, но за съжаление тънкият баланс, който да ни отведе далече от скуката, не се получи.

 

Уважавам желанието на сценаристите и екипа да въведат нова гледна точка в междучовешките отношения и да въведат образа на еманципирана корейска жена много, но за съжаление за мен това доведе до една постна драма, която просто избута до края си. На мнение съм, че ако имаш послание, то трябва да е вплетено с желанията на масовата публика, за да се приеме добре. В любовния и личностния план на главната героиня сценарият не се съобрази с това. И макар че главната героиня е адски чаровна и много лъчезарна, за мен ролята трябва да се изпълни от жена, създаваща усещането за сила, за да може историята в оригиналния й вариант да придобие вид, а не само да дразни и да разочарова.

 

Нека вмъкна нещичко за музикалния елемент - хареса ми, че имаше толкова песни в драмата, изпълнени добре (макар че гласът на фронтдамата не ми беше по вкуса особено). Хареса ми, че актрисите пееха, а не някакви други жени на тяхно място. Освен това добре симулираха свирене на инструменти - личеше си, че доста старание е вложено за тази имитация. За съжаление и това малко или много беше по-скоро като пълнеж, отколкото като акцент.

 

Ще ми се да мога да го препоръчам този сериал с чисто сърце на всеки следващ зрител, но нещо ме възпира. Изпитах удоволствие, докато го гледам - и то голямо - аджумите в него са изключително чаровни, мъжете също са готини. Ако не подходите с големи очаквания към него, ще ви хареса, предполагам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще ми се да мога да го препоръчам този сериал с чисто сърце на всеки следващ зрител, но нещо ме възпира. Изпитах удоволствие, докато го гледам - и то голямо - аджумите в него са изключително чаровни, мъжете също са готини. Ако не подходите с големи очаквания към него, ще ви хареса, предполагам.

Не се притеснявай, Sierra..!

Според мен си беше лош избор на главна актриса. Колкото и да е известна.. На мен лично ми е от най-антипатичните корейски актриси. Само заради нея няма изобщо и да го започна този сериал. Жалко.. Много жалко.

Ако беше Ким СунА /както първоначално прочетох/, щеше е да е със сигурност нещо различно. В нея просто има живинка и много, много очарование.

Жалко и за мой любимец И Джун Хьок. Тоз симпатяга ми хареса страшно много в City Hall - много приятен актьор. С каката щяха отлично да си паснат. Още повече, че се познават прекрасно от един толкова успешен сериал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха, аз пък Ким Сун А не я дишам много laugh.gif. Иначе твоят симпатяга в тази драма ролята му е предимно да стои и да зяпа гордо главната актриса, така че не си изпуснала много :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...