Jump to content

Natsu no Koi wa Nijiiro ni Kagayaku / Summer Romance Shines in Rainbow Color (2010)


Recommended Posts

Natsu no Koi wa Nijiiro ni Kagayaku
spacer.png

 

Оригинално заглавие: 夏の恋は虹色に輝く

 

Любовта сияе с цветовете на дъгата 


Summer Romance Shines in Rainbow Color


Година : 2010
Жанр: романтична комедия
Епизоди: 10
Основна песен към саундрака : Love Rainbow на Arashi

Интро песен: Please Stay With Me на YUI


Официален сайт: тук
D-addicts: тук

В главните роли:
Мацумото Джун като Кусноки Тайга
Такеючи Юко като Китамура Шиори
Савамура Икки като Кусноки Дайки
Киритани Мирей като Миясе Сакура
Касахара Хидеюки като Уено Кейта

Нагаяма Кенто като Ира Буджо

Такаши Цукамото като Китамура Харуки (епизоди 7-8)

Ниномия Казунари (епизод 10)
и др.

Сюжет:
Джун ще бъде Кусноки Тайга - син на известния актьор Кусноки Котаро. Младият мъж също иска да поеме по стъпките на баща си, но не успява да спечели популярност и участва само в развлекателни предавания, което го комплексира още повече. Носейки бремето на бащината си слава и без да може да излезе от сянката му, Тайга не е способен да прояви своя индивидуализъм. Връзките му са кратки, защото се отегчава лесно, дори от начина, по който жената държи клечките за хранене. Докато се опитва да разнообрази живота си с нови предизвикателства, при едно скачане с парашут той губи контрол, вятърът го отнася надалеч и Тайга се озовава оплетен в клоните на дърво извън града. Тук се появява мистериозна и красива жена (Такеучи Юко), която със жизнерадостното си отношение спечелва от пръв поглед внимание и сърцето на Тайга.

Допълнително: Авторът на драмата е създателят на "Buzzer Beat".

 

Сваляне:
Сваляне с български субтитри или Оттук :subs:
с английски субтитри

онлайн с бг субтитри :subs:

 

:essub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сладък сериал! :) Джун се справя удивително добре - ту зрял на моменти, ту наивен и смешен. Историята тепърва предстои да се развие, макар че той хлътна много бързо.

Актрисата също е невероятно естествена и много жив образ. И има най-сладкото японче като дете, което някога съм виждала! Чаровничката е голямо попадение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Актьорсият състав е супер. Мацумото от доста време си ми е любимец. Отначало Такеучи не ми харесваше особено, но после ме грабна. Детенцето е супер сладко и има някакво супер тъничко, сладко, детско гласче. Определено е радост за окото, че и за ухото. :D Сюжетът ми харесва и ми е интересно как ще се развие по-нататък, затова с нетърпение чакам да излязат новите серии.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първи не беше кой знае какво.

Но да се надяваме, тепърва започва..

Някоя по дребничка, може би би му подхождала повече.

Голяма на години. не значи по голяма на височина.

Някак си се губи покрай нея. Не знам, мое мноение.

А че е сладък, сладък е...И дано става още по сладък с годините. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпреки, че все още не съм завършила сериала, защото покорно си чакам бг субтитрите, ще си позволя да изкажа мнението си. Определям го като неангажиращ, забавен и релаксиращ. Историята не е кой знае какво сама по себе си, но за сметка на това актьорите се справят доста добре. Такеючи Юко ми е любимка още от Pride и тук отново защити тази си позиция. Матсумото отдавна се опитвам да го харесам и най-сетне успях, а сцената, където...

Сакура играеше давещо се момиче, откровено ме впечатли

 

Но за мен всъщност голямата звезда тук е онова неотразимо малко момиченце в ролята на Уми. Безкрайно талантливо и очарователно дете. Подозирам, че подобно на Китамура Шиори и бащата на Тайга, така и аз ще стана вечен фен на това детенце. Гледайте и ще ме разберете :rolleyes:

P.S: Благодаря за субтитрите....хм тая фраза май трябва да я добавя към подписа си :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зареждаш с енергия ,това са мойте впечатления ,породени от нескончаемият опит на Тайга да успее и да се докаже пред критиците, и себе си.Като актиьорска игра най-голямо впечатление ми направи Киритани Мирей като Миясе Сакура, невероятна и интригуваща .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодарности към екипа потрудил се за този сериал.

За пореден път съм очарована от актьорската игра на Матсумото. Спомням си, че първо го видях на снимка и ми се стори доста антипатичен,след това го гледах в японската версия за F4 "Hana Yori Dango" - прекрасно изграден образ. Този актьор има собствен стил на игра и индивидуалност.

Още по - впечатлена съм от играта на малката чаровница Уми. Невероятно е как едно 5-6 годишно дете може да играе така непринудено и естествено пред камера. Справила се е страхотно с ролята си - много е талантлива и чаровна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз на клона с кратък коментар:

Забавно, леко, свежо и приятно сериалче. Всички до един бяха абсолютни сладури, като се почне от Такеучи Юко, която няма сериал, в който да не ми е харесала, мине се през Мацу Джун, който от Hana yori dango през Kimi wa petto, та дотук все си мяза на кученце, ама па е и по кучешки симпатична цепеница и се стигне до суперсладкото мъниче, което играеше Уми. Отново семпъл сценарий, изигран прекрасно, типично за японците. Нормални човешки отношения, семейства, загрижени един за друг и насърчаващи дори най-смешния опит за самоусъвършенстване (щото реално погледнато Тайга си беше почти жалък откъм талант).

Накратко, хареса ми, усмихна ме и ме остави с приятен вкус.

Благодаря на мацките за субтитрите. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятно сериалче :)

Не е от тези, в които има големи драми, по-скоро е като реална история за живота на едни обикновени хора, всеки от които си има своите особености и своя чар.

 

Тайга в действителност много бързо се влюби в Шиори, но в любовта си остана непоклатим до края. По интересно ми беше да наблюдавам как тя започна да се влюбва в него и да преодолява мъката по починалия си съпруг. Хареса ми колко зряло се отнасяше с детето си, двете имаха много силна връзка помежду си.

 

Такеючи Юко тук ми направи много по-голямо впечатление отколкото в "Pride". Тук е по-изразителна, а и с тази усмивка е голяма сладурана :)

 

В началото много странно ми беше да гледам Мацумото в подобна роля, но го признавам за много добър актьор - напълно пресъздаде образа на неуверен начинаещ актьор :lol:

 

Благодарнности за добрите субтитри :kiss2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я-яя, бях чувала монолога на Хамлет на руски, гръцки и турски. Време беше да го чуя на японски:-)) Не звучи смешно.

Мацумото си е слънчице отвсякъде. Може би защото ги гледах един след друг,

/ другият е " Анего"/,но темата за по-младия мъж, израстващ с любовта си , си я харесват японците

/ пък и що само те/. Тухличка по тухличка, дума, усмивка, сълза и неувереното, поразглезено момче се превърна в....

.............. ми гледайте, де:-))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъкмо я приключих и тази драмичка и мога да кажа, че успя да ме докосне! Нямаше излишен драматизъм, просто една история за любовтта в чистата й форма, за това как не можеш да избягаш от съдбата си, и за упоритостта да следваш мечтите си. Сценарият беше съвсем обикновен ,но много човешки, изигран прекрасно от актьорите. Мога да кажа, че на Джун определено тази роля много му прилягаше, хараесах го доста повече отколкото в Hana Yori Dango , тук се справи страхотно. А за дечицата какво да кажа - Уми и Сора ми бяха толкова kawaiiiii, че направо се разтапях като ги гледам :kiss2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В момента ми се тегли 3-ти епизод. До тук - страхотно. Много приятно и разтоварващо сериалче. Уми е голяма сладурана :lol: . Напрова ти стопля сърцето със звънливото си гласче. Джун - разбира се,моя фаворит му отиваше тази роля и според мен си я играе страхотно (поне до 2-ри епизод,ще видим нататък). Такеучи Юко - гледам я за първи път. Изглежда ми доста добра.Има много лъчезарна усмивка,приятен глас, така че не мога да кажа че не е я харесвам,готина е. Дано да се развие добре в останалите епизоди. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да повярвам! Тъкмо се бях нагласила айде сега хепи енд - 10епизод и видях че не съм си го изтеглила. Това не е проблем на мен ми се теглят за 10 минути. Чакам вече 2 часа - неще да се изтегли,не искааа!!! :mad2: Така ми кипи отвътре,направо ще се побъркам. :dunno::samurai: Някой ако може да ми предложи от къде да си го изтегля без zamunda,защото точно от там не иска. Благодаря предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...