Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Giant / 자이언트

Страна: Южна Корея
Мрежа: SBS
Епизоди: 60
Жанр: драма, романс
Излъчване: от 10.05.2010 до 07.12.2010
Време: понеделник и вторник от 21:55 ч.
Режисьор: Yoo In Sik
Сценаристи: Jang Yeong Cheol, Jeong Kyeong Soon-I

 

Участват:

Lee Bum Soo

Yeo Jin Goo

Park Jin Hee

Nam Ji Hyun

Park Sang Min

Kim Soo Hyun

Joo Sang Wook

No Young Hak

Hwang Jung Eum

Park Ha Young

Lee Duk Hwa

Jung Bo Suk

Kim Suh Hyung

Lee Moon Shik

Seo Ji Won

Описание: Седемдесетте. И Кангмо, по-големият му брат Сънгмо и сестричката им Миджу още от малки остават без баща. Баща им е убит, а скоро след това  умира и майка им. Години по-късно тримата успяват да се съберат.

Отмъщение, политически страсти, любов и омраза...

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

С РУСКИ СУБТИТРИ
РУСКИ СУБТИТРИ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако сте харесали "East of Eden" , този сериал определено ще ви допадне. Историята разказва за живота на двама братя и тяхната сестра по времето, когато Корея се демократизира и променя от изостанала бедна държава в развита и богата страна. Приятелство, предателство, чувството на вина и желанието да изкупиш грешката си са едната нишка, която следва драмата. Жаждата за власт и безогледния начин да се докопаш до върховете на политиката, без да се съобразяваш със средствата, начините и хората, които използваш за да стигнеш до тях, са друга част от историята. И между тях любовта, отмъщението и всички онези неща от живота, които те карат да вървиш напред въпреки трудностите.

 

Истинска наслада е играта на малките актьори изиграли тинейджърските години на главните герои. "Малкото Илджиме" (Yeo Jin Goo) показва отново таланта си като изиграва ролята на по-малкия от двамата братя Lee Kang Mo. Друга популярна в момента звезда (Kim Soo Hyun - "Dream High" , "Will it snow for Christmas") е в ролята на по-големия брат Lee Sung Mo. Nam Ji Hyun и Park Ha Young (малката сестричка на главните герои) също се справят страхотно.

 

Но не мога да не изкажа възхищението си от играта на Jung Bo Suk изиграл ролята на Jo Pil Yeon. Този човек можеше да ме накара да го намразя само с едно намръщване или усмивка. Манипулативен, безскрупулен, жесток, готов на всичко, само и само да постигне това, което иска. За него хората бяха само пионки в играта му и не се свенеше да ги използва за целите си независимо дали те са семейството му, приятели или врагове. Нищо не можеше да го спре. Болните му амбиции го заслепяваха до толкова, че беше готов да съсипе живота и щастието на собствения си син.

 

Корупция, политически интриги, връзките между подземния бизнес и властта, тайните фондове за финансиране на партиите и още подобни, толкова познати и на нас истории, правят сериала вълнуващ и напрегнат.

 

Не случайно драмата е с един от най-високите рейтинги. Не съжалявам за нито една минута прекарана с нея.

 

Всички серии и английските субтитри ги има при руснаците (в линка даден по горе за руски субтитри).Има ги също в Lets look и Am-addiction.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сума награди спечели този сериал и бях особено впечатлена само като гледах SBS Drama Awards. Пусто 60 серии наистина са доста, макар че тематиката изглежда доста интересна. Ето идеален вариант за сериал по Диема. Кой знае?!

Струва ми се, че името на Ji Sung е попаднало по погрешка сред участващите.

Главните герои..

giant1.jpg

giant2.jpg

giant4.jpg

giant3.jpg

giant6.jpg

 

giant5.jpg

giant7.jpg

giant8.jpg

giant2a.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голяма краста е това чудо, одавна не се бях кефила така на нещо... :es:
Някъде на 1/3 съм от сериала ...но хлапетата, които играят главните се справят просто страхотно.
Пълни психопатчета хахахаха
Когато го изгледам може и повече ... :es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е моят сериал, а този е моят актьор. Думата "очарована" в твърде слаба, за да изрази възхищението си от играта на младежа. Браво!
Сега за "Giant". Започнах го заради двойката Ми Джу и Мин У, клипове с които загледах в Тубата. Красиви, с изразена химия - как да не посегнеш към ... 60-те серии?
И стана така, че от първата се пристрастих към сериала. Никога не са ме изкушавали филми за корупция, политика, олигарси. Но към днешна дата и 31 изгледани епизода с интерес следя ходовете на заинтересованите :) Може би намирам някаква прилика със събития в България или пък ми е интересен и по-различния поглед към икономическото чудо на Ю. Корея? Кой знае, а и всъщност не е важно.
Актьорите не мога да коментирам, защото всички са уникални и страхотни, няма какво да им обсъждаме. Само ще вметна, че след милия, смахнат герой, който изигра в "Can You Hear My Heart", Jung Bo Suk се издигна още повече в очите ми. Може би някъде има тема за "Най-въздействащ злодей"? Ако е така, трябва да го отбележим там.
И така... Любов, отмъщение, игра по тънката струна на душата, както само корейците го умеят.
Препоръчвам на всички и ми е интересно да прочета и други мнения


Да се отчета с изгледан цял серил. 60 серии, които не ми се искаше да свършват. Заради такива продукции, обичам корейските сериали.

Оценка 10/10!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първа серия със субтитри :click:

 

Като видях 60 серии... веднага влязох тук,за да видя дали не е грешка...е, не е... коментарите ви са изкушаващи,ама 60 серии са 60 серии,а и не знам с какво темпо ще го превеждат...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Втора серия със субтитри :click:

 

В петък пуснаха първа серия, днес втора... ако с това темпо ще се превежда е ок, но аз засега ще изчакам. Който ще го гледа да проверява на два три дни там. :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не може ли да се даде един линк към търсачката с изписано заглавието и да вади всички резултати, а не серия по серия да се обявява? Един линк е достатъчен и той се добавя в първия пост.

Това в дискусионна тема се счита за спам и подлежи на триене. Прави се единствено за проекти на нашия екип и то не в дискусиите, а в раздела ни Настоящи проекти, откъдето после се местят в Завършени.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами сега виждам, че е направено, един линк и толкова.

Аз няма да гледам сериала, пуснах двата линка само с доброто намерение,ако някой ще го гледа да се ориентира за темпа на превода, защото не всички гледаме с английски субтитри.

Извинявам се, ако съм нарушила правилата. Няма да добавям повече линкове.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След втора серия трябва да се поозаптя малко:es:Военни, корупция, изгряващата икономическа мощ на Южна Корея и децата по улиците на Сеул, които явно имат славно бъдеще... Какво по-добро начало, че и с превод на български :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да свикна с възрастните версии на героите! Тинейджърите, които играха малките, бяха толкова яки, че възрастните актьори изглеждат като дървета и не могат да изградят образ! Единствено строителният магнат ме кефи, заедно със злодееца, но само те не стигат. Другите са направо извадени от контекста и не на място, особено “тайният” агент - всеки път като го видя, избухвам в смях, с тези пухкави бузки и дървено изражение... Водещата любовна история направо я превъртам - пълна скука и досада...  До 22 епизод бях, край.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прекрасна история! Сериите хич не са малко, но са съумяли да задържат интереса през цялото време. Признавам имаше моменти от политическите интрижки, които пропусках с кеф, но пък го изгледах с голямо удоволствие. Препоръчвам!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...