Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

HERO

Зрителски рейтинг: 34.03%
Телевизионен канал: Fuji TV
Период на излъчване: от 08.01.2001 до 19.03.2001
Време на излъчване: Понеделник 21:00
Музикална тема: “Can you keep a secret?” на Utada Hikaru

Епизоди: 11
Субтитри: Английски

Актьорски състав:
Kimura Takuya - Kuryu Kohei (Курю Коей)
Matsu Takako - Amamiya Maiko (Амамия Маико)
Otsuka Nene - Nakamura Misuzu (Накамура Мисузу)
Abe Hiroshi - Shibayama Mitsugu (Шиабяма Мицугу)
Katsumura Masanobu - Egami Tatsuo (Егами Тацуко)
Kohinata Fumiyo - Suetsugu Takayuki (Суецугу Такаюки)
Yashima Norito - Endo Kenji (Ендо Кенджи)
Kadono Takuzo - Ushimaru Yutaka (Ушимару Ютака)
Kodama Kiyoshi - Nabeshima Toshimitsu (Набашима Тошимицу)

Сюжет: Курю Коей е млад обществен обвинител, който бива прехвърлен в прокуратурата в Токио. За разлика от колегите си, Куриу мрази костюма и вратовръзката, които заменя с дънки и яке. Често пренебрегва стандартните процедури, но брилянтните му инстинкти и решителност правят от Курю перфектния прокурор. Той демонстрира силно чувство за справедливост, а идеализмът му оказва огромно влияние върху колегите в офиса.
Амамия Маико, неговата асистентка, се стреми да бъде повишена в заместник-прокурор. Отначало тя е, меко казано, озадачена от странните методи на работа на Куриу и отношението му към сериозността на професията на обществен обвиненител като цяло. С течение на времето обаче общата им дейност изглажда нещата помежду им, превръщайки ги в любов.

П.С: „This drama is filled with it all; love, laughs and lots of emotion.“ -- Fuji TV smile.gif

Интересни факти:
„Hero“ държи рекорда за най-гледана телевизионна драма в Япония за последните 25 години със среден рейтинг от 34,03%. Успехът й води до заснемането на кино-продължение през 2007 г. „Hero the Movie“, като филмът достига #3 в годишната кино-класация в страната.

Утада - дамата, която изпълнява “Can you keep a secret?” - прави актьорския си дебют в 8 епизод. Тя е в ролята на келнерка (в сцената с вечерята на покрива) и се появява в кадър само за 14 секунди. Това обаче превръща епизода в най-гледания от сериала, с рейтинг от 36,8%. Продуцентите й отправят предложение да продължи с участието си, но тя отказва с мотива, че актьорството не е пътя, който би желала да следва.
 

Свали с английски субтитри :click:

 

Свали с руски субтитри :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:


* Перфектен Кимура, поредната роля, която му пасва идеално!

enjoy

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ауч, бях се зарекла аз да направя темите на всички сериали на Кимура, но ме изпревари с този.

Определено ще го гледам, веднага след този, който гледам вмомента. От извесно време му се каня. Особено филма направен като продължение на този сериал има много висок рейтинг. Вярвам, че ще си заслужава. Явно Кимура Такуя много внимателно подбира участията си, защото всичко, което съм гледала до сега с него си е заслужавало. Очаквам да видя Спиди, Ирето и Блеки скоро с включване и в тази тема

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже съм фен на Кимура, този сериал вече съм го отметнала.

Не мога да кажа, че сюжетът е нещо изключително. През цялото време се опитвах да разбера, защо този сериал е любим на японците, а Куриу е нещо като "национален герой" . Беше любопитно откъм факти, тъй като става въпрос за ядрото на Токийската прокуратура. Може би хубавото на този сериал е, че разбива стереотипите и създава усещане за справедливост /което така ми липсва тук в моята родина/. Всички в този "отбор" са хора със своите силни и слаби страни. Имах донякъде чувството, че съм в комикс, особено като се сетя за Шибаяма /как мило звучи на бълг /

А какво ще кажете за бармана. Беше просто жесток с неговото Разбира се, имаме. В началото не се забелязва, но постепенно започваш да чакаш кога щепроизнесе отново репликата си.

За кой ли път се възхищавам на умението на японците да говорят простичко за сложните неща. Май че пак успяха да ми промият мозъка.

Тук Кимура не е толкова секси, но пак си е готин. /Наистина положителните герои нямат навика да се преобличат и изкарват сериалите доста скромно

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, да, бармана беше велик!!!

Съгласна съм на 100%. През цялото време се пънах да намеря нещо, което наистина да ме впечатли, но ядец! Някак блед ми се струваше в сравнение с другите на Кимура. Е, много ясно, че той пак си беше пич, но друго много-много не видях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нормален японски сериал

Сериалите с Кимура са с най-висок рейтинг. Аз съм гледала само този и "Гордост"....

Имам чувството, че и в "Забранена любов" да го пуснат да играе, и той ще има убийствен рейтинг в Япония.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като истински фен на Кимутаку у този серял си мина по реда при мен :) Можеше да го докарат до още някоя и друга серийка, много приятно сериалче. Жалко че няма бг събс, на английските едва смогвам да ги чета, просто се сменят много бързо :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-дълго гледаният сериал от мен засега - близо 6 месеца . Просто правната терминология на английски е уникално добро преспивателно след работно време :lol: :lol: Кимура пак се показа че е (поне за мен) азиатския Джони Деп.Няма негова лоша роля, но на мен този сериал ми дойде малко сухичък. Прокурор Курию образоваше прокурорите из страната ,че многото мислене,сляпото следване на законите и фактите не намират истината.Доста наивно ми дойде че вадят показания от няколко разговора.Във спешъла които май по-късно е сниман от новите прокурори много преиграваха че чак ми се догади. И не на последно място бармана този човек е епичен ! Няма друг такъв останах с впечатлението че ако му кажат '' Една шкембе чорба и мусака'' ще ги направи на момента :lol: :lol: :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като абсолютна фенка на Кимура моля за Поооооооооооооооооооооомощ, не мога да изтегля сериала с руски субтитри, нещо не ми се отваря. Дайте нещо на руски дето ще мога да си го дръпна. Ако го има с български ще е още по-добре!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...