Jump to content

Hanasakeru Seishounen (2009-2010)


Recommended Posts


change.jpg

В разцвета на младостта

Тип: TV
Епизоди: 39
Аудио: Японско
Излъчен: Apr 5, 2009 to Feb 14, 2010
Продуценти: Studio Pierrot
Жанрове: Драма, Романтика, Shoujo
Продължителност: 24 мин.. на епизод

Резюме: Каджика Бърнсуорт прекара първата част от живота си на Карибите заедно с леопарда си Мустафа.

Когато се връща при баща си в Ню Йорк, той решава да я омъжи по сметка.
Предлага й да се срещне с трима кандидати...
 
:essub: 

 

ОНЛАЙН С БГ СУБТИТРИ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много бързо се гледа анимето и е много приятно....а опенинг-а директно ми е в любими! От доста време си търсех нещо подобно! :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Макар и с английски субтитри (което си беше истинско мъчение за някой, чиито английски не особено добър) и по-бавничко го изгледах най-накрая! Страхотно филмче. По принцип аниметата не са ми в спискъка за гледане, но този филм обърна мнението ми на 180 градуса. Отдавна не бях гледала нещо, което да ме заинтригува толкова. Имаше си от всичко... романтика, екшън, дворцови интриги... И впъреки, че не разбирам мого (признавам си без бой) мисля, че графиката беше много добра. А двете песнички в началото и в края на всяка серия... е тях ще си ги припявам още доста време :D

Ако някой се интересува, свалила съм ги тук

Началната песен

Финалната песен

 

 

Най-много съм се смяла, когато Каджика започна да приготвя специалната си супа... олее, как не ги натрови тия момчета, незнам...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За пръв път гледам аниме, но много ми хареса. Тези четиримата сладури много ми напомнят за F4 от "Boys before Flowers". А тази начална песен... В началото, като четох коментарите, се чудех какво толкова ви е харесала, а сега не мога да си я избия от главата :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това аниме се изстреля на върха на класацията ми! Викам си аз да изгледам първи епизод поне заради песента и после втори, и трети, и... така не усетих кога минах двайсети... Страхотно е! Изобщо много са се постарали, а и Каджика се оказа може би единствената героиня, която с нищо не ме подразни, защото излезе от закостенелия стереотип на добронамерената хамавщина, която само циври и чака някой да я спаси! Обожавам я... ей, така трябва да се бориш за мъжа на животта си, бря! Какво ли нямаше в анимето - напрегнато действие, интриги, любов... изобщо зашеметяваща история, макар всеки да знае как ще свърши, пътят до този край е наистина очарователен. А даже като изгледах последния епизод се зачудих колко интересно ще е да направят и една сериалка по него, щото почти през цялото време Ли-рен така ми биеше на Мацуда Шота - като нищо ще се справи, притежва абсолютно същото резервирано излъчване, макар че и Тецуджи Тамаяма би се справил...

 

За да не съм съвсем пустословна...

Japan+young+actor+Shota+Matsuda+_14_.jpg1HS-LiRen2.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Със сигурност някой ден ще му дойде времето за филмиране. Тъкмо изгледах мюзикъла, правен по анимето и няма да е зле да погледна оригинала, колкото и много да ми се струват 39 епизода. Все пак, мюзикълът свърши по средата на историята и ще трябва да чакам втория стейдж, за да разбера, каква е развръзката.
Не знам за Шота, дали би паснал на ролята, но на сцената Юки Кубота изглеждаше префектно като Ли Рен .


4a385fc823c90cf0.jpg
25c0ce1bd8d3c1ac.jpg
97ac6c0cc460bbd4.jpg
f13b003e735a2229.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този мюзикъл от чисто любопитство си го бях набелязала, но каста така ме стресна на прима виста, че само с набелязването си останах, но само заради анимето ще му дам шанс, защото ми е в челната тройка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Анимето много ми харесва засега. С нетърпение чакам следващите епизоди. Големи благодарности на екипа заел се с превода.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Издържах около 10-12 минути, при това с превъртане. Не е моят тип аниме, но останах с много добри впечатления от превода, така че феновете няма от какво да се оплачат. :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много готино аниме, хареса ми, че имаше достатъчно екшън и дори лигавщините от сорта на "тоя или оня красавец искам" бяха на заден план и съвсем малко. Красавците участваха активно в задачата да възкачат принц Румати на престола. Като цяло героите бяха в повечко, доста от тях не запомних, особено онези, участващи в различните фракции (едни с краля, едни против, други с единия принц, трети пък с малкия принц, други с Наджейра, военни отряди, църковни клики и играещи двойни игри, кланове, бивши любовници, гадни сестри и бизнес групировки... уау) Единствено не можах да преглътна образа на Тораноске. Беше нарисуван като 12 годишен крякащ сополивец с къси гащи (дори пред царските особи), какъв бодигард трябваше да представлява, изумявам се?!
Очичките на Румати и Каджика бяха наистина страхотни!

Много цунки на Мел за бързия и страхотен превод. Искрено се разчувствах накрая... :icon_sunny:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:yes:  Напълно си заслужаваше! И то главно защото наистина нямаше елемента "тоя за мен, а приятеля от детството да страда" и тъй нататък с другите неща, характерни за жанра. Много приятна изненада. Как да не го глътнеш за... няколко седмици поне ми е отнело xD Или го сложи месец - започнах ли го, нямаше спиране просто, обсебващо... макар че никой няма да ми повярва, че съм превеждала по около 5 епизода на ден, но карай, свикнала съм xD

Сега мисията ми е да намеря подобно аниме, но никак не ми се удава... онова китайското, пак му забравих името, може би се вписва, но пък му е преведен първия сезон... така не е честно!

Поне опекох дискчетата с Каджика и няма да ми липсва  :xaxa:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен шоджо романс. Веднага ми стана любим. Хареса ми това, че тук бяха наблегнали на дворцовите интриги отколкото на това главната да се чуди кой от всичките мъже иска (което много ме дразни в останалите шоджута). Каджика не беше някоя слабохарактерна героиня, а си имаше собствено мнение и го отстояваше. Всички герои претърпяха удивителна промяна от началото до края.

Освен Каджика друг любим герой ми стана Румати. Много ми хареса как го бяха нарисували (особено очите :896767: ) и ми се искаше

Каджика да остане с него, но пък те се оказаха братовчеди. :28558:

 

Определено ще го изгледам пак. Огромни благодарности за субките. :xaxa:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...