- (12 Страници)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Последна »
Варненци, да му гаврътнем по бира?
Публикувано: 09 май 2010 - 10:37
Идеята е такава.............да се съберем другата седмица някъде, кой за лафа и за спорта, кой да се уговорим, как ще пътуваме за София за пейнтбола или тези който ще ходат в Пловдив за деня на музеите.
Очаквам предложения за ден, час и място.............
Очаквам предложения за ден, час и място.............
Публикувано: 10 май 2010 - 08:08
CVSTOS, на 10 май 2010 - 09:01 , каза:
На драго сърце, но не съм във България в момента. Иначе и трите предложения се чудесни! София, Пловдив и Варна! 
Това е стара тема, Просто е прехвърлен само първия пост
Иначе сбирки си правим редовно, но следващата по-голяма, ще е сигурно по време на феста, тия дето няма да ходим
Ще се радваме да се присъединиш към нас някой път
Публикувано: 13 май 2010 - 07:01
Здравейте варненци! Преди малко Уни_Кат е видяла на центъра пред Тропса група японци, предимно дами, облечени в Юкита. Взела е координатите на организатора на групата, който й е обещал до неделя да се обади и да се видим поне за час. Аз съм на линия за среща с тях. Всеки от вас, който също има такова желание, нека да ми пише на лично и да ми даде номер за връзка. Имайте предвид, че въпросното събиране ще се осъществи за кратко време и трябва да имаме готовност събота и неделя да се видим с тях. Ще имаме възможност да питаме каквото ни душа иска и вероятно ще има и преводач. Очаквам да ми пишете
Публикувано: 14 май 2010 - 02:04
Така, въпросните госпожици са тук във връзка с провеждащия се в момента 32-ри Майски хоров фестивал, така че освен, че можем да поговорим с тях, бихме могли ид а ги чуем
Тук открих и програма на феста, от която обаче, за съжаление не се разбира, койт знае какво: http://www.moreto.ne...nts.php?n=84402
Предполагам все пак,. че за ентусиастите най-подходящ ще е концертът в неделя. Предполагам, че нашите хора ще са там, дори и да не са сред лауреатите
Целувки на всички!
Предполагам все пак,. че за ентусиастите най-подходящ ще е концертът в неделя. Предполагам, че нашите хора ще са там, дори и да не са сред лауреатите
Целувки на всички!
Публикувано: 16 май 2010 - 07:23
Въпросните японци ми вързаха тенекия...никакви не се обадиха, а уж обещаха. Трябваше да го накарам аз да си сплетем кутретата, ама забравих /нали го нямам изградено като навик/. Ще ми се да прехвърля вината върху преводачката им или натовареният им график, но това не намалява разочарованието ми.
Публикувано: 17 май 2010 - 10:12
Уважаеми съграждани,
След като установихме, че поради една или друга причина, повечето от нас, няма да посетят феста в Пловдив, беше взето решение да се организира алтерантивен бирен фест по същото време.
За сега сме достигнали до следните уточнения: 22.05.2010, плажа на Аспарухово в късния следобед.
За повече подробнности, следете темата.
Наздраве
След като установихме, че поради една или друга причина, повечето от нас, няма да посетят феста в Пловдив, беше взето решение да се организира алтерантивен бирен фест по същото време.
За сега сме достигнали до следните уточнения: 22.05.2010, плажа на Аспарухово в късния следобед.
За повече подробнности, следете темата.
Наздраве
Публикувано: 17 май 2010 - 05:08
Pammy, на 17 май 2010 - 05:54 , каза:
Трябва само да обясните с какво можем да се придвижим до там (Аспарухово), защото аз оставам без кола и на всичкото отгоре не съм пътувала с автобуси във Варна и нямам никаква идея как да стигна до там. 
Предполагам, че всички ще ходим с градския транспорт или таксита
Не би било честно, иначе, спрямо шофьорите, все пак отиваме на бира
Автобус No 2, който ходи до Аспарухово, спира на пощата.
Забравих. Половинките и децата също могат да присъстват
Плаж голям, малчуганите има къде да тичат
Публикувано: 17 май 2010 - 07:15
Uni_Cat, на 17 май 2010 - 05:47 , каза:
А защо аспарухово? 
Как да ти кажа..........предложиха.......ни не отказахме.
Първо е приятно, после ще е по-спокойно, като се има предвид това, че са 3 за някой 4 почивни дена.........ще ми регата и ще е пълно с народ.
Последно ходих там есента и има много приятно заведение с добро мезе за бирата.
Дарито живее наблизо и ако се наложи ще иде да запази маса.
Но ако някой скочи с по-добро предложение не е късно да променим мястото........само не забравяйте, че на някой ни се налага сме с децата.
- (12 Страници)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Последна »

Влизане
Регистриране
Помощ

Множествено цитиране