Jump to content

Summer Wars (2009)


air

Recommended Posts

116751l.jpg

 

 

Заглавие: Summer Wars

Канджи: サマーウォーズ

Тип: Филм

Жанр: Комедия, научна фантастика

Година: 2009

 

Кенджи е математик провалил се за малко на олимпиада по математика. Никога не му е вървяло с жените и когато най-красивото момиче в училище го кани да ѝ помогне с една работа в провинцията, той приема без да се поколебае.

Но забравя един важен момент, не попитва за какво става въпрос и когато разбира, вече е късно, няма връщане назад. И започват летните войни.

 

:subs:  Свали с български субтитри: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами на мен ми хареса,малко лигаво на места,но изтърпях.

През първите 20 минути му давах 10/10,по средата вече малко се поизхвърлиха с някой работи,та 9/10.Края беше мега лигав,очакван и преувеличен,затова в крайна сметка 8/10.

ПП.Подчертавам че ми хареса,нищо че по писаното не личи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Епичен. Доста внушения са успели да вкарат, които човек просто не би очаквал от анимация, която си е пуснал за развлечение. Майсторски направен и задължителен за гледане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Амиии ... какво да кажа - Хареса ми! :D Голяма щуротия беше. Вече 5 мин. не мога да спра да се усмихвам и мога да кажа с чиста съвест, че си струваше. За човек който има представа какво е наистина да играеш MMO и бойни игри - цяло чудо е, че начинът по който представиха виртуалният свят O3 не ме подразни. Ама какво пък, филмчето си е направо семейно, така че дори най-малките и по възрастните ще му се зарадват. (без значение дали разбират какво се случва) Частта с войните е наивна (безспорно), представена е много фантастично, но мисля че добре се получи накрая. Колкото и да се чудя, не знам защо ми хареса толкова. Може би това, че бяха представили светът на игрите в някаква по-сериозна светлина и това че модерните герои са някакви нърдове зад клавиатурата. :lol: И въпреки всичко, готината мацка спаси света чрез игра на кой-кой. :lol: А аз с карти ханафуда съм си играл и точно на кой-кой е супер важно какви карти ти се паднат (не е толкова до умение... макар че със всички карти по принцип е така) Абе друго е важното, аз само глупости говоря. Гледайте и вижте сами. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятно,забавно,леко филмче. Изобщо не бях погледнал за какво ще иде реч в филма,а по постера помислих,че ще е нещо от типа американски комедии къде се събират фамилията и си правят номерца и прочие. Та ,това с виртуалният свят и т.н ме изненада доста,но в никакъв случай не ме подразни. Останах доволен от филма,макар че имаше още какво да се желая. Все пак го препоръчвам на тези ,които се чудят как да убият два часа от времето си :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...