Jump to content

Full Metal Panic! (2002-2018)


Recommended Posts

75259l.jpg

 

Full Metal Panic! SAGA

 

Оригинална творба: Гато Шоджи
Озвучават: Секи Томоказу, Юкино Сацуки, Юкана и др.
Тип: ТВ + филми и други
Жанр: екшън, комедия, сай-фай
AniDB и MAL: AniDB // MAL
Държава: Япония
Година на начало: 2002
Епизоди: 24+
Времетраене: 24 мин. на епизод
Резюме: На пръв поглед Канаме Чидори е едно нормално 16-годишно момиче. След като е загубила родителите си, тя живее сама в Япония, където посещава местното училище и живее спокоен и типичен за един тийнейджър живот. Без да подозира, тя спада към малък и изключително рядък брой хора, които се раждат с огромно познание. Става дума за бази от данни за така наречената "Черна технология", която е с десетилетия и дори столетия по-напред от настоящето.

Когато самоличността на Чидори бива разкрита от терористична група и е въпрос на време наемниците да дойдат за нея, организацията "Митрил" изпраща младият 16-годишен сержант Соске Сагура, който има за задача да предпазва младата Чидори, без тя да заподозре заплахата, която я грози.

 

Линкове: 

- в момента не са налични подходящи -

(При интерес, попитайте в коментар дали все още може да се открие)

 

___________________________________________________________


Лично мнение: От години не се бях смял толкова, колкото на това аниме!!! Горещо го препоръчвам дори и на хора, които не си падат по меки-те (като мен)! Гледайте го няма да съжалявате...

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Анимето е доста добро.Давам му 8/10,и то само и единствено заради края.Някакси незавършено ми се струва.Много неща останаха неизяснени,а май няма надежда да излезе нов сезон Crying or Very sad Някой може ли да ми каже от каде да си намеря мангата или романите?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е то мангата е само към 50-тина чаптъра, които обхващат историята от първи сезон и няколко истории от Fumuffu. След това мисля, че имаше още няколко отделни серии, които обхващаха като цяло историята от 2-ри и 3-ти сезон.

Ето ти Линк за първата част.

 

Колкото до новелите - четох, че били супер добри и историята в тях се оплитала доста. За жалост обаче се намират мисля че само 2 от тях из нета. На английски са, но са трудни за откриване. Линк не ми се намира за жалост...

Но не ти препоръчвам да четеш новелите - първо не са завършени още и второ не се намират всички из нета. Само ще те хване яд, че ще четеш до един момент и после няма да можеш да продължиш, защото или го няма в нета или не е излязло още. :roll:

 

п.п. Аз сгреших, като четох спойлерите, че ме хвана яд после...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди малко приключих с над 10-часовия маратон на това уникално аниме и мога да кажа, че останах супер доволен. Пълнокръвни персонажи, жестока комедия и не на последно място - екшън. "Фумофу"-то тотално ми изкърти паркета от смях. Всичките епизоди бяха толкова абсурдни, че се хващах да се хиля, даже когато не ги гледам, а само си ги припомням. :lol:Моля ви, кажете ми, че ще има продължение!

 

Оценка 10/10.

 

П.П. Въпрос към мъжката част: Теса или Канаме? :wub: (по принцип не бих върнал и двете, но май Теса ми е по на сърце) :lol:

 

П.П.2. Соске е пълен олигофрен. :28558::slap:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...