Jump to content

Recommended Posts

2009083119384192.jpg

Bi Sang / Emergency

 

Познат още като: Fly High

Жанр: романтичен, драма
Държава: Корея
Година: 2009

Режисьор: Park Jeong Hun


В ролите:

Kim Bum - Shi Bum

Bae Su Bin - Ho Su

Kim Byul - Su Kyeong

Lee Chae Young - Su Ah

Ши Бом е амбициозен актьор, който в същото време се грижи и иска да защитава своята истинска любов Су Кьонг. Су Кьонг е момиче, което e съсипано от аферите на баща си. За разлика от предишните си роли, тук Ким Бом се превъплащава в мъж, който би направил всичко за любовта си.
 

 

 


kimbum86.jpg
bisang-stills02.jpgbisang-stills07.jpg


:essubs:

 

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

С РУСКИ СУБТИТРИ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филма го гледах на два пъти. Просто първия път не го издържах. Викам си не съм в настроение явно. Пуснах го втори път, успешно го изгледах. :unsure: Принципно, да си призная, даже не ми се коментира филма. Тотално разочарование. Толкова слаб филм отдавна не бях гледала. Даже и присъствието на Ким Бум не успя да го спаси. Много недообмислен сюжет, изключително слаб сценарии. Режисьора сигурно е страдал от дълбока депресия, защото цялата лента беше страшно подтискаща. Имаше някакви сцени, дето въобще не бяха на място. Супер разхвърлян сюжет и липса на дори и капка логика. На моменти въобще не разбирах какво става, че се наложи да връщам назад, че да схвана поне малка част от случващото се. Тотална кино дупка. Съжалявам, че му отделих толкова много време, първо да го изгледам целия филм, и после да се опитам да осмисля, какво точно гледах. Единствено мога да похваля играта на Bae Su Bin (в ролята на Хо Су). Той беше единствения, чиято игра беше убедителна. Даже и Ким Бум не ме впечатли изобщо, очаквах да покаже повече като актьор. Ама то на тоя слаб сценарии, какво ли и да показва, горкия...

А на края на филма, просто ми идваше да обеся някой....

 

...нашето момче мина през какво ли не, заради любимата му "кукувица", и накрая умря, и то супер нелепо... а девойката му и ръкопляска на всичкото отгоре...Изтрещяла работа. И последните кадри с тая плажна идилия..... изобщо не схванах замисъла й. Стори ми се много неуместно лепната накрая, ей така, колкото да не развалят вече безсмислената концеприя на филма.

 

Накратко, филма го препоръчвам за гледане само в случаи, че няма човек нещо интересно, с което да си уплътни времето. Но като се замисля, по-добре си подремнете ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен не беше чак толкова зле....най-голямата грешка може би беше,че действията се развиваха преееекалено бързо! От време навреме се чудех "Сега пък какво стана?" :blink: ...но след това се ориентираш малко по малко.

Въпреки,че се навих да го гледам заради Ким Бум най-голямо впечатление ми направи Бе Су Бин,който страхотно се справи в ролята на наркоман.... и дезориентиран човек. Буми също се справи много добре...ролята му постепенно се променяше,но любовта му към момичето - не. Само не разбрах другите 2 мацки защо трябваше да ги слагат...не обогатиха историята кой знае колко ...

Все пак не съжалявам,че го гледах..струваше си най-малкото за да видя Бум в друга роля ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоя филм направо не знам какво да кажа...може би ще е по-добре да визуализирам мнението си в тоя спойлер след като го изгледах или ако бъда точен след като го зарязах и изтрих след 30 минути скука:

boza1.gif

 

Като си спомням с какви добри впечатления останах от Ким Бум след ролята му в БОФ понеже персонажа му и историята с приятелката на Джан Ди ми беше едно от любимите неща в този сериал направо не знам как може толкова да ме разочарова в последно време и с Падам Падам и с този филм сега. Стискам му палци да попадне на по-добър сценарий в следващият проект в който участва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С две думи: хареса ми. Основната идея на филма е много силна и ми направи ярко впечатление. Може би и затова не се губих твърде по детайлите.

 

 

Някой беше писал, че накрая героят умрял. Е, не беше такъв краят.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...