Jump to content

Recommended Posts

oQyw6f.jpg

 

Love & Marriage

Заглавие: 연애결혼 / Yeonae Kyeolhon / Love Marriage
Познат още като: Date, Marry / Love Match / Match Maker's Lover
Жанр: Романс, комедия
Епизоди: 16
Излъчван: от 25 август 2008 до 20 октомври 2008

Участват:
Kim Min Hee като Lee Kang Hyun
Kim Ji Hoon като Park Hyun Soo
Yoon Se Ah като Seo Hwa Young
Park Ki Woong като Yin Kyung Hwan

 

И Канг Хьон работи във фирма, която намира партньори на разведени мъже и жени. Запознава се с бракоразводния адвокат Пак Хьон Су и животът на двамата се заплитат.

:essub:

 

Свали с български субтитри :subs: :click:  :click:

Онлайн с български субтитри :subs: :click: :click:

С български и английски субтитри :click:
С руски субтитри :click:

 

Лично мнение: Откакто върви Stars Falling From the Sky (където участва Kim Ji Hoon), все ми се искаше да намеря нещо друго с него, което да гледам. Love & Marriage е доста симпатичен сериал - липсва му постоянното преувеличаване и сърцераздирателната душеизстискваща драма между главните герои. Стори ми се много човешки и много ми хареса как се развиват отношенията между Kang Hyun и Hyn Soo. В същото време е много лек и забавен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук главните герои бяха една от най-милите и симпатични двойки, които съм гледала в корейски сериал. Такова сходство имаше между тях, толкова добре се допълваха, че постоянно те карат да се усмихваш на милите им изражения.

 

 

Изпълваха сърцето ми, когато се усмихваха един на друг и се държаха за ръце.

 

В сюжета имаше достатъчно необичайни случки и отношенията между всички герои бяха много естествени, та си беше истинска радост да се гледа - всички 16 епизода... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук главните герои бяха една от най-милите и симпатични двойки, които съм гледала в корейски сериал. Такова сходство имаше между тях, толкова добре се допълваха, че постоянно те карат да се усмихваш на милите им изражения.

 

 

Изпълваха сърцето ми, когато се усмихваха един на друг и се държаха за ръце.

 

В сюжета имаше достатъчно необичайни случки и отношенията между всички герои бяха много естествени, та си беше истинска радост да се гледа - всички 16 епизода... :)

 

Няма как да не се съглася с lavender. Този сериал показа корейците от една супер-романтична страна. :rolleyes:

Бих допълнила, че това е корейският сериал с най-много целувки между главните герои. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сладък! Истински, близък, мил! Искрен и топъл!
Интересна ми е професията “сватовница”, то май само от  филмите знам за нея. А комбинацията сватовница – бракоразводен адвокат ми прозвуча още по-любопитно и доволно потрих ръчички, като прочетох резюмето. Колко разочарована го оставих, обаче, като видях, че няма бгсубтитри! Още повече, че е с един от любимците ми. Добре, че скоро открих руските сайтове за филми онлайн /и добре, че след толкова години все още разбирам езика :28558: /. Очакванията ми се оправдаха с лихвите. Нищо и никаква история, но когато е майсторски разказана – удоволствието си струва. Е, да не забравяме и красивите актьори и добрата им игра. Главната - Kim Min Hee - виждам за сефте, но съм напълно доволна. Добре играе момичето, само дето е леко кокаличева, ама аз я гледах в лицето. Пък то едно универсално – беше невзрачна и красавица, глуповата и умница, унила и сияеща, изобщо - многообразна и интригуваща. Героинята й ми допадна - напористо и борбено момиче /не нахалница/, но чувствително и с добро сърце. Нито за миг не отделих актрисата от образа, високо ценя такава игра. Kim Ji Hoon, каквото и да кажа за него, ще е малко. Още като го видях в Звездопада беше истинско откритие, без забележки към каквото и да било. Скоро приятно ме изненада в Красивия съсед, яд ме беше само, че не е в главна роля. И сега тук пак си е перфектен. Много му върви образа на железния адвокат, много! Толкова естествен, мил, чувствителен, но и сериозен, уравновесен и спокоен. Пък и красавец!!! Как добре му стои костюма,  пък по риза е още по-хубав, пък по душ /не пропуснаха пак/ – айгууу! :i love this: Дано има още такива нови проекти, няма да ми омръзнат. Учудващо добре представиха отношенията между двамата - без престорения прекален корейски свян, така естествено, искрено и мило.

Този сериал е един от малкото, които радват с добра втора, че и трета линия на актьорския състав – все хубавци и хубавици /или героите им ги направиха да изглеждат такива... /, и добре играха всички, нашето момиче в движение си ги групира х2, нали е “сватовница”.

Имаше няколко незабравими момента, дето много се смях: култов е разговора на трите приятелки с шоколадените маски /какво мучене падна, за да не си мърдат лицата :rofl: /; главната като улови главния за яката - “голяма риба” на кукичката; бившия, дето тя все го биеше, приклещен през врата.
Селиалът е чудесен, горещо го препоръчвам!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех, какви приятни сериали са правели 2008 година корейците.

Щъркелите тогава още не са носели децата, нямало е айдъли, за които да пишат елементарни сценарии, с елементарни реплики и ПШХ-то сигурно е играла ученички от началното училище, защото и рибешките целувки не са били на мода, а нормалните  ги има даже  в изобилие.

Та,  забавен и разтоварващ, зареден с позитивизъм сериал с много добри актьори, много комедийни моменти и естествени взаимоотношения, без  сълзи, сополи. кухи лейки, пепеляшки  и всичките глупости от тоя род, така модерни напоследък

 

Чак на края загрях, че всъщност главната е същата Kim Min Hee, която разведе двойно по-възрастния от нея известен  режисьор миналата година и с това се зачеркна от картата и макар, че двамата обявиха любовта си след като спечелиха втора награда в Кан, в Корея не ги отразиха, а напротив  ги заклеймиха след шумен скандал, с вмешателството и на бившата съпруга. Жалко- много добра  актриса!

Благодарско за превода(определено си е струвало) :up: и допълнително за онлайна на Мрън. :kissy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обновен плейлист за онлайн гледане: тук, тук. :) :happy:

 

Редактирано от bealonenomore
Добавям в първия пост :)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо да благодаря на felicyti, че обърна внимание на този сладурски сериал. Не беше ми попадал досега.Според мен заслугата за позитивното настроение, което създава сериалът е основно на главната героиня. Както казва

На 16.06.2013 г. at 18:14, kitket написа:

Пък то едно универсално – беше невзрачна и красавица, глуповата и умница, унила и сияеща, изобщо - многообразна и интригуваща. Героинята й ми допадна - напористо и борбено момиче /не нахалница/, но чувствително и с добро сърце. Нито за миг не отделих актрисата от образа, високо ценя такава игра.

Разбира се и другите образи бяха добри. И аз го препоръчвам с две ръце

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...