Jump to content

Recommended Posts

p7910228_p_v7_aa.jpg

True Legend

Жанр: Action, Drama, History
Година: 2010
Държава: China
Режисьор: Woo-ping Yuen
В ролите: Man Cheuk Chiu, Xun Zhou, Michelle Yeoh, Xiaogang Feng, Andy On, Luxia Jiang, Chia Hui Liu, Ka-Yan Leung, Will Liu, Jay Chou, Xiaodong Guo, Cung Le, Jacky Heung, David Carradine

.: Резюме :.
В края на династията Цин, героят от войната Су, се завърща у дома при любимата си жена и техният новороден син. Шест години по-късно отмъстителния му доведен брат Юан се връща от войната неузнаваем, използвайки Тъмно бойно изкуство наречено Петте Отровни Юмрука, тежко ранява Су като разплата за една дълга и тъмна семейна история. Су и съпругата му бягат, за да спасят живота си, но синът им е пленен. В продължение на много дълги и трудни месеци, Су се възстановява от раните си и подобрява уменията си, с помощта на мистериозен брадат мъж и неговия ученик, Бог на Ушу с невероятно бойно изкуство. Но дори и с това обучение, Су не е в състояние да спаси живота на жена си, когато тя отива, за да спаси синът си. Напълно разбит от мъка, Су се скита по улиците като пиян просяк. Това е така, докато синът му е отново заплашен, и пияния Су призовава всичките си бойни умения да го спаси, и несъзнателно създава един нов стил в бойните изкуства, завинаги известен като Пияният юмрук.

imdb.gif

Свали филма

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този филм ми хареса до средата, после нещо се наруши в целостта му и все едно гледах грубо съшити две части... Не знам защо Yuen Woo Ping се е рашил на такова структуриране, но иначе имаше много добри бойни сцени (макар и подпомогнати от жици), въпреки предсказуемия сюжет :) Vincent Zhao (Chiu Man Chuk/ Zhao Wen Zhou) е доста подходящ за ролята на Просякът Су - поне движенията му са доста плавни и си личи, че е тренирал бойни изкуства :) Но иначе, очаквах повече от режисьора на филма - може би съм малко предубеден, но така се получиха нещата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...