Jump to content

Права и задължения на потребителите


Recommended Posts

Общи права и задължения на потребителите

 

1. Да публикуват своите теми и мнения в правилните раздели и с текст на кирилица.

2. В постовете си да пишат с установения за форума стандартен размер и цвят на текста.

3. Да уважават мнението на останалите потребители, модератори и администратори. Коментари, които са обидни и накърняващи доброто име на потребители или сайта, ще бъдат премахвани, а авторите им санкционирани. 

4. Да не се намесват в работата и решенията на модераторите.

5. Да не публикуват теми и постове, съдържащи само и единствено емотиконка, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени изказвания.

6. Да пускат темите си в съответствие с изискванията на разделите.

7. Да не публикуват мнения, несвързани със зададената тема.

8. Тематиката на сайта е на първо място източноазиатското кино. За странични дискусии използвайте чата и съответните раздели на форума.

9. Забраняват се всякакви опити за реклама с комерсиална цел.

10. Заявки и запитвания дали и кога ще има български субтитри не се толерират. Субтитри за филми и сериали, правени от името на Eastern Spirit, са собственост на техните преводачи. Не ги качвайте в други сайтове без изричното им позволение!

 

 

 

Специфични права и задължения

 

 

 

1. Добавяне на картинки в постовете: без ограничения в броя за пост, но ако са повече от 5 да са или умалени с тагове, или скрити в спойлер код. Максимална ширина на картинка, която не е смалена или скрита - 700 х 500 пиксела. По-големите снимки ще бъдат автоматично оразмерявани. Ако премахвате автоматичното оразмеряване, ще бъдат оразмерявани от екипа без предупреждение.

2. Добавяне на клипчета в постовете: до 2 в пост. Ако са повече - да са скрити в спойлер код. При нарушаване на правилото модераторите имат право да крият в спойлер целия пост без да предупреждават за това.

3. Добавяне на аватари: да нямат расистко, порнографско или обидно съдържание. Позволените размери не надхвърлят ширина от 180x180 пиксела и големина от 150 КВ. Ако ги превишите, форумът автоматично ще ги оразмери.

4. Добавяне на подписи: Подписите могат да съдържат до 5 реда (има ограничение от 255 символа) текст (малък или стандартен шрифт) и/или една картинка. Големината на картинката не трябва да е по-голяма от 500 пиксела дължина и 150 пиксела височина.
4.1. Текстът в подписа трябва да отговаря на същите условия, както и този в самите постове (заплахи, обиди и т.н.)
4.2. При използване на линкове, трябва да се съобразявате с текстовите ограничения изложени по-горе. Линкове към дразнещи страници (pay2click сайтове, сайтове-игри, линкове, водещи към зловредни страници) ще бъдат премахвани.
4.3. Видео в подписите не се допуска.
4.4. Подписи и аватари, които не отговарят на изискванията, подлежат на корекция/триене от екипа, без да бъде уведомяван потребителя.

* Темата може да бъде допълвана по всяко време. Смятам, че всички имат достатъчно чувство за самоконтрол, за да знаят къде е границата. Пожелавам на всички ви приятни мигове във форумите на Eastern Spirit!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...