Jump to content

Recommended Posts

7qEQjf.jpg

Off Topic

The_Four_TVB.jpg



THE FOUR

Година на излъчване: 2008
Страна: Хонг Конг
Жанр: исторически, криминален, романтика, драма, екшън
Продължителност: 25 серии ~ 45 минути
Режисьор: Choi Chingsing

Участват: Gordon Liu, Raymond Lam, Ron Ng, Sammul Chan, Kenneth Ma, Kate Tsui, Natalie Tong, Selena Li, Shirley Yeung, Dominic Lam

Резюме: Сериалът е създаден по романа на съвременния китайски писател Wen Ruian за четирима полицейски служители.

Действието се развива в началото на 12 век, по времето на упадъка на Северен Song. Тогава на власт е последният император Hueytszun, известен като отличен художник, музикант, калиграф, гонител на будистите и привърженик на даоистите. В следствие на личните си интереси той занемарява държавните си задължения, което довежда до упадъка на страната.

Още в ранна детска възраст Безсърдечен е ранен и остава инвалид. Цялото му семейство е избито в следствие на заговор. Грижата за него поема бившият главен следовател Chu Ko от град Kaifeng. За да прехранва семейството си, Chu Ko е принуден да работи като учител по бойни изкуства. Той обучава Безсърдечен не само в любов към науките, но и на всички хитрини, необходими на един следовател, учи го на бойни изкуства, както и на мятане на метални оръжия. Chu Ko се надява, че закритото преди повече от 10 години следствено управление в град Kaifeng отново ще отвори врати и страната отново ще има нужда неговите способности. Но когато тази мечта става действителност, се оказва, че дори да притежаваш власт и пълномощия, борбата със злодеите и продажните чиновници не е толкова проста. Особено след като императорът е толкова слабохарактерен, а враговете на народа са негови приближени. За да подпомогне работата на следственото управление, Chu Ko събира изключителни личности. Четирима от тях се оказват гръбнака на това управление и стават известни под името "Четворката”.


С РУСКИ СУБТИТРИ
С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ
:essub:

 

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2

Редактирано от mrnkaloto
Обновена
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...