Jump to content

Recommended Posts

   dILVHyY.jpg     

 

Off Topic

Entertainer-Poster-3.jpg

                 

Entertainer (Ddanddara)

 Сценарист: Yoo Young A

 Режисьор: Hong Sung Chang

Канал: SBS

Епизоди: 18

Време на излъчване: 20 април 2016 - 16 юни 2016

Дни на излъчване: Сряда - Четвъртък 22:00

Държава: Южна Корея

Субтитри: български, английски, руски

 

Участват:

Ji Sung - Shin Suk Ho

Hyeri - Jung Geu Rin

Kang Min Hyuk - Jo Ha Neul

Chae Jung An - Yeo Min Joo

Jeong Man Sik - Songwriter

Gong Myung - Kayle

L.Joe - Seo Jae Hoon

Lee Tae Sun - Na Yeon Soo

Jeon No Min

Heo Joon Seok

Kim Ho Chang

Jeong Gyu Su

Sung Byoung Sook

Ahn Hyo Seop - Ji Noo

Ahn Nae Sang - CEO Byun

L.Joe (ex Teen Pop) - Seo Jae Hoon

Oh Jung Se

Kwon Na Ra - епизод 1

Lee Sun Bin - епизод 4

Park Eun Bin - епизод 18


Резюме: Шин Сук Хо (Джи Сонг) е режисьор в Топ Ентъртеймънт - голяма развлекателна компания, но намеренията му са да основе и стартира своя собствена фирма. В плановете му влиза и възможността да привлече тайно към нея известната бой-група Джаксън, но нещата се провалят с гръм и трясък. Той изпада в пълно отчаяние, но съдбата му изпраща подарък - песен, изпята от неизвестния Ха Нъл (Канг Мин Хьок). Останал без родители, ученикът живее при по-голямата си сестра Гю Рин и работи извънредно. Купищата проблеми в живота му го поставят в задънена улица до момента, в който той среща Сук Хо и приема предложението му да стане вокал на нова група.

 

Свали с български субтитри

Свали с български субтитри 2

Онлайн с български субтитри

Свали с български и английски субтитри

С руски субтитри

Онлайн с руски субтитри

 

Лично мнение: Чакам с нетърпения този сериал заради Джи Сонг и готиния барабанист на CNBlue.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стискам палци сериалът да излезе хубав. По описание звучи абсурдно като KMHM. :D

 

Oще един трейлър или каквото е там:

 

https://youtu.be/Um1AjsgD2Lk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днеска излезе новина за страхотната химия между Хйери и Джи Сънг. Ето снимките от снимачната площадка 

hyeri-ji-sung-.png hyeri-ji-sung-1.png

 Като спойлер ще сложа новината за тези, които искат да прочетат :)

 

Ji Sung and Girl’s Day‘s Hyeri continue teasing their captivating chemistry for SBS’ “Entertainer.”

New stills for the upcoming Wednesday–Thursday drama special were revealed on April 13. Previous teasers have showed the lead couple rocking out to Taylor Swift and yelling at a veteran singer.

The latest shots provide a taste of the slightly more intimate second meeting between Seok Ho (Ji Sung) and Green (Hyeri). They make deep and intense eye contact while appearing surprised to see each other, leaving viewers curious about the details of the scene.Despite their 17-year age difference, Ji Sung and Hyeri are said to get along extremely well. A representative of the drama production company reveals, “Even the staff members are impressed by how Ji Sung and Hyeri take care of each other. Ji Sung asks the camera team to shoot Hyeri from a flattering angle whenever they film together. To repay Ji Sung for his warm kindness, Hyeri is doing her utmost to show good acting.”

“Entertainer” is set to premiere on April 20.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

20 години разлика между главните актъори :slap:. Вярно в консервативните общества си ги харесват подобни неща и ги дават за пример, но са тръгнали вече да гонят турските сериали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, Тони Ан на колко беше :D

Не мисля, че има нещо нереално в подобни двойки, реалността не ги опровергава, даже изобщо. Хери не ми харесва, просто защото не е много добра актриса, но пък понякога с правилната роля, липсата на кой знае какъв талант не изпъква чак толкова. А мъжката половнка на главното дуо се е доказал в моите очи, ще гледам ако ще да е само за да видя дали ще се ''надиграе'' този път.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снимки на Канг Мин Хьок 

6PWX50.jpg

В интернет пише, че героят му ще е главен вокал на групата, която Джи Сънг ще създаде. А тази снимка се предполага,че е от сцената, в която ще видим дебюта на групата. 

 Мисля, че барабанистчето не съм го чувала да пее. Другите от CNBlue съм ги гледала по видеа в тубата, но за Мин Хьок нямам спомен. И ми е интересно да видя как ще се получи. Макар, че не пише никъде дали наистина той ще пее. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не им личи, защото Ji Sung е с повече грим и стайлинг от Hyeri. В реалният живот ок, хората си се обичат, но на мен в сериал не ми отиват просто. Дори просто като игра, не знам как могат да го изиграят. В Coffee House (2010) тръгнаха да залитат в тази посока, та добре че не го направиха, защото щяха да провалят сериала според мен. Има един много добър актъор Lee Bum Soo, който където и да го гледам все с някакви видимо по-млади актриси играе и сериалите се провалят... не съм сигурен дали съм догледал някой.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добър първи епизод. Действието се развива бързо. Джи Сънг направо завладява екрана не можеш да откъснеш очи от него. Рязката промяна на настроения, чувства всичко го предава по такъв начин, че героят му изглежда съвсем реален сякаш ще кажеш, че това наистина си е той и не играе. Няма никаква фалшивост и преиграване. Хйери не ми направи особено впечатление,

даже в сцената в съда така врякаше, че малко дразни. Смисъл изобщо възможно ли е да се държи така? Разбирам, че й е брат и й е тежко, но така да крещиш и да ходиш върху свидетелката все едно след малко ще я праснеш с нещо по главата, пред съдията идр.

 

. Канг Мин Хьок и за него за сега много не мога да кажа, тъй като той почти не проговори през 1 епизод 10-15 реплики я имаше  я нямаше. 

Любопитно ми е да разбера за историята със сексуалният тормоз. Той барабаниста, че не е виновен не е ама да видим какво ще излезе.

. И предателство от най - добрият приятел има. От върха стигаш дъното и всички, които си стъпкал или пренебрегнал по някакъв начин по пътя нагоре само чакат шанса да ти "се изплюят" в лицето.  Малко ама само малко ми напомни на една друга драма, която имаше този замисъл хората, които са я гледали ще ме разберат. Става дума за "Краля на драмата". 

И да не забравя Джи Сънг с тези бели модерни дрешки и готините очила бие по 10 младите айдоли + сцената в сауната ем брат на тези години това тяло направо си е много добре. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено убедителен, чак на моменти ми противее. Вихри се яко, а знаем, че си може да е и отрицателен. Сигурно към края пак ще ни вади душичките, по стара традиция - през очичките.

Обаче таз женска ми е трудна за храносмилане. Очевидно ще е образ по калъп, при това без много изисквания за игра, но дори и така пак ще е зор. И явно тенденцията с ужасния грим тип "малинки ядох, мамо" продължава, за мой ужас...

 

Син Мин като депресар ме смачква. Като го знам какво ведро и симпатично дете е, такъв жив-умрял ме натъжава. Сериозността също му отива, но твърде много меланхолия в конкретния случай ми тежи някак. Дано нататък го поусмихнат. :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първи епизод вече и с български субтитри

След 2 епизод не разбирам толкова ли бяха закъсали от към актриси, че точно тази Хйери са я избрали. Никаква химия между нея и Джи Сънг. Даже погледнато от страни изглежда все едно са двойка с Мин Хьок, а не брат и сестра. Сцената, където я спаси от колоездача, нали се предполага, че като е в ръцете му така се гледат в очите ала бала, че някакви искри трябва да прехвърчат та да се харесат малко. Тя тази чисто дърво, статуя .. какви ми искри то нямаше нищо абсолютно едно голямо нищо. И само на мен ли ми се стори, но май и слагат филтър на лицето, защото точно на предната сцена, за която говорех, като я даваха в близък кадър така даже половината на окото й беше като замъглено, неясно все едно има нещо отгоре. Вгледайте се да кажете и вие. Ей тука сега след общото минало на героите горе долу ми е наясно накъде ще се развият нещата. И някак си си мисля, че този сериал няма да нашуми и да се гледа много първо заради главната и второ заради изтъркания и познат на всички ни сценарий. Мин Хьок се е подобрил доста, но само с лице не се играе позата му е скована и дървена малко на някои сцени, сега може би и заради самият герой, който играе да е така, но Джи Сънг направо ми пълни душата как постоянно подскача напред назад, действията абе човека е пълен с енергия направо сияе. 

Редактирано от bealonenomore
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джи Сонг се вихри на макс. От едно крайно емоционално състояние в друго... въздухът вибрира...
Другите герои, неубедителни и мрачни персони, са ми просто пълнеж, за попълване на групата :emote_kiss3: ...

Не знам, но ми увисна моментът с катастрофата... Разбрах, че другите го хързулнаха, за да го избутата от Магистралата. :nunchako: Ще има развитие мисля по въпроса.
Но толкова гадно ми стана, като си показа хищническите зъби и захапа буквално за сърцето неудобната за него жертва.
Не долових обаче, и кой знае какво самообвинение за самоубийството.
"В тази индустрия умират прекалено много хора."

Чу божествен глас и после глaсът си Господен :28558: :
"Събуди се, ти не можеш да се предадеш...." и си прости: Поне така изглежда...
"Ти ме повика. В този момент аз отново започнах да мечтая"
Разбира се, хич не е лесно да живееш, обвинявайки се цял живот за нечия смърт...
За сега ми държи интереса. Очаквам.


Но сериите са стандартните въз много :28558: 16 на брой. Опасявам се, че ще доскучае, и се обзалагам, че към 7-8 ще започнат прозявките
и приспивките.. и "Лека нощ и лек сън".... :slap::28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаотичен първи епизод и one man show от страна на Джи Сънг. Страхотен е и играе повече от прекрасно, не знам дали персонажът му е замислен така комплексно или по-скоро той успява да му придаде толкова нюанси. Може и още да се изцеди от него, но на моменти режисурата куца. Айдълите ме дразят. Разбирам че Ханъл е травмиран и меланхоличен, но седи като истинско дърво в повечето сцени. Хиери я намирам за напълно излишна. Прилича на кръпка в сюжета, най-спокойно може и без нея. Никаква химия няма между главните и ми е чудно как ще им завържат отношенията. Видях че е отнесла много критики за играта си в Корея - напълно заслужени според мен. Харесвам драми, които показват пътя към върха и мисля да продължа с епизодите. Дразни ме това, че напомня Кралят на драмата, а по този проект е работил или режисьорът, или сценаристът. Дано не ни сервират нещо претоплено в микровълната и да похабят потенциала на Джи. От мен толкова за сега. Приятно гледане на всички! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едва го дотътрих до края първи епизод,- безлични всички и преиграващ Джи Сонг.В предишния му сериал, може и да вървеше, но тук ми беше леко дразнещо, при все,че го харесвам като актьор.Като цяло, историята и актьорите, или каквито са там, с нищо не ме грабнаха.Чудя се дали да  си причиня повече епизоди.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...