Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Who Are You: School 2015 (후아유- 학교 2015)

                                      Страна: Южна Корея                                      

Период на излъчване: 25 април 2015 - 16 юни 2016

Време на излъчване: Понеделник – Вторник 21:55

Жанр: Училищна драма, Мистерия

Канал: KBS2

Епизоди: 16

Режисьор: Baek Sang Hoon

               

Участват:

Kim So Hyun - Lee Eun Bi / Lee Eun Byeol

Nam Joo Hyuk - Han Yi An

Yook Sung Jae (BTOB) - Kong Tae Gwang

Kim Hee Jung - Cha Song Joo

Lee Cho Hee - Lee Shi Jin

David Lee - Park Min Joon

Lee Jung Eun - майката на Yeong Eun

Kim Min Kyu - състезател в отбора по плуване

 

Резюме: Тази драма започва с мистериозен случай в престижната частна гимназия "Сеганг" в Кангнам.

Ученичката Ън Бьол (Kim So Hyun) се събужда един ден, без да знае коя е.

Разбирайки, че е била обект на тормоз, Ън Бьол решава да се промени и да стане популярна.

Но при опитите си да възстанови загубените си спомени,

тя започва да открива скрити шокиращи истини за известното си училище.

 

С български субтитри: :click: :click:

Онлайн с  български субтитри: :click:

С български и английски субтитри: :click:

С руски субтитри и дублаж + OST: :click:

 

Дано стане добър колкото предишния... иначе интересен каст...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започна доста интензивно. За два епизода дадоха основните насоки. Естествено засегната е темата за насилието в училищата. Отново си имаме амбициозни майки, властни татковци, проблемни ученици, красавиците и умниците на випуска, учителите-непукисти и "бялата врана" между тях. И зад всичко това съответните тайни, терзания и първи романтични тръпки. Имаме размяна на близначки, амнезия (която май ще приключи доста бързо), мистерия, която ще трябва да бъде разкрита наред с всички останали "скелети в шкафа".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха, ти направо ме отказа да гледам, а мислех да прехвърля първи епизод, само заради участието на Дже, за да видя как се представя.

След това описание - няма да рискувам.

Мерси за споделеното.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Rie, още не мога да кажа дали този сезон ще е на висотата на предишния. Героят на И Пил Мо е нещо средно между героите на Чанг На Ра и Даниел Че от School 2013. Твоето момче е непокорния син на богат татко. Между двамата има конфликт и малкият се прави на бунтар. Ким Су Хьон играе двете роли на близначките, но там има някаква тайна. Едната е осиновена в богато семейство, а другата расте в дом за сираци. Има някаква вероятност осиновената да е скалъпила някакъв номер и да е заела мястото на сестра си, но това са само мои предположения за момента. Надявам се, че и тук ще има скрита история зад всяко от децата, както беше и в предишния сезон, защото от това, което видях има предпоставки да е точно така. Дано само и сценаристите да имат подобно виждане  :28558: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ааа, сега като каза и се усетих, че и School 5 (School 2013) беше на KBS и се излъчваше по същото време - в понеделник и вторник. Значи намекват да е нещо като продължение на този наистина отличен сериал? Не самите герои, а като една нова различна история, но да направят нещо наистина добро като първата продукция?

Ммм, съмнявам се, а и както го описваш направо е "страшно" с тези близначки, амнезии и властни родителски тела.

Аз бях много доволна от School 5, ама трудно бих им вързала за друг подобен сериал oт корейците.

 

Дже, както го описваш, че е в ролята на бунтар - е интересно да се види и в тази светлина. Той е такава душица-мушица, че ми е трудно да си го представя като бунтар, пък дори и само в роля.

Айде, нави ме, ще погледна първи епизод, както си и мислех, точно заради Дже. Ама тези тайни, истории с близначки, амнезии, знаеш как ми действат...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мистериозната част ми е мъгла и на мен, но ще се види. Малката Су Хьон си заслужава гледането.

В поредицата School това е шести сезон. Първият е от 1999г. Много звезди са изгрели в различните сезони, виж в нета повече инфо. ХубаВа поредица с хубави традиции, дано и този сезон е добър.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прехвърлих и двата епизода. Първи беше на път да ме откаже, дори не ми се поглеждаше втори, но рискувах. Втори епизод вече определено беше по-добре, а и Дже се включи подобаващо.

Има хляб в историята, но .... това са корейци, а и имам неприятното усещане, че ще оплескат нещата. Има материал за много драма, а и като видях лелята и племенницата от What Happens to My Family - настръхнах.

Дже е страхотен, много добро включване и игра от него, а подозирам, че до финал ще блести все повече и повече, но не мога. Отказвам се.

Мен това ме вълнуваше - как той ще се представи и като актьор. Доволна съм от това, което видях от него, дори много доволна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Харесвам ги тия училищни драми .Жалко,че началните няколко, нямат превод.Май никога не започват ударно, а постепенно набират скорост.Пък и мистерията тук, засега е плюс.Без малко да забравя и бонуса - учителят :28558:

 

Извинения за некомпетентността, но кой пък беше  тоя Дже, че не вдявам? Не е за вярване, че съм изтървала някой  страхотен. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В 4-ти епизод вече се заформи интересното... чакаме с нетърпение 5-ти епизод. Както казахте по-горе, надявам се "2015" да е на висотата на "2013". 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това ми звучи интересно , а и главните са големи образи , особенно този дългуч ,много ми хареса в "русалката" ... сладурката все гадни роли си избира , надявам се  тази няма да е сред тях .....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми харесва, поне до 6-ти изгледан епизод- училищна драма, като училищна драма,с проблемите на децата, има и интрига. Предпочитам го, например пред Falling for Innocence, който ми е зацикли, или другия с момата с миризмите и щрих-кода убиец.  И между другото, Перхидролчо, се справя добре с ролята си, както и останалите- ни повече, ни по-малко и чак някой да блести- няма.Пък и при тая суша, откъм нещо супер, всичко вървящо е средняшко( може и да не съм права,това си е мое мнение, но доста пробвах и ме отказаха) - става  за гледане и до там.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Право казва Lavandula. Всичко в момента е средняшко, че и под средното ниво. Чак започвам да се притеснявам, да не би страстта ми по корейското да отминава, че така нищо да не ми е на сърце.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре е, че има и японски сериали, защото корейците съвсем го закършиха откъм свежи идеи. Тук всичко е прекалено познато, прекалено предвидимо и липсва напрежението (въпреки някакъв опит за внасяне на интрига). Като прибавим и бавните обороти, с които се развива действието става за гледане, просто защото няма нещо по-добро. Псевдоадвокатското недоразумение и служебното куче отпаднаха, надеждата е в трите нови сериала, които излизат тази седмица. Опаааа, единият е за вампири в училище, значи го задраскваме, останаха два.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм гледала миналия , School 2013, хареса ми , въпреки че нямаше и капчица любов, но идеята за двамата приятели (предполагам че това е сериала) ми беше доста оригинална, за 3 изгледани епизода, мноооого мътни неща, малко мудно ми изглежда всичко, реших да го почна заради Дже, и защото една приятелка ми го препоръча горещо, е аз не изгарям от желание и не блести особено, но няма да се отказвам. Нищо че стайлинга на Дже ме отказа още в първия епизод, Русо на Дже .... ами ... НЕ! Високия не е лош Хан И Ан (не знам защо е Хан Ю Ан при положение, че аз чувам И, може би съвсем съм оглушала, на 16 хаха xD), не е типичен красавец, но е чаровен по свой си начин, а момичето, сладка е, (май съм я гледала някъде , пак с това име, не знам може да се бъркам), но ми втръсна от главните героини с луфт между бедрата една педя. Искам да гледам сериал където главната да е повече от 50 кила, и да не се върти филма около отслабването ѝ, да я хареса момчето такава каквато е ! (Говоря от позицията на човек, който не тежи 40 кила с напикан дюшек xD)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ми се вярваше, че след предишния сезон този ще ми се понрави, ама на - завършвам го със съжаление, че няма повече серии. След първите няколко набра скорост и ме увлече много, нямах търпение да се прибера и да продължа да гледам. Kim So-Hyun е перфектна, как може да е на 16 само? Справи се с лекота с различни сцени и с различни типажи. Ън Би и Ън Бьол наистина бяха съвсем различни хора. Браво на момичето, дори и само заради нея си струва да се гледа! Но има и какво още да те задържи - интрига, загадъчност, напрежение и този път и романтика. Да не забравям и хубавата музика. Много благодаря за бгсубтитрите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми хареса. Интересно ми беше и персонално не очаквах да се появи близначка в историята, но пък ми хареса развоя на събитията. И актьорите се справиха много добре с ролите си, хареса ми сюжета и развитието му - задържа ми интереса. Минеш ли първи епизод (което, признавам, се озорих да направя по неизвестни за мен причини) нататък започва да тече чудесно :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...