Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

 

 

chart.jpg

 

 

Hot Road (ホットロード)

Страна: Япония

Също така известен като: Hotto Rodo

По мангата на: Taku Tsumugi - "Hotto Rodo"

Премиера: 16 август 2014

Времетраене: 119 мин.

Жанр: Драма, Романс

Режисьор: Takahiro Miki

Субтитри: Английски

IMDB

            

Участват:

Rena Nounen, Hiroomi Tosaka, Kimura Yoshino, Yukiyoshi Ozawa, Ryôhei Suzuki, Seika Taketomi, Rina Ôta, Gô Rijû, Motoki Ochiai, Yuki Yamada, Machiko Washio, Toru Nomaguchi, Endo Yuya

 

Резюме: "Hot Road" изобразява тъжната и обречена любовна история между 14-годишната Kazuki и 16-годишния Hiroshi.

Kazuki Miyaichi (Rena Nounen) винаги се е чувствала обичана от майка си поради обстоятелствата около раждането й, но при появата на ново гадже в живота на майка й, което Kazuki не харесва, тя започва да изпитва безпокойство и тревога, възприемайки се като безполезна вещ за другите. Един ден неин приятел я запознава с Hiroshi Haruyama (Hiroomi Tosaka) проблемно хлапе, член на  мотоциклетната банда "Nights", работещ на непълно работно време, вместо да ходи на училище.

Постепенно Kazuki се оказва все по-привлечена от Hiroshi, но нещата стават все по-трудни, когато той става лидер на бандата, влизайки в жесток конфликт с група съперници...

 

Награди:

2014 (39th) Hochi Film Awards - December, 2014

"Best New Artist" (Hiroomi Tosaka)

 

Свали :click:  :click:  :click:

 

Свали с руски субтитри :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:

 

Онлсйн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В този история има потенциал, би могло да се направи приличен филм от нея, че дори и интересен . Уви  тандема Такахиро Мики и Томоко Йошида за пореден път са сътворили нещо накъсано, отегчително и изнервящо. Много, много слаб сценарии и нито един момент, който реално да бъде запомнен или да трогне. Ужасно направен филм за съжаление. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много си права. И аз все това говоря за почти всички романтични филми, които Мики е направил. При все, че Рена и Хироми стоят добре Заедно, нещо липсва. Препоръчвам ти миналогодишната му продукция. Тя е музикална, а режисьорът е доказал, че този жанр повече му отива.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Във филмите на Мики актьорите почти винаги стоят добре. Едно от малкото достойнства на неговите филми е именно актьорският състав, но добрите актьори не могат да компенсират липсата на качествен сценарии и режисьорският похват   :896767: . Мисля, че стана ясно, че не харесвам режисьора, а причината да гледам точно този филм е  Томоко Йошида - проверявам разни сценаристи и вече с чиста съвест я слагам в черният си списък   :i love this: 

Само едно не разбирам, щом това е взело награда, колко зле са били останалите филми ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така е. Не съм проверявала, дали сценарият на 3-те харесали ми филма на Мики са правени от същото лице, но за мен той се справя най-добре с музикални сюжети. Сега видях - на други сценаристи са. 

Виж за какво са наградите - за новаци. Японската академия всяка година връчва по няколко такива приза на млади артисти с дебютни участия. Въпреки че миналата същото отличие получи един Соске Икемацу, например, когото аз вече не бих номинирала за новак, имайки предвид безбройните му страхотни участия. В сравнение с тях, той направо нямаше място в тази категория.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...