Jump to content

Kyo wa Kaisha Yasumimasu (2014)


Recommended Posts

dvd-1-9568.jpg

 

Kyo wa Kaisha Yasumimasu (きょうは会社休みます。)

Страна: Япония

Също така известен като: The Day Off Work Today

По мангата на: Mari Fujimura - "Kyou wa Kaisha Yasumimasu“

Година на излъчване: 2014 – Октомври – 15 старт

Време на излъчване: Сряда 22:00

Формат: Renzoku

Жанр: Романс

Канал: NTV

Епизоди: 10

Режисьор: Nakashima Satoru, Kariyama Shunsuke

Субтитри: Английски

                  

Участват:
Ayase Haruka като Aoishi Hanae

Fukushi Sota като Tanokura Yuto

Tamaki Hiroshi като Asao Yu

Naka Riisa като Okawa Hitomi

Taguchi Junnosuke като Ooshiro So

Chiba Yudai като Kagami Tatsuo

Fukikoshi Mitsuru като Tachibana Takaaki

Asano Kazuyuki като Aoishi Iwao

Takahata Atsuko като Aoishi Mitsuyo

Hiraiwa Kami като Sasano Ichika

Taguchi Hiromasa като Bushizawa Yoshihiro

Mikami Kensei

Watanabe Kunito

Nakatsugawa Tomohiro

Igawa Tetsuya

Kamino Naotaka

Kinbara Yasunari

 

Резюме: Тридесет годишната Hanae Aoishi (Haruka Ayase), работеща в търговска фирма, никога не си е взимала почивен ден или закъснявала за работа. Тя се облича обикновено и има нулев опит в запознанствата. Но нещата са на път да се променят при срещата й на фирмено парти с красивия студент Yuto Tanokura (Sota Fukushi), временно работещ при тях. Прекалявайки с питиетата за неин ужас се събужда до по младия с девет години Yuto. Объркана от всичко това, тя си взима почивен ден за първи път в живота си. По това време Yu Asao (Hiroshi Tamaki), главен изпълнителен директор на компания за хранителни продукти, се намира в същата сграда, сблъсквайки се двамата, той веднага си пада по нея, което е на път да промени напълно живота й....

 

Свали с български субтитри :subs: :click:

 

Български субтитри :subs: :click:

 

Свали  с английски субтитри :click:  :click:

 

Свали с руски субтитри  :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:

 

Тук и аз не мога да реша кой от двамата да бъде... разкошни са... :282:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха! Хироши те накара да пропишеш тук! Така си е. Старата песен за Пепеляшка на нов глас.  Съжалявам, че трябва да видя Тамаки в подобна дорама. А като си спомня, какво хубаво сътрудничество имаха с Харука във Фантастичният човек-елен...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах еп. 3. Май ще излезе по-забавно от Пепеляшка, понеже тук наистина се стараят да вкарат повече хумор. Особено с присъствието на Хироши, който постоянно се намесва в мислите на главната героиня. Осъзнах, че второстепенните герои са доста симпатични. Не само държанието на Джунно, но и това на Миками Кансей, Чиба Юдай и Риса Нака - въобще, целият отдел, добавят допълнителна хумористична окраска.Домът на Ханае е не по-малко колоритен. Родителите й са уникум, в комплект с домашния любимец.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пепеляшка не ми беше толкова любопитна, но виж компанията и е друго нещо. :inlove:

Пепеляш №1 и №2 не знам от кое  модно ревю или райдърство са ги изкопали, но  нямам нищо против да се размотават

максимално дълго време и да ме радват с присъствието си.   :D

Всъщност и Аясе е много подходяща за ролята си, взела е съвсем малко от полъха на шматката Хотару, за да стане сериозната и изправена пред нови любовни предизвикателства Ханае.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аясе е голяма сладурана. А "главоболието", което тези двамата й създават, обърквайки подредения й и еднообразен свят до момента е забавно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:up: каст трепач,вероятно и в реалния живот може да се намери такъв типаж като главната..и аз бих заложила на Хироши

 макар стажанта по да ми е на сърце :28558: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хироши готин както винаги. Той е и мой фаворит, обаче, от изгледаните до сега подобни истории, винаги побеждава младият индивид. Дано да нарушат схемата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aнглийските субки доста се бавят.
5-та отдавна ми е на компа.
Много познати триъгълници, с по-възрастен и по-млад мъж
за неопитната мома. Поизтърканичко, но го следя.
Да, прави сте, младоците все надделяват, мисля и тук ще е така.
Ако си спомняте тя каза, че при нея е както 
при животните: първия видян те смятат за своя майка.
И се привързват към него./ Нещо от този род беше/
А младокът и беше първия, и не само когото видя...
А и другия, въпреки че вижда замотаната й от младока глава,
се напъва ли напъва, при толкоз други мадами, на които им изтичат лигите по него.
Докараха го съвсем по корейски. Какво толкоз и харесаха.
За старчока е ясно, търси домакиня, ама за стажантчето,
хич не вдявам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

;) Ами в тия все още доста патриархални и консервативни общества явно се лансира идеята за привлекателността  на 'нео-

питната "жена,а и под тази смотана външност си е очевадна красавица...я като махна очилцата :yes: има си 

чар.Наистина се чудя защо толкова въртят  този поизтъркан сценарии  кака- младеж,поне за 'решителната крачка'

не се наложи да се напиват безпаметно както дежурно се прави у корейско :lol2: ами си беше осъзнато решение,а на Sota как

да му устои..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При тревожно нарастващия процент на старите моми в Япония (и не само), това надали ще е последният сериал с подобен сюжет. На мен лично този ми допада повече от миналогодишната Пипиляшка. Някак по-нормално ми е без безумната прическа на Шинохара и ококореният Миура. Особено като видях гледката от покрива, докато Ханае поливаше цветята в първи епизод, и разпознах сградите наоколо. Преди има-няма половин година, се разхождах точно покрай въпросната "кайша" и сега ми стана едно мило и драго, все едно сме си пили кафето заедно.

Хироки + младежа свеж като сладолед + кучето + таткото, който е голям образ... Абе, сериалът страшно много ми харесва. 

 

В "Последната пепеляшка" бях твърдо за Наохито Фуджики, пък сценаристите тотално ми убиха кефа с техните безбройни и безсмислени обрати. Обаче тук май съм повече за момчето. Засега изглежда стабилен, макар че остават поне още 5 епизода, в които може да оплеска нещата.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако настоявате на филм, където печели по-възрастния, проверете Library wars...Само, че не е сериал. И като цяло не е най-хубавия филм. 

Маркетинг преди всичко :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пепеляшките винаги ме привличат, ама на тази тука много калпава визия са й докарали този път - не стигат невзрачните черни половинки, ами са и гарнирани с ужасяващи къси черни чорапки - сякаш мечтата на живота й е да е мъж или какво?... Но като се изключи това, всичко друго много ми допада. Харесва ми това, че вървят мислите й успоредно с действието. А жеста с ключа беше много мил! Страхотни мъже...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хихи! Колко симпатично-смешен беше еп.6! Най-забавното е, че добавиха още една история в сюжета - тази на Кагами-кун. И той, също като Ханае, се оказа "бака шоуджики - откровен глупчо", както констатира Асао.

Всъщност, второстепенните герои много ме радват. И Джунно, и Миками, и Чиба Юдаи, и Рииса вършат страхотна работа! Добавят необходимата доза приятен хумор, който се допълва и от фантастичните представи на Ханае. 

За жалост, нещата все още не се завъртат около героя на Хироши, но той изглежда безумно сигурен в себе си, следователно няма как да го изключим от сметките. Все още не мога да си обясня, защо два поредни пъти включват Сота в идентична романтична роля?! В Starman изобщо не му се получи химията с кака му Рьоко, но тук е далеч по-добре. Добре, че този път не се намесват свръхсили от Космоса!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едва на втори епизод съм, ама имам някакъв проблем с възприемането на главната героиня... По-скучна не биха могли да я направят! Не разбирам какво са залитнали младият и дъртият левент по жена, която дума не смее да обели, нито да погледне някого в очите, а се усмихва веднъж на високосна. Държи се като аутист :28558: Пепеляшката поне беше терца (като гледам сте сравнили каките по-горе) ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Японският женски административен планктон изглежда по този или близък на начина,  по който се облича главната. Какво толкова ви учудва. Чорапките са характерни още в ученическите им униформи. Защо да не ги носят като пораснат. Обувките, ами стандартна удобна обувка, кво толкова. Ако се метне на токчета, няма да може да работи нормално. Това е удобен за работа патък. Аз също предпочитам удобни обувки за работа, а когато съм с панталон си обувам едни като мъжки чорапи с турмалин, защото някой или аз самата съм си внушила, че ми влияят добре. Може и нейните да са с турмалин, може и тя да смята, че и влияят не само на обмяната на веществата, но и я стимулират сексуално - кой знае!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В същите дрехи можеш да вкараш мацка с оформено мнение за нещата, способна да носи тези неща красиво, с гордост и уоволствие :) Но все така не мога да си обясня какво точно в тази "сива мишка" (не говоря за стил на обличане, а за поведение) би могло да накара млад хубавец и зрял-врял-кипял пич да се влюбят в нея :) Сценарият е доста едностранчив - гледната точка на обърканата девица, която я объркват влюбените в нея мъже. А аз имам навика да влизам в положение на всичките герои и честно, не намирам причина някой да лапне по нея... Поне да имаше някакво хоби! Поне да изпитваше желание да си говори с някого! Някаква музика да слушаше, да си правеше наистина яката цветна леха - абе нещо поне! Аз лично не си представям да се влюбя в човек БЕЗ интереси, а героинята я представят точно такава. Единственият й интерес е да си разходи кучето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...