Jump to content

Cross Ange: Tenshi to Ryuu no Rondo (2014-2015)


GFotaku

Recommended Posts

spacer.png
 
Cross Ange: Tenshi to Ryuu no Rondo
 
## Жанр: меха, сай-фай
## Епизоди: 25
## Времетраене: 25 минути на епизод
## Държава: Япония
## Година: 05. 10. 2014
## Линк към AniDB
 
## Резюме: Земята може да бъде раят, за който са си мечтали хората досега. Човечеството притежава нова сила, сила, с която биха могли да предотвратят всяка война, да спрат глада и замърсяването, да решат всеки един проблем, пред който е била изправяна и се изправя планетата. Тази могъща сила нарекли "Мана".
Принцесата на империята Мисуруги няма никакви тревоги и притеснения, докато внезапно не разбира, че е Норма - човек, който не може да използва Мана, смятан за същество, което стои по-долу от останалите. Така момичето губи всичко, което някога е притежавало и бива изпратено на изолиран остров.
Но се оказва, че на острова не е сама. Мястото е обитавано от група момичета Норма, чиито живот е битка. Ден след ден те прекарват в лов на дракони, използвайки специални за това оръжия. Сега, когато принцесата вече не е никой, в какво може да вярва? И дали ще се включи в битката?
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно не знам дали ще го продължа. Главната се скъса да пее и ако не бяха  СМ костюмчетата и униженията без малко да го взема за копродукция с Дисни. Не съм убедена, че гандам заемките ще ме задържат като зрител. Ще пробвам с още един епизод преди да реша

Такива очаквания имах- и дракони и мехи...  <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все пак ще го зарежа-юри частта ми идва в повече, а историята не е достатъчно различна или поне добре представена за да го преглътна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абсолютно същата история, големи очаквания, а то се оказа... ох, не знам и аз какво се оказа -.-

Абсолютен удар в дъното на класацията за месеца...

Явно ще бъде от тези, на които им чакам само последния епизод с кеф, ама много голям кеф.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Загледах го това лесбо аниме, след като първоначално го бях дропил много грубо още на първи еп. Дотук до 6-ти епизод видях какви ли не пикантерии... главната я провериха за глисти в казармен стил, после я пуснаха да тича гола в коридора, опитаха се да я изнасилят, да я убият, да я саботират и убият, скъсаха й униформата, скриха й пантофите, плюха й в йогурта, но Ангелинка не само че оцеля, но дори внигна впечатляващ левъл - от ниво "Безмозъчен плазмодий" до ниво "На Джон Конър майкЯ му". Е как просто да не го догледаш... то си е направо грехота.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, тука дразнителите са положителни неща. Като вземеш предвид колко нелепо е държанието на всички и колко идиотски е сюжетът, единственият начин да успееш да стигнеш до края е да гледаш на всичко от пародийната страна. Нещо като Алдной, но с лесбийки и едно хетеро за цвят.  :rofl:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакайте, чакайте, връщам си половината думи назад. Това наистина започна мега тъпо и си мислех, че всичко в крайна сметка ще опира до фенсървис-а, лесбийството и детинщините, но в един момент взе да става... не мога да повярвам, че ще го кажа - интересно. Не съм сигурен кога точно стана това, но май беше около 10-и епизод. Главната героиня Ангелина, след като беше ъпгрейдната от въпросния кралски плазмодий до нивото "На Джон Конър майкя му", взе адски да ме кефи. И не защото през повечето време е гола или силно разсъблечена (е това също, честна мъжка), ами защото показа завиден характер и е първата от дълга като като бежански поток върволица героини от конвейер, която да не ме дразни с малоумно държание. Дори на повечето й постъпки се хващам да кимам одобрително с мисълта "машала, и аз така бих направил". Въобще, адски подцених това заглавие и какво може да ми предложи. Остават ми още 6 епизода и мисля днес да ги доотупам. Да видим дали ще осерат края.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...