Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Iron Man (아이언맨)

 

Страна: Южна Корея

Също така известен като: Blade Man

Период на излъчване: 10 септември 2014 - 13 ноември 2014

Време на излъчване: Сряда - Четвъртък 22:00

Жанр: Екшън, Романс

Канал: KBS2

Епизоди: 18

                Режисьор: Im Se Joon                  

 

Участват:

Lee Dong Wook - Joo Hong Bin

Shin Se Kyung - Song Hae Kyo

Kim Gap Soo - Joo Jang Won

Jung Yoo Geun - Joo Chang

Lee Mi Sook - Yoon Yeo Sa

Han Jung Soo - Secretary Go

Lee Joo Seung - Joo Hong Joo

Shin Seung Hwan - Seung Hwan

Jung Jin - Oh Joong Sik

Kim Jae Young - Je Gil

Kang Da Bin - Soo Jae

Lee Seung Ho - Yoon Seok

 

Резюме: Чу Хонг Бин (Lee Dong Wook), главен изпълнителен директор на компания за игри, има всичко, което може да се желае. Той е талантлив, богат и много красив, но на този съвършен мъж му липсва само едно нещо - въздържаност. Чу Хонг Бин е най-заядливият и свадлив тип на планетата! Ядоса ли се, този арогантен човек се превръща в чудовище. А вали ли дъжд, не може да не се ядоса и от тялото му започват да излизат железни шипове. Но срещайки Сонг Хе Гьо (Shin Se Kyung), жена с най-топлото, разбиращо, търпеливо и любящо сърце, той постепенно започва да се променя...

 

Свали с български субтитри :subs: :click: :click:

Онлайн с български субтитри :click:

Свали с български и английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Клиширан сюжет-арогантен мъж променящ се под въздействието на любяща корейска девойка....

И фантастичен елемент...

Не много любима актриса-Shin Se Kyung

Но пък любим актьор- Lee Dong Wook

Да видим какво ще излезе....?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тая Shin Se Kyung, във всичките си роли, освен да гледа в точка, друго не е показала, с една заспала, бездушна физиономия, изкарва от начало до край, да я видим тук, може пък да ни изненада.За симпатягата, нямам съмнения, че с всичко ще се справи, но заради нея, не ми се и започва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо интригуващо-  тъповат първи епизод- крясъци, шумотевица и кравешкия поглед на момата(тая просто се не трае).Явно ще има укротяване на опърничавия принц,от Пепеляшка, но ще го пропусна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тия корейци нещо много почнаха да си падат по фантастичните сериали.. тцтцт. Ще изчакам да излязат всички епизоди, че ако ми хареса и реша да го гледам се дразня, като чакам. Иначе от тейлъра доколкото виждам главния е хубав, за момичето какво да кажа става, двамата заедно поне в тейлъра не изглеждаха зле. Надявам се да ме изненадат..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шин Се Кйонг за мен е изключително дървена актриса - едно и също изражение от начало до край в досега гледаните сериали с нейно участие. Не очаквам подобрение. Очевидно И Донг Ук и поддържащия каст ще изнесе сериала. Изобщо като се замислиш защо избират такива дървени кукли, че на всичкото отгоре ги и лансират. За мен изводът е, че в корейските драми и филми външния вид явно идва на първо място, а актьорските способности на последно, с много малко изключения. От там следва логично и така разпространената пластична хирургия. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен много добър подбор, Шин Се Кьонг се справя страхотно. Командори и се грижи за всички наред, Отива й.

И смехът й ми е много приятен. И нежността и вниманието което показва към детето, добре са се сработили.

Само не знам с таралежа дали ще се получи химията, но се надявам. Това с тези шипове... много още не ми е ясна картинката, но ще се изясни, пак някакви травми.

И не знам доколко баща му е виновен и дали той знае за тях. Ще гледаме и ще видим.

И екипа, все отбор юнаци.... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Викаш, lukrecianaче тя имала и смях, а? Дано да видим тоя път нещо позитивно, че си е грехота толкоз красота да се дави само в тъжно-кравешки погледи...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Избива ми на Тим Бъртън и на комикси, има прекалено много гротеска за моя вкус. Първата серия ме изненада леко приятно, защото имах много ниски очаквания, но оттогава не ми е станало кой знае колко по-интересно. Зарязах третата серия по средата и може би при следващата гръмотевична буря ще я догледам.

Някои неща, включително и девойката в главната роля, не ми допадат. Афишът много точно предава впечатленията, които имам от самия сериал - нещо донякъде, ама не съвсем нестандартно, алегорично-фантастично, с едни такива трагични физиономии, отчасти интересно, отчасти дразнещо.

 

Симпатично и сполучливо определен в темата във форума: екшъ, н романтичен. Демек екшън, ама недоиздокаран, н(о) романтичен :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Засега Шин Се Кьонг не ме дразни толкова много затова продължавам да гледам сериала. Дори се учудих, че може да изрази и други емоции освен опуленото изражение. Малко смехът й ми се струва пресилен, но се издържа. Основно акцентирам върху играта на И Донг Ук. Невероятен актьор е.

Интригата със способностите на героят му и хората, които са в час с това се завърза, както и семейната нетърпимост. Много съм доволна, че още в началото уточниха родителите на малкия, а няма цял сериал да го овъртат и разтягат. Искрено се забавлявам със секретаря Ко. Няма такъв образ, а преразказът му на дадено събитие е впечатляващ - Кой?, Кога?, Къде?. :28558:

Надявам се момата и сценаристите да не прецакат сериала, че язък да таланта на И Донг Ук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След изгледан 9-ти епизод се чудя защо корейските сценаристи продължават да лансират идеята, че колкото по-наивна, лесно манипулирана и до глупост добра е една жена, толкова повече е харесвана. Това клише ми звучи вече като обида към зрителя. За съжаление главната героиня я вкараха именно в този коловоз.  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Заслужавам медал. Бях достатъчно ...упорита за да изгледам сериала до край. 

Накратко: сценарият на дъщеря ми, който беше писала за една училищна постановка беше по-добър от този. Сценаристите сякаш бяха безпомощни и следваха клише след клише. :slap: А от идеята за железния човек можеше да се извлече доооста повече. В преден пост бях написала, че ще се съсредоточа върху играта на И Донг Ук. Голяма грешка. Имам чувството, че това е най-слабата му игра и си признавам, че съм малко разочарована. Ревливите сцени на Шин Се Кьонг се получаваха много по-добре отколкото неговите. Режисура - като всеки българин съм спец по всичко, ама чак пък толкова :unsure: ...ще оставя този коментар за по-опитните.

Общо впечатление: Какво да кажа повече от това, че сериала го съкратиха с две серии - определено има защо. :no:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 11 епизод съм и се чудя защо си причинявам това. Преди да кенсалирам, реших да видя мненията тук. Прочетох ги и съм изумена (с изкл на vikra) - не мога да повярвам, че тези, които са го гледали, са го сторили заради  Lee Dong Wook. Първо, този човек ми е толкова нелицеприятен, че едва си задържам погледа в сцените с него. И второ, играта му тук е най-нелепото недоразумение, което скоро съм гледала....Сцените с бившата го показват като нормален люблящ мъж. Преживяното не би го превърнало в това, което показва - ту е арогантно богаташче, ту  агресивен психо, ту  инфантилен глезльо (тръшка се като 3-годишен). Режисьорска грешка ли е, актьорско некадърност ли, не знам, но няма никакъв последователен характер, поведение, реакции...А кравешко-жабешкия му поглед е най-нелепото изражение за млад богат с кариера мъж, минал през редица загуби...

За разлика от него набедената главна си се справя повече от прилично - живота я е шамаросал, и тя е станала силна и борбена. И много последователно го показва. И ако издържах дотук, то е заради нея. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да се начудя на себе си - какво аджеба гледам и защо продължавам да го гледам. То сценарий ли бе, да го опише човек... На средата съм и още не знам да вярвам ли на очите си, или всичко е на психо (не мога да довърша думата с "логично") ниво. Ако не ме довършат крясъците и ревовете, които са в повече преиграни тук, ще си мрЪ на ината и ще го догледам, та тогава ще драсна финално "колко мъка има по тоя свят"...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...