Jump to content

Recommended Posts

llw8y7O9hVwceGQ3Uc8KybWoA6m.jpg

 

Love Myself or You? (2014)

Страна: Тайван

Също така известен като: Xi Huan · Yi Ge Ren

Период на излъчване: 23 май 2014 - 26 септември 2014

Време на излъчване: Петък 22:00

Жанр: Романс

Канал: SETTV

Епизоди: 22

Режисьор: SETTV

Субтитри: Английски

 

 Участват

Guo Xue Fu като Du Kai Qi

Liu Yi Hao като Lawrence Fu

Lene Lai като Cheng Le Xuan

Jian Hong Li като Cheng Hao Wei

Lee Shiau Shiang като Ji Yong Qian

Ba Yu като Lin Bao Zhu

 

Резюме: Du Kai Qi (Puff Guo) е независима жена, която обича комиксите и работи като помощник-готвач в изискания френски ресторант „La Maison“. Fu Zhi Jie (Jasper Liu) е скромен млад човек, който още при първата си среща с Du Kai Qi започва да се заяжда с нея за най-тривиалните неща. Но той се оказва новият служител в ресторанта Kai Qi и другите членове на персонала го вземат за скромен стажант, без да знаят, че той е обучен главен готвач, току-що върнал се от Франция, и най вече, че това е ресторантът на баща му...

 

 

Торент с английски субтитри

 

Свали с руски субтитри

 

Онлайн с руски субтитри

 

Онлайн с английски субтитри

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно сериалче! Свежо и позитивно, оставя те с усмивка и с увереност, че светът е чудесен. И че любовта не може да бъде спряна. Да казвам ли, че е за романтици? 

Главните ми допаднаха и показаха добър тандем, имаше и привличане. Бяха много забавни с техните постановки, аз на тебе, ти на мене, не мина и без клишета, но не ме подразниха. Главната я гледах в "Само ти", нещо ново като че ли не показа, макар че там образът ме дразнеше доста, но аз си я харесвам, много добре се  справи с тази привидно смразяваща, дистанцирана и грубовата готвачка. Главният виждам за сефте май, но съм силно заинтригувана. Има много силен чар и една от най-заразителните усмивки, не може да не се засмееш и ти, като я видиш. А какви сладурски трапчинки, леле... Доволна съм от играта му, достоверна и убедителна беше, но и имаше късмет, че героят му беше такъв сладур -  искрен добряк и оптимист. Сладур отвсякъде, но за жалост няма още тема тука, пък има филми /ако греша, моля за линкче!/. Ще следя за друг филм с него...

Искрено ме забавляваше цялата шайка готвачи от ресторанта, които бяха един от друг по-големи скици. Любимец може би ми стана бившият затворник, дето подпалваше веднага от най-малкото и въпреки миловидната си физиономия, светкавично вадеше "зверската кеч муцуна". Хубаво, макар и невероятно /кат` на филм, де/, че намериха на всеки половинка. И всички бяха достатъчно чалнати, за да участват във всички номерца между главните. 

И храната! Показваха я във всеки етап, и я готвиха, и я ядоха, ама що толкова малко слагат в чинията, тия сигурно затова са толкова мършави. Страхотна визия на блюдата, а и самото приготвяне на моменти беше като поезия. Пробвах и на сито и на гладно - не става без да стана по някое време да си взема нещо за хапване, ей това му беше лошото на тоя сериал.

Силно го препоръчвам!

Гледах го на руски, но го има целия преведен само тук  :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+ Актьорите са красиви и приятни. Персонажите също са интересни по свое му.

+ Саундтракът е много добър! Има няколко страхотни песни, които си заслужава човек да прибави към колекцията си.

+ Лек за гледане.

- Както винаги... Историята и сюжетът са просто за параван. Сериалът не успява да ви грабне и не може да се изгледа "на един дъх".

- Няколко места от историята са много зле замислени и могат да ви откажат тотално.

- cheesy/corny на 110%. Всичко е предвидимо, героите се вдетиняват до абсурдни измерения.

- Няколко истории остават висящи въпреки 22-та епизода. Краят е почти липсващ.

 

Личен коментар:

 

Започнах го с презумпцията, че знам какво ще получа като краен продукт. Но не съм очаквал това да се превърне в най-сладникавият азиатски сериал, който съм гледал. Просто определението "corny" приляга на макс. АБСОЛЮТНО всичко в този сериал сладнее до невероятни пропорции. Историята, персонажите, сцените... Предполагам, че този сериал ще допадне по-скоро на женската аудитория. Лек е за гледане и няма кой знае какви силни емоции. Мен лично ме издразни главната мъжка роля. Разбирам че трябваше да се впише в идеята за "сладникавото", но на моменти той просто не се държеше като мъж. Самата идея, че от тъмното можеш да припаднеш от страх, ми е леко противна. През целия сериал не изясниха това болестно състояние ли е или просто травма от детството. Както и да е... Главната двойка като визия са сладури, второстепенните роли също са приятни и интересно допълват нови нюанси. Музиката ми допадна много. Свалих си саундтрака, понеже няколко песни действително си заслужават. За историята нямам какво да допълня много, освен че е предвидима, незаинтригуваща и няма да ви грабне с нищо. Самият факт, че ми отне почти 5 дена за да го врътна, е показателен. Много пъти спирах по средата на епизодите... Като цяло оценката ми е 6/10. Средна класа сериал. Не е тотална загуба на време, ако сте на романтична вълна, но не е и нещо запомнящо се.

 

 

6/10

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...